Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani, ve Špindlu mají taky rekreační středisko, viď ? Byli jsme tam v bazénu před 2,5 rokama na dovče ![]()
jani no ty umíš zkazit náladu.Každý den to jaro vyhlížím s okna a ono pořád nikde ![]()
Taky se chystáme v sobotu plavat už se těším.
No to co bych chtěla publikovat by byla nějaká kazuistika bud IM nebo koronaro s indikací na chlopeň něco kolem toho.
Dneska jsme byli s natálkou na procházce i s naším pejskem a dostala jsme od policajtů nadané že ho nemám na vodítku.Já vím že je jejich práce ale natálka mi brečela přímo kňučela v kočáře a oni mě tam dělali 10 minutovou přednášku jak ve škole že něco tak malého jako je vodítko s přece vleze pod kočár
![]()
Tak vám posílám fotku toho našeho trhače
""http://img138.imageshack.us/img138/5493/snmek140go7.th.jpg:http://img138.imageshack.us/…40go7.th.jpg
Já
To můžeš vynadat paní meteoroložce, co byla dneska ráno ve Snídani s Novou, ta to říkala
A ještě snad poslední dubnový týden ochlazení, a že ještě nemáme uklízet zimní oblečení
Byla chytrá ![]()
Já už chci taky jaro!!! Ať ji furt nemusím tak navlíkat.A začíná nesnášet rukavky.Furt je setřepává ![]()
Natty ten rve i asfalt ze země,ne?Takový mrňátko.Takoví psíci se mi moc líbí.Fakt
Jani jede do Špindlu do Bedřichova-Malý Šišák.
jdu lehnout.Dobrou
Jsem se trefila s tím Špindlem ![]()
Natty, hezký pejsek
Jak se jmenuje? A taky na něj/ní kupujete oblečky?
Jani32,
jsem ráda, že máme teď alespoň nějaký režim. Daneček 2 měsíce permanentně řval, takže jsem uspávala v ruce a byla ráda, když 2 hoďky spal. V 7 týdnech jsme byli na operaci kýly a pak se to zlepšilo, ale v noci jsem vstávala tak 3×. Ale byla jsem šťastná, že se trochu vyspím. Později i 2×. Jak jsme začali přikrmovat, tak se zase začal v noci budit. Takže někdy 2×, 3×, 4×,… Někdy pomohl dudlík, jindy prso. No a celou noc jsme začali spát až v roce. Huráááááááá
![]()
Jo a já ještě kojím, takže když se vzbudí, dám mu prso a někdy ještě usne. Někdy. Kojím ještě večer před spaním a ráno jak se vzbudí.
Jani, manžel má letní bistro a dělá tam pergolu. Ale včera dělal s rozbruškou a dneska musel k dr, protože měl v oku šponu. Takže bych řekla, že tam dnes víc radil než dělal. To jsme chromrodinka, co? A to není všechno. Psala jsem tu, že manžel má Bechtěrevovu chorobu a já mám vyhřezlou ploténku. Občas si z toho děláme prču, ale někdy je to spíš k pláči. Když si vzpomenu, jak mě manžel otáčel v posteli,.....
Kdybych tady měla psát o svých úrazech, tak to by jste se pobavili. Né nadarmo jsem šla dělat do zdravotnictví.
Holky, a mimo obor jsem se chtěla zeptat, jestli některá sportujete? Já jsem totiž dříve hrála závodně volejbal, ale zdraví je v prčicích a tak se chodím na holky jen koukat. Ale na hřiště bych vlítla hned. Už jsem to byla i zkusit, ale fakt to nejde. A to jsem si dřív myslela, že bez volejbalu nemůžu být.
Co lyže, kolo,…?
PAAAAAAAA PETRA ![]()
Ahojík
No Šamotko vy jste se taky hledali,až jste se našli.Jinak já jsem bohužel kojila jen v porodce a v noci jsme Kačku krmili prakticky málo,takže jsme se namlsali na dlouhé a dobré spaní.No dnes spala zase do 7.30,tak snad by to mohlo nějakou chvíli vydržet.
Já kolo jen hodně rekrečně,lyže,jak stíhám,teď jsem nebyla 2 roky a nejsem žádný super sjezdař,ale snažím se.Lyžuju asi 5let.Jinak nic.Jako sport mám kočárek a Káču.Jak začne víc chodit tak budu mít na programu dne i běh ![]()
jdu krmit a jdeme ven
Hezký den všem ![]()
Petruš, taky mám doma takovýho kutila, nevím o ničem, co neumí. A taky už jsme byli asi 2× se šponou v oku ![]()
Já sportuju. 2× týdně chodím do fitka na kondiční cvičení (hodina posilování) a 1-2 týdně (sobota a neděle, podle počasí) chodím běhat. Dělala jsem dřív závodně atletiku, běhy. Ale na začátku čtvrťáku jsem toho závodně nechala a už jen rekreačně. Květen před tím mi sportovní ortoped nařídil rehabku a pauzu, měla jsem přetížené a překrvené kolenní klouby
Dodnes mi kolena bolí, hlavně před změnou tlaku a počasí, jsem jak starý babky ![]()
Jo a ještě v tom čtvrťáku, jak jsem v září skončila jsem začala s aerobicem (kupodivu mi na kolena vyhovoval, plánovala jsem si trenérský kurz), ale pak v březnu jsem měla inf. mononukleozu, a musela skončit na čas se vším.
