Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Tak už máme po oslavě, pak vám sem hodím nějaké fotky ju?
Šamtoko, s tím prstem je to nanic, fakt. Leda useknout
A co jinýho s ním má v plánu doktor? Čekáš ještě na tu krev, viď ? A máte dnu v rodině?
A s tou prací fakt nevím, mám ještě čas na probrání to doma ![]()
teda, měli jsme oslavu, ale skoro nic jsem nesnědla. Jednu jednohubku, půlku z ukrojený části dortu a NIC…jo a kremrolku . Švagrový mamka dělá výýýborné ![]()
JANI, ty se mi směj!
A mrkni, jak jsi oslovila Šamotku
![]()
Pěkné fotky a krásný dort!!!
Ty vole
To už podruhý jsem jí to jméno zkomolila
Šamotko, promiň. Jak se jmenuješ křestním? Asi to tak bude lepší ![]()
Chudina Šamotka. ![]()
Pěkné Velikonoce všem přejeme.
Jani krásný dort a malý je úžasný.Vypadá jak andílek ale s očí mu koukají čertíci jak blázen. ![]()
Tak pak napiště jak jste koledovali ![]()
Mějte se krásně
Holky ahoj ![]()
Manžel byl v pátek zapíjet kámošovu holčičku a já si blokla přístup do PC,pak jsem to blokla i manžovi a furt mi to nešlo,až jsem se nas… a vzdala to.Ale huš je to spravený
Já jsem teda nějak neuklízela,hlavně okna jsem okecala,že to nemá cenu,když furt sněží a prší…No a Kačka začala chodit,tak mám doma jinou zábavu
Jen mě štve,že teda ráno má rozptyl vstávání tak 2h.Jednou vstane v 8 a potom ubírá a vstává v půl 7.Bych ji roztrhla.A to ji nechávám spát 1×d,aby věděla,že teda jak vstane,tak půjde spinkat až v 11,ale je jí to asi šumák.Dnes prudila v postýlce v 6.45 ![]()
Jo a taky vám všem tady přejeme krásné Velikonoce
""http://img86.imageshack.us/img86/1796/velikonocext3.jpg:http://img86.imageshack.us/…onocext3.jpg
Fotky - lehčí verze:
Fotky mám v PC v nějaké složce,kde je stahuju.Otevřu na netu tuto stránku ,v procházet vyberu fotku,v resize image vybírám trvale velikost 640×480 a dám host it.No a sem do psaní vložím Hotlink 1,bez ničeho.Jen ten odkaz zkopíruju a vložím.Mi to přijde jednodušší,než to ukládat na net… ![]()
Jani krásný dortík a Adámkovi to moc sluší.Jo a to hřiště - tiše závidím ![]()
Lišti ahoj ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jaké jste měli Velikonoce? U nás svítilo sluníčko. Až dám dohromady fotky, tak sem zase hodím ju?
Jani, gratulace k chození
Ta má ale kukadla ![]()
Jdu na fotky…pokud teda nevytuhnu, mám toho za dnešek nějak dost ![]()
Nazdárek,
tak jsem fakt netušila, jaké jsem si dala krásné jméno. Takže Šamotka se jmenuje PETRA. A je to.
Prst už vypadá v poho, dlahu nenosím a k dr. už se mi taky nechce. Dnu má babička, ale já myslím, že dr. fantazíruje. Krev bude asi zítra, ale já jsem v pohodě, to byly určitě šlachy.
Jani, Adámek je fešák a moooooc mu to tam sluší. Doufám, že se oslava vydařila.
Jani32, tak Kačka se vám taky povedla. Jóóó a to chození je super. Náš mladej začal v 10ti měsících a nemělo to chybu. Ani se ti nedivím, že jsi se vyprdla na uklízení, Kačka je větší zábava.
![]()
Holky, jdu zkusit taky nažavit nějakou fotku, tak snad se mi to povede. ![]()
PETRA
Tak tady vám posílám fotku s Danečkem. Teď měří 85 cm a váží 13 kg. To je kus chlapa, co?
Ahoj Petro
, se ještě jednou omlouvám, ale nějak mi ten tvůj nick nejde přes prsty ![]()
Adam taky začal chodit v 10.m+ 1 týden. A kamarádky holčička v 8. měsících a 1.týden
, to byl mazec. Takovej chodící prcek ![]()
Fotky už mám v pc…
Jo a Daneček je hezký klučina, takovej mazlik ![]()
Jo a kus chlapa teda je, Adam má teď ve třech letech 13,5 kilo a 97cm. Somálec jeden ![]()
Ahoj sestry.
Tak se přidávám do klubu, když dovolíte
. Jsem na rodičovské se dvěma cácorkama něco přes dva roky. Pracovala jsem na metabolické JIPce. Kredity sbírat už nemusím…naštěstí mám dost. V rámci regenerace mozku a odpočinku od holčiček jezdím pravidelně na kongres do Pardubic, kde máme babičku- mou tchýni. Že mi na MD chátrá mozek teda pociťuji, jako asi každá maminka. Snažím se číst i něco odborného, ale co si budu nalhávat…mnohem raději jdu spát
.
Tak všem přeji hezký večer.
Barbara s Verunkou a Natálkou
Ahoj Báro ![]()
Dělala jsi na Kladně? Neznám tam teda nikoho, jen holky ze třídy se různě porozházely po odděleních. Chodila jsem na zdrávku na Kladno ![]()