Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
přidávám se do klubu ![]()
Pracovala jsem od zdravky na ARO,pak nás převzala společnost Agel a sloučila nám ARO,int a chir JIP dohromady a udělali z toho JRIP
Děsný.No jsem ráda,že jsem pryč.
Doma jsem 2r
![]()
Kredity mám tak nějak pořešené přes ČČK,kde jsem udělala se 2kolegyňkami dva 4 hod.semináře a jako utor jsem dostala 15b,takže 2× a něco mám z před těhu,kdy jsem byla rok na PN.
Do práce nespěchám,chtěla bych druhý,takže na podzim jedeme do Ol a domluvíme se na dalším postupu ![]()
Tak tě mezi námi vítám ![]()
Jak to tak vypadá tak já jediná nemám kredity
ale to bude asi tím že jsem líná.
A při představě že bych měla přednášet více lidem než jsou dva je mi nevolno a naskakuje mi vyrážka
![]()
To počosí se dneska zbláznilo sněží a je modré nebe
a fouká tak hrozně že mám strach aby mi to neodneslo kočár co mám na balkoně i s natálkou ![]()
Přeji pěkný den ![]()
janinkaz píše:
Jo tak, tak jsem to špatně pochopila
A co by bylo teda mojí náplní? Ještě jsem s vrchní nemluvila. Slíbila jsem, že se ozvu koncem března, začátkem dubna a vyjádřím se.
Co jsi špatně pochopila? Náplň práce? To si myslím, že víš. Spíš jde o to, že ne všichni lidé jsou úplně čistotní
Některé domácnosti byly fakt humus.
Janinkaz,
jestli jsi do té práce žhavá, tak bych neváhala. Poptala bych se co a jak a šla do toho.
Já měla taky hrozné dilema, když jsem se rozhodovala, jestli vzít tu gyn. amb. nebo né. Dvakrát to bylo že né, pak zase že jó. Byla jsem se tam podívat, líbilo se mi tam a bylo rozhodnuto.
Jani32, vítej mezi námi. Teda čumím, co to tam u vás s těma odd. udělali. Bych ani snad nevěděla, co je to za zkratku.
Já dělala na interně, stojí to tam za prd a tak jsem taky ráda, že jsem doma. A po mateřské (po jednom nebo po dvou dětech) bych to ráda zkusila jinam. Mám totiž vyhřezlou ploténku, takže to tahání lidí je na to fakt super. Myslím, že jsem minimálně jednou ročně byla delší dobu na PN. Jsem dětská sestra, tak třeba na dětské nebo na gyn. Ale mohli by u nás pohnout s těma platama. Když někomu řeknu, že jsem si vydělala 10 500, tak docela čumí. Moje spolužačka ze zdrávky má tyhle peníze za poloviční úvazek. ![]()
Nattalli, neboj kredity budou. Zkus třeba ty přes net.
Holky a když už jsme tu samé zdravotnice, napíšu vám, co se mi stalo. bolel mě přostředníček pravé ruky. Z ničeho nic. A trochu i otekl. Ve čtvrtek v noci jsem bolestí od 4 nespala a prst třikrát takovej. No tak jsem na to hodila led, ale oko už jsem nezamhouřila. Ráno jsem s tím jela na chíru (jet k mé obvodní bylo úúúúúplně zbytečný). Tak na mě dr koukal jak blázen, ptal se mě na 150 věcí, jestli jsem nedělala to či ono,… Dostala jsem Víšněvského balzám, dlahu a za týden na kontrolu. Včera jsem šla do práce, tak jsem ti ten špinavý obvaz chtěla předělat. Rozvázala jsem to a prst úplně v poho. Tak jsem tam hodila náplašťovou fixaci, abych ho neohýbala a šla. No a dneska ten prevít zase stávkuje, ale jen trochu, takže si tam nevečer hodím znovu tu dlahu. Připadám si jak blázen.
Malej spí, venku se žení všechny čerti a já jdu něco dělat, když s tím prstem trochu můžu.
PAAAAAAAAAAAA
![]()
Zorko, no že jsem myslela, že se ti tam nelíbilo a ty jsi pak napsala, že líbilo ![]()
Já ještě pořád nevím, jak se rozhodnout, když v nemocnici je to jiný ![]()
Šamotko, a co šlachy, nemohly by to být? Višňovku blééé (je to ten smrdutý černý humus že jo?)
Bůhví, kam jsi ho strkala, že jo
![]()
Ahoj Jani, vítej ![]()
Jani,
to nemůžu vykecat kam ho strkala, by si o mě doktor mohl něco myslet. ![]()
Jinak mně višňák nevadí, ale manžel je z toho hotovej. ![]()
Dr. říkal, že by to mohl být zánět v kloubu nebo šlachy. Zlobí mě to už asi tři měsíce, ale jen trošku. Za to teď to byl rachot. Uvidíme, v pátek jdu na kontrolu.
![]()
No vidíš, ani jsi nenapsala co ti doktor říkal a já to skorem uhodla. Už VÍM, budu tipovat dagnozy přes net a pěkně hrabat penízky ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak co jste celý den dělaly? Já začla s jarním úklidem, dnes jsem brala okna a prala záclony a závěsy, zítra zase něco jinýho
Malej je nastydlej, jsem zvědavá, jestli se z toho do neděle vylíže, slavíme jeho narozeniny ![]()
Jdu něco zobnout, zatím pa pa, Jana ![]()
Ahojte všichni
U nás proběhl uklid ale normálně velký jako každý týden dvakrát to dělám pořádně ale to těch oken se pořád nemůžu dokopat ![]()
Zítra dojde kamarádka ( s práce tak zjistím co nového) s dcerou na náštěvu tak jsme měli generální úklid už dlouho jsme potřebovala převléct tak jsem to vzala s gruntu a manžel pomáhal.Vysaj pokojíček uklid kuchyň vytři záchod a koupelnu a tak podobně a bertík uklízel Konečně jsme na to nebyla sama.Za hodinu jsme měli uklizené a bertík byl s toho docela hotový.A když jsme mu řekla že tak uklízím každý týden a někdy i dvakrát tak už ani nemukl
Natálka se na nás dívala s postýlky a byla napučená že jsme myslela že praskne ale pak jsme jí s internetu pustili dechovku (Nedaleko od trenčína) a byla spokojená a tančila jak blázen
Takže tak
Ještě by mohlo přestat sněžit a bylo by to paráda.Jenom jsme udělali výzdobu na velikonoce tak začalo sněžit asi ji zase schovám
Já mám na balkoně na vrbě ty plastový vajíčka
Ale napadá mě, jestli tam nedám spíš vánoční řetězy ![]()
Ty chlapis i myslí že je to legrace že jo? Asi mu taky vrazím vysavač nebo mop na vytírání
By asi čučel ![]()
Dědeček dělá Adámkovi zahradní sestavu k narozkám, ale je mi blbý se tu chlubit
![]()