Ahoj SESTRY! ![]()
Hlásím se po delší době.
Já nesportuji. Jsem úplně vyřízená, ale nevím, jak mám začít
. I normální aerobic mě úplně odrovná. Asi začnu s důchodcena v Sokole, než získám trošku kondičku ![]()
Holky, dneska se mi zdálo, že se babička píchá inzulín desítkou stříkačkou a růžovou jehlou
Prý, že na to vidí líp než na inzulínku ![]()
Už mi fakt hrabe i ve snech ![]()
Kurzy na netu jsem teď nějak flákala, mám staženou první pomoc a nemůžu se k tomu dokopat.
Zorko ahoj ![]()
Mě se na dnešek zase zdálo, že jsem švagrový u porodu a že se jim narodil chlapeček. Ona těhotná opravdu je, v květnu čekají holku
To až jí povím ![]()
Ahoj holky!!
Nestíhám,nestačím…,ale mám děsnou raaaadost!!!!Dneska jsme doplatili poslední splátku leasingu,juchuuu,6000 na 5 let,už bych do toho nešla,ale tenkrát jsme byli mladí,bezdětní ![]()
Jelikož máme peněz nazbyt /manžel si to samozřejmě nemyslí/,jedeme zítra na skleník
Tož tak a snad příští měsíc objednáme tu skluzavku a dokopu se přihlásit na ty kurzy ![]()
Já su tak ščasné!
Jinak postřehla jsem tady fotku děsného trhače
,máme labradora,taky trhač,zrovna chrápe,dost tedy nahlas,ve verandě.
Jo,a sport?
Jsem od dětství slovanský typ,a učitelky tv byly nepřející vychrtliny
,od třetí třídy za 3 z tělocviku
, dcerce BUDU klidně a s pochopením psát omluvenky,ale zatím to nevypadá,že by měla potíže s koordinovaným pohybem.Doteď mám husí kůži ze spojení slov běh na 1500m,míčové hry a soutěže
.Fuj,jdu si otevřít lahvinku a spláchnu hořkou příchuť vzpomínek na tělocvik
.A pak chrupka. ![]()
Ahojky.
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:30
Liško,
opravdu pěkný vztah ke sportu.
Tak každého baví něco, že?
Manžel šel jako každý pátek na pivčo a já mu tu smolím ceníky do hospody. Naštěstí už to mám hotový, ale dalo to zabrat. Zítra je první fotbal a tak otvíráme. A já husa se nabídla, že mu půjdu pomoct.
Doufám, že za to budu mít nějaké plusové body. ![]()
Já měla dnes návštěvu, venku bylo krásně a tak jsme courali s kočárek po venku a vymetali krámy. Ale nic jsem si nekoupila, protože na slonice nic nemají.
![]()
Mějte se krásně, já jdu ![]()
Všechny zdravím
Vůbec nestíháme
Nějak vás tady zanedbávám ![]()
Ohledně tech sportů - chodíme bruslit ( snad zítra jestli se vykopeme včas s postele) Než byla malá tak každý víkend na kole v zimě na lyžích ale ted co je malá tak cosi nejsou podmínky bud není sníh nebo v letě je na kolo moc horko ale musím se sebou něco udělat.
Na základce jsem závodně plavala a do teď mám v pr…záda a rameno¨takže se hlásím do klubu důchodců
![]()
Liško to se ti nedivím že tak jucháš ze mě spadnout takové břemeno tak se osi ožeru ![]()
Jani : svojí švagové raději zavčas řekni at nekupuje naušnice
![]()
Jo a trhačovi jsme koupili jeden svetr aby mu v zimě nebyla zima má na zádech vyšitého Snoopyho a stál 350 kč
Jen tak marně přemýšlím kdy já jsme si koupil svetr za 350kč ![]()
Jo a obědy už mám vymyšlené
zítra bude vepřové v kapustě s brambůrkem a v něděli kuřecí steaky s brokolicí volským okem a asi s hranolkama tak snad se to podaří.
Tak sestry moje přeju vám pěkný víkend a já se polepším a budu psát častěji ale mám radost jak se to tady rozjelo ![]()
Jen tak dál ![]()