Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
25.3.08 21:02

Ahoj.
Já jsem původně z Prahy…tam jsem se narodila, studovala i pracovala. Ve Vinohradské nemocnici. Bydlení v Kladně máme 5let a bydlíme tady cca 4 roky. Poslední dobou neustále přemýšlím, kam nakonec budu chodit do práce. Dojíždění do Prahy nebude ideální a do Kladna se mi moc nechce. Tak nevim…asi si založim rodinnou školku :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
25.3.08 21:04

:lol: To mě taky napadlo, jinak děkuju za vysvětlení :wink:

Nikdo krom mě nedal fotky z Velikonoc :o Nikdo se skoro neozval…Holky, dospáváte kocovinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
25.3.08 21:18

Ahoj holky!
Tak kocovinu fakt dospávám,manžel měl narozeniny v pondělí,takže kombinace narozky,návštěvy,Velikonoce je vražednááá.Fotky vložit neumím,ani to raději zkoušet nebudu neb bych asi komp :pocitac: , a jelikož ho manžel občas,když mu dovolím,intenzívně používá,tak by mě pak asi bacil.Takže Velikonoce proběhly ve znamení žranice,ovínění,oslivovicení /manžel/,usnul u oběda,ještěže je to za náma.Fotky všech jsou super,dětičky krásné,čertíci jim koukají z očí.Hřiště taky závidím,ale snad to stihneme do léta,vzali jsme si trochu inspirace,snad to neva.Jani,prosím,Tě jakou máte nástupní výšku skluzavky,někde píšou 145cm,není to málo,švagrovka má vyšší,ale nechci se jí ptát,moc nevycházíme :roll: .Tak mažu do sprchy,spát a chlebíčky a dorty nechci vidět hooodně dlouho,minimálně do zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
25.3.08 21:44

Ahoj Liško :D , teda o maželovi mě to dost pobavilo, můj měl taky co dělat u mý mámy :lol:
No a mustr si klidně vem, mi ho taky vzali, jestli chceš, pošlu ti emailem ten originál. Výšku myslíš nahoře? To má víc jak 145cm, zítra ti to změřím jo?
A doboru noc, já ještě nejdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
26.3.08 00:03

Nazdárek,
zdravím Bramborku.
U nás velikonoce nic převratného. Manžel nikam nechodí, Daneček taky ještě nechodil, takže jsme tu měli jen mého bráchu s Adámkem a odpolko se stavovali naši.
Já dnes dopolko vařila a když se malej vyspal, vyrazili jsme na nákup. Ale daleko jsme nedojeli, protože jsme píchli, tak jsem musela na lavičce čekat na manžela než přijede a pak zase čekat než přijede s opraveným kolečkem, takže jsme toho mnoho nenakoupili, protože zavírali. :lol: :lol: :lol:
Holky, dneska mně to tady manžel nějak blokoval, tak už budu muset jít. Mám totiž v pračce vyprané prádlo, malej je hrozný čuně a tak musím furt prát. Když ho krmím, začne někdy dělat mlejnek, strašně se tomu směje a jídlo je všude. Ale rozesměje mě to taky.
Tak se mějte a zase zítra. Koukejte přijít na kus řeči. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.3.08 09:40

Ahoj holky :D

Od zítra se nám má oteplovat hurááá http://www.sirmi.ic.cz/smajl/321.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
26.3.08 13:44

Nazdárek,
ať žije oslavenec Adámek. :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.3.08 14:14

Děkujeme :srdce: , před třemi lety ještě hodinku a půl a byl venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
27.3.08 14:35

Sestřičky,
copak pořád děláte? :nevim:
Já uspala malýho, manžel šel předstírat práci a tak jsem zabrala počítač. :pocitac: Venku se nám lepší počasí a tak vyrazíme do města na nákup.
Já byla včera v práci a docela frmol. Milion receptů, nějaký těhule a pak ty co otravují s kravinama. Třeba půl hodiny tam byla holka, která se s dr furt nemohla domluvit, co vlastně chce. Určitě si to umíte představit.
Holky, copak budete o víkendu vařit? Mám nějaký vyvařený mozek. To vymýšlení jídla je hrozný. Od té doby, co bydlím s manželem, vařím každý den a vymýšlení mi leze na nervy. Vaření mi nevadí.
Jo a dobrá zpráva nakonec, prst už je v pohodě. Zítra mi přijede návštěva, takže k dr nejdu a pro výsledky krve jsem si taky ještě nedošla. :oops:
PAAAA PETRA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
27.3.08 15:04

Zdravím všechny

V Úterý se kamrádce narodil syn ( Lukášek 49cm 3400g) takže jsme zapíjeli a ještě ted je mi špatně :poblion:

Byla jsem za holkama v práci a vždycky když jsme tam tak futuji tu vůni té dezinfekce a takový ten specifický puch který má jenom nemocnice mňam :wink:

Vždycky když jsme tam tak si říkám jak mi to chybí a že se tam moc těším a jak jsme doma tak mám takový strach :?

Ale jestli náměstkyně scháví moje požadavky což jsou max. tři noční v měsíci tak bych od května měla nestoupit jupíííííí :dance:

Začíná svítít sluníčko tak snad už je definitivně po zimě :P

Na ty kurzi jsem se ještě nepřihlásila :oops: já jsme hrozná

Jo a máte někdo zkušenosti s publikování v sestře nebo ve florance???je to stále za 15 kreditů?? :roll:

Mějte se krásně a pište co nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.3.08 18:22

Ahojky

Bramborko ahoj :-) :-)

Velikonoce byly v poho,malou jsem dopo vystěhovala s manželaem ven,vrátili se za 2h :potlesk:

No a v úterý a dnes je manžel v práci,zítra bude dospávat…Tak odpo vyúadneme k našim.No a v pondělí odjede na 14 dní na rehabilitaci do Krkonoš.Mu tak zááávidím,taky bych si zalyžovala.Ale máme slíbeno,že příští rok si zažádá o letní rehabku a na týden pojedeme s ním :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.3.08 18:24

Šamotko jako Daneček má v roce 85cm? 8O 8O Kačka má 78 a všichni říkají,jak je velká…a má (teda v roce měla) 10kg
Jo a můžu se zeptat,v kolik Ti Daneček vstává a kolikrát denně spinká?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
27.3.08 18:56

Jani32,
Daneček měl v roce 83 cm a 12,4 kg. No a teď má 85 cm a 13 kg. Daneček vypadá tak na dva roky (nosí vel. 92), ale my jsme s manželem oba vysoký, takže se nemůžeme divit. No a můj tatínek má 2 metry. Jóó a můj brácha má 5ti měsíční holčičku, která měří 74 cm a váží 9 kg, takže si asi dovedeš představit, z jakého jsem mega rodu. :lol: :lol: :lol:
Daneček ráno vstává mezi 6:30-8 a od roku chodí spát jenom poobědě a spí tak 1-2 hodinky (ale hoďka je málo). Dříve mi spal dopoledne když jsme jeli z nákupu tak kolem 10 asi hoďku a pak jsem ho dávala odpoledne po 3, ale měli jsme s tím problém. Někdy ve tři nechtěl usnout, někdy usnul dlouho a pak nechtěl spát večer, takže od roka jsme zavedli tento systém. Spát chodí večer asi v 8 a když odpoledne spí míň, tak ho večer dávám dřív. Jo a myslím, že už si na to zvykl. Odpoledne si musím jít lehnout s ním, ale do 5 minut je tuhej. Tak tak je to u nás.
A jak je to u vás???

Jani32, taky možná pojedeme jednou s manželem do lázní. On má Bechtěrevovu chorobu 5. stupně a tak by je potřeboval teď a hned a kdo ví, jestli už není dlouho. Dr. mu je už nabízela, ale on nechtěl, protože jsme měli mimčo a nakonec z něj vylezlo, že sám nikam nepojede a tak doufám, že jednou vyrazíme společně. :nevim:

Zatím pa, já se ještě večer ozvu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.3.08 20:16

Šamotko Kačka do roka spávala většinou 2×,občas se zadařilo i 1×.Vstávala mezi 8-9h a podle toho šla spinkat dál.Dopo kolem 11h,odpo kolem 15-16h.Ale dopo než usla…si vykládala i půl hodinky,takže vstala později a odpo už mi nechtěla spávat a většinou se neobešlo bez delšího pláče.Dopo spinkala tak 1-1,5h,odpo většinou jen 30min.Večer šla v 8 do postýlky a tak do 30 min si vykládala a usla.
Od roka ji dávám 1×,ale jle to problém.Na UM se budí nepravidelně.Ze začátku kolem 5-6,teď i kolikrát dělám mlíko ve 4h a další jídlo má taky podle toho.Teď tak 14 dní se začala buit kolem 7h,i dřív.No a podle toho je i spaní dál.Po 4h je už protivná a pokud je zrovna i doba obědu,tak mi moc nechce jíst,jak je unavená.Tak to řeším UM a oběd až po spinkání.No režim žádný.Spinká tak 1,5-2h,usíná tak do 10 min,občas i do 2min :lol: Večer chodí spinkat mezi půl a osmou a spí skoro hned.Kdyby mi vstávala jako dřív,bylo by to super.No ale co nadělá.Když vstane hoodně brzo,tak ji zkouším dát i spát 2×,ale odpo je to už boj.zatím vyhrávám.
Teda jsem to rozepsala,co?? :oops: :oops:

Jo a tu rehabku-mamžel je voják a každý rok má nárok na 14 dní rehabilitace.Odjede do nějakého jejich zařízení a tam se rekreuje.No jako dovča.Rodinu si může vzít jen na 1týden a musí to mít povolené.Takže tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.3.08 20:45

Ahoj všechny :D

Petro…tak předstírat práci jo? A co dělal? :lol: S tím vařením je to u mě horší. Nebaví mě vymýšlet a už vůůůbec mě nebaví vařit (a to mám mámu kuchařku, asi nejsem po ní). Naštěstí nemusím vařit denně a i se střídáme s manželem. On vaří výborně a ze všeho (i kynuté těsto, s tím já se nekamarádím). Ale až ti sem někdo dá inspiraci, třeba se vzhlídnu :lol: Jo ten palec super. Ještě ty výsledky :-P

Natty, tak ty taky do práce :( Já tu domácí péči asi nevezmu, pořád nevím. Jo a s publikováním zkušenosti nemám. O čem by jsi chtěla psát?

Jani, taky bych někam jela, hmmmm :wink: Malej měl v roce 76cm a 8,72kg , v 18 měsících 83cm a 10,7kg a ve třech letech 97cm a 13,5 kilo :wink:

Já jsem dneska s malým (a s kamarádkou a jejíma dětma) byla v bazénu. Naposledy jsem s ním byla v jeho 5 měsících na dovče. Ale v létě na koupaliště chodíme. Jsem ostuda, ale budem chodit častěji, než bude teploučko a budem se moc koupat v tom našem. Ze začátku furt kňoural že se bojí a že jdem domů. Než ovšem změrčil a odvážil se na klouzačku, pak pohodička, nemohla jsem ho dostat domů. Už se těším, až pojedem znovu.
Malej byl dneska po třech týdnech ve školce. nechtěla jsem ho tam v březnu dávat, protože druhý a třetí týden byla zavřená, a od včerejška tam může už na každé dopoledne, tak jsme počkali. Zítra jde taky.

Jo a ještě Natty, od úterka se má opět ochlazovat, takže se o víkendu moc nenamlsej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová