Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
3.4.08 14:05

ahoj, také jsem zdravotní sestra. Roky jsem také nosila u sebe „balíček“ se vším možným na resuscitaci a tak. Po narození malé jsem ho zrušila, protože v batohu toho tahám i tak dost.

Minule se mně ale stalo, že jsem stála na zastávce a upadl tam nějaký důchodce a rozbil si obočí (krve jak z vola), všichni lidi pro jistotu vzali roha a zůstala jsem tam jenom já a moje dcerka, která po spatření krve byla zelená jako sedma. No zvládli jsme to…ale balíček si asi zase udělám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:08

Ahoj Dano vítáme tě mezi námi.

A kde jsi před tím pracovala???a jak jsi na tom s kreditama,?

Tak že bych šla si udělat nějakou tu KPZ ale co všechno do ní??
I když někdy zapomenu natálce i náhradní plínky natož aby si vzpoměla ještě na KPZ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:19

Nazdárek,
XYZ, panelák u rodičů je MLADEJ jako já (1977), takže se tam najde ledasco. Hele a na ten totalitní pořad, jmenuje se KLIK KLAP, jsem koukala taky. Hrozně mě pobavilo, když tam zpívala Tanja s Láďou Křížkem a oni měli v titulku napsáno Pavel Křížek. :lol: :lol: :lol:
JANI, držím jen dietu. Nikdy bych nic nebrala, jsem tomu velký odpůrce. Vyžrala jsem se sama, takže si to musím sama pěkně zhubnout. Už aby začalo být hezky, protože ráda sportuju a kila půjdou dolů lépe. :-)
Holky koukám, jak jste zdravotnicky vybavené. Já s sebou nosím jen ruce, hlavu a telefon. :roll: Naštěstí jsem pomáhala vždycky jen u takových drobností nebo to bylo na rychlou. Zrovna včera, když jsem věšela prádlo na balkoně, upadl pán na chodníku. Naštěstí šli okolo studenti z hnojárny a tak mu pomohli vstát o odvedli ho domů.
NATTY, já bych přidala něco i.v., u nás frčel apaurin nebo tiapridal.
DANI, vítej mezi námi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:24

Manžel dřív pracoval přes zimu na horách a tam jednou horská služba resuscitovala celkem mladou holku. Byla to rychlovka, takže první začal bez ničeho a ona byla HIV pozitivní. Měli z toho všichni pěkné lítačky po doktorech, ale nakonec je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.4.08 14:26

Já jsem pracovala na hematoonkologické JIP v Bohunicích, s kreditama na další období jsem na tom zatím dobře, hodně jsem si jich nahonila ještě než jsem šla na mateřskou a pravidelně chodím na semináře od ČAS.

Hmmm je fakt, že ten apaurin by tam také mohl být,ale třeba by postačil jenom lexaurin tbl. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:27

JJ tiapra je dobrá u nás taky frčela.
Nejlepší byli alkáči 2-2-2-2 tipridal iv, pak ještě diazepam 10mg 2-2-2-2 až mi bylo těch lidí líto protože to byli takové vláčné loutky ale u nás ti doktoři se s tím nepárali jak měl v anamnéze a ještě došel nalitej tak hotovo :oops:

Jednou nám došla paní." já ?já jsme abstinentka já jsem v životě nepila" Byla to herečka jak sviňa já jsme cítila že s ní táhne ale že by byla opilá moc né.Tak jsme vytáhli svíčku a posílali a víte co vyšlo?? 4,8 %o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.4.08 14:29

s tím ruským práporem jste mě fakt pobavili… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:32

Naty,
takový pacoše znám taky. A hlavně ty jejich odpovědi „To není možný“, „A jak se to tam dostalo, když jsem nic nepil“, „Tak to asi udělali v laboratoři špatně“
U nás se s tím doktoři taky někdy neprděli, ale je obdivuhodný, co někteří lidí vydrží. My jsme do nich furt něco rvali a oni furt nic. Já sama jsem dvakrát zažila, že jsme se zavřeli na sesterně a volali o pomoc. Jo a jednou jsme naháněli pacoše po areálu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:33

Dano,
představ si, že jsem tu ruskou vlajku opět nedávno viděla. Náš táta s ní zakrývá podlahu když maluje. :lol: A když jsme předělávali svůj byt, tak s ní táta taky přijel. Holky, ale on není komouš. :lol:
Jéééé Dani, teď koukám, že máte zítra velký den. Tak Janičce mooooooc gratuluju. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.4.08 14:35

šamotka - to by soudruzi divili na co se dá taková vlajka použít!! :lol: :lol: :lol: škoda, že už nevychází Rudé právo, to se dalo také na spoustu věcí použít :-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:37

Jo to si taky pamatuju když tam byla nějaká babinka neklidná a měla tak 30 kg i s postelí a to jsme dali Haloperidol kapky nic tak znova haloš zase nic tak jsme jí ho pichly i.m a zase nic a tak doktor říká dáme to do infuze :P Šup doktor si stoupl pustil proudem a babka za 2 minuty v půlce slova vytuhla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:37

Alespoň na něco je ta mrcha komoušská dobrá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:40

jaká mrcha dyt by ses neměla za co schovat když ses sprchovala a tatka kdž malovat tak by musel drhnout podlahu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A to ještě vůbec netuším na co všechno ti bude ještě dobrá.Jenom aby vás nezavřeli za honobení vlajky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:40

NATTY,
k nám na okresní internu přivezli ledasco, takže některé zážitky stojí opravdu za to. A alkoholici by byla jedna samostatná kategorie.
Taky jsem zvědavá, kdy jí táta zase vytáhne. My naštěstí v nejbližší době nebudeme v bytě nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.4.08 14:44

natali - tak to já jednou zažila pacienta do kterého jsme těch haloušů nacpali asi 8 a on pořád řádil, tak jsme přidali pár tiapridalů a apaurinů a pak prospal jako beránek několik dní…ale je fakt že tu modřinu po té hrazdičce jsem měla na zádech dýl než co on prospal :? 8O je fakt, že za ten svůj stav nemohl (dostával kortikoidy ve vysokých dávkách) a dokonce se mně pak omluvil, bohužel si na něco pamatoval…

šamotka - brácha v ruském praporu běhal o posledním zvonění… :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová