Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
27.3.08 20:52

Jani, ve Špindlu mají taky rekreační středisko, viď ? Byli jsme tam v bazénu před 2,5 rokama na dovče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
27.3.08 20:57

jani no ty umíš zkazit náladu.Každý den to jaro vyhlížím s okna a ono pořád nikde :-(

Taky se chystáme v sobotu plavat už se těším.

No to co bych chtěla publikovat by byla nějaká kazuistika bud IM nebo koronaro s indikací na chlopeň něco kolem toho.

Dneska jsme byli s natálkou na procházce i s naším pejskem a dostala jsme od policajtů nadané že ho nemám na vodítku.Já vím že je jejich práce ale natálka mi brečela přímo kňučela v kočáře a oni mě tam dělali 10 minutovou přednášku jak ve škole že něco tak malého jako je vodítko s přece vleze pod kočár :twisted: :twisted: :twisted:

Tak vám posílám fotku toho našeho trhače
""http://img138.imageshack.us/img138/5493/snmek140go7.th.jpg:http://img138.imageshack.us/…40go7.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.3.08 21:04

:?: :! :lol: To můžeš vynadat paní meteoroložce, co byla dneska ráno ve Snídani s Novou, ta to říkala :lol: A ještě snad poslední dubnový týden ochlazení, a že ještě nemáme uklízet zimní oblečení :wink: Byla chytrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.3.08 21:33

Já už chci taky jaro!!! Ať ji furt nemusím tak navlíkat.A začíná nesnášet rukavky.Furt je setřepává :D

Natty ten rve i asfalt ze země,ne?Takový mrňátko.Takoví psíci se mi moc líbí.Fakt

Jani jede do Špindlu do Bedřichova-Malý Šišák.

jdu lehnout.Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.3.08 22:37

Jsem se trefila s tím Špindlem :D

Natty, hezký pejsek :wink: Jak se jmenuje? A taky na něj/ní kupujete oblečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
27.3.08 22:57

Jani32,
jsem ráda, že máme teď alespoň nějaký režim. Daneček 2 měsíce permanentně řval, takže jsem uspávala v ruce a byla ráda, když 2 hoďky spal. V 7 týdnech jsme byli na operaci kýly a pak se to zlepšilo, ale v noci jsem vstávala tak 3×. Ale byla jsem šťastná, že se trochu vyspím. Později i 2×. Jak jsme začali přikrmovat, tak se zase začal v noci budit. Takže někdy 2×, 3×, 4×,… Někdy pomohl dudlík, jindy prso. No a celou noc jsme začali spát až v roce. Huráááááááá :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jo a já ještě kojím, takže když se vzbudí, dám mu prso a někdy ještě usne. Někdy. Kojím ještě večer před spaním a ráno jak se vzbudí.
Jani, manžel má letní bistro a dělá tam pergolu. Ale včera dělal s rozbruškou a dneska musel k dr, protože měl v oku šponu. Takže bych řekla, že tam dnes víc radil než dělal. To jsme chromrodinka, co? A to není všechno. Psala jsem tu, že manžel má Bechtěrevovu chorobu a já mám vyhřezlou ploténku. Občas si z toho děláme prču, ale někdy je to spíš k pláči. Když si vzpomenu, jak mě manžel otáčel v posteli,..... :-D Kdybych tady měla psát o svých úrazech, tak to by jste se pobavili. Né nadarmo jsem šla dělat do zdravotnictví.

Holky, a mimo obor jsem se chtěla zeptat, jestli některá sportujete? Já jsem totiž dříve hrála závodně volejbal, ale zdraví je v prčicích a tak se chodím na holky jen koukat. Ale na hřiště bych vlítla hned. Už jsem to byla i zkusit, ale fakt to nejde. A to jsem si dřív myslela, že bez volejbalu nemůžu být.
Co lyže, kolo,…?

PAAAAAAAA PETRA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
28.3.08 09:09

Ahojík
No Šamotko vy jste se taky hledali,až jste se našli.Jinak já jsem bohužel kojila jen v porodce a v noci jsme Kačku krmili prakticky málo,takže jsme se namlsali na dlouhé a dobré spaní.No dnes spala zase do 7.30,tak snad by to mohlo nějakou chvíli vydržet.

Já kolo jen hodně rekrečně,lyže,jak stíhám,teď jsem nebyla 2 roky a nejsem žádný super sjezdař,ale snažím se.Lyžuju asi 5let.Jinak nic.Jako sport mám kočárek a Káču.Jak začne víc chodit tak budu mít na programu dne i běh :lol:

jdu krmit a jdeme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.3.08 11:07

Hezký den všem :D

Petruš, taky mám doma takovýho kutila, nevím o ničem, co neumí. A taky už jsme byli asi 2× se šponou v oku 8)

Já sportuju. 2× týdně chodím do fitka na kondiční cvičení (hodina posilování) a 1-2 týdně (sobota a neděle, podle počasí) chodím běhat. Dělala jsem dřív závodně atletiku, běhy. Ale na začátku čtvrťáku jsem toho závodně nechala a už jen rekreačně. Květen před tím mi sportovní ortoped nařídil rehabku a pauzu, měla jsem přetížené a překrvené kolenní klouby :? Dodnes mi kolena bolí, hlavně před změnou tlaku a počasí, jsem jak starý babky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.3.08 11:11

Jo a ještě v tom čtvrťáku, jak jsem v září skončila jsem začala s aerobicem (kupodivu mi na kolena vyhovoval, plánovala jsem si trenérský kurz), ale pak v březnu jsem měla inf. mononukleozu, a musela skončit na čas se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
28.3.08 13:02

Ahoj SESTRY! :wink:
Hlásím se po delší době.

Já nesportuji. Jsem úplně vyřízená, ale nevím, jak mám začít :cry: . I normální aerobic mě úplně odrovná. Asi začnu s důchodcena v Sokole, než získám trošku kondičku :lol:

Holky, dneska se mi zdálo, že se babička píchá inzulín desítkou stříkačkou a růžovou jehlou :! 8O Prý, že na to vidí líp než na inzulínku :lol:
Už mi fakt hrabe i ve snech :lol:

Kurzy na netu jsem teď nějak flákala, mám staženou první pomoc a nemůžu se k tomu dokopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.3.08 13:33

Zorko ahoj :wink:

Mě se na dnešek zase zdálo, že jsem švagrový u porodu a že se jim narodil chlapeček. Ona těhotná opravdu je, v květnu čekají holku :lol: To až jí povím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.3.08 20:15

Tady je tip na vaření…naše večeře a zítřejší oběd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
28.3.08 21:37

Ahoj holky!!
Nestíhám,nestačím…,ale mám děsnou raaaadost!!!!Dneska jsme doplatili poslední splátku leasingu,juchuuu,6000 na 5 let,už bych do toho nešla,ale tenkrát jsme byli mladí,bezdětní :lol:
Jelikož máme peněz nazbyt /manžel si to samozřejmě nemyslí/,jedeme zítra na skleník :dance: Tož tak a snad příští měsíc objednáme tu skluzavku a dokopu se přihlásit na ty kurzy :roll:
Já su tak ščasné!
Jinak postřehla jsem tady fotku děsného trhače :-) ,máme labradora,taky trhač,zrovna chrápe,dost tedy nahlas,ve verandě.
Jo,a sport? :poblion: Jsem od dětství slovanský typ,a učitelky tv byly nepřející vychrtliny :poblion: ,od třetí třídy za 3 z tělocviku :oops: , dcerce BUDU klidně a s pochopením psát omluvenky,ale zatím to nevypadá,že by měla potíže s koordinovaným pohybem.Doteď mám husí kůži ze spojení slov běh na 1500m,míčové hry a soutěže :poblion:.Fuj,jdu si otevřít lahvinku a spláchnu hořkou příchuť vzpomínek na tělocvik 8) .A pak chrupka. :-)
Ahojky.

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.3.08 22:20

Liško,
opravdu pěkný vztah ke sportu. :lol: :lol: :lol: Tak každého baví něco, že?
Manžel šel jako každý pátek na pivčo a já mu tu smolím ceníky do hospody. Naštěstí už to mám hotový, ale dalo to zabrat. Zítra je první fotbal a tak otvíráme. A já husa se nabídla, že mu půjdu pomoct. :-) Doufám, že za to budu mít nějaké plusové body. :lol:
Já měla dnes návštěvu, venku bylo krásně a tak jsme courali s kočárek po venku a vymetali krámy. Ale nic jsem si nekoupila, protože na slonice nic nemají. :-( :-( :-(
Mějte se krásně, já jdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
28.3.08 22:49

Všechny zdravím

Vůbec nestíháme :oops: Nějak vás tady zanedbávám :oops:

Ohledně tech sportů - chodíme bruslit ( snad zítra jestli se vykopeme včas s postele) Než byla malá tak každý víkend na kole v zimě na lyžích ale ted co je malá tak cosi nejsou podmínky bud není sníh nebo v letě je na kolo moc horko ale musím se sebou něco udělat.
Na základce jsem závodně plavala a do teď mám v pr…záda a rameno¨takže se hlásím do klubu důchodců :lol: :lol: :lol: :lol:

Liško to se ti nedivím že tak jucháš ze mě spadnout takové břemeno tak se osi ožeru :lol:

Jani : svojí švagové raději zavčas řekni at nekupuje naušnice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a trhačovi jsme koupili jeden svetr aby mu v zimě nebyla zima má na zádech vyšitého Snoopyho a stál 350 kč :twisted: Jen tak marně přemýšlím kdy já jsme si koupil svetr za 350kč :?

Jo a obědy už mám vymyšlené
zítra bude vepřové v kapustě s brambůrkem a v něděli kuřecí steaky s brokolicí volským okem a asi s hranolkama tak snad se to podaří.

Tak sestry moje přeju vám pěkný víkend a já se polepším a budu psát častěji ale mám radost jak se to tady rozjelo :dance:
Jen tak dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová