Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
7.3.12 19:49

Mandrén jsem nikdy nikde nepoužila. Musela by se uzavírat přímo kanyla u těla a to je prasárna na manipulaci, i když mám rukavice. Hned to teče. Vždycky krátká spojovací hadička ŠROUBOVACÍ a barevný špuntík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
7.3.12 20:23

Ahoj, koukám, že tady jsou zdravotní sestřičky. Chci se zeptat jak je to s tou registrací? Mám vystudovanou dis., registrovaná jsem 2 roky, dostala jsem to na 6 let, momentálně už jsem víc jak rok doma a mám mimčo. Slyšela jsem něco o tom, že se registrace prodloužila na 10 let, ale nevím jestli se to vztahuje i na mě a nebo jen na ty, kteří si teprve teď žádají. Mám tady papír, kde mám psáno, že to mám nějak do roka 2016, pokud se to prodloužení vztahuje i na mě, neměla by jsem tam zavolat aby mě poslali jiný papír, kde bude napsaný, že to mám do 2010. Děkuji za rady. Body momentálně s mimčem nesbírám, tak nějak tiše doufám, že to stihnu nasbírat později :oops: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
7.3.12 22:41
goldenka píše:
Ahoj, koukám, že tady jsou zdravotní sestřičky. Chci se zeptat jak je to s tou registrací? Mám vystudovanou dis., registrovaná jsem 2 roky, dostala jsem to na 6 let, momentálně už jsem víc jak rok doma a mám mimčo. Slyšela jsem něco o tom, že se registrace prodloužila na 10 let, ale nevím jestli se to vztahuje i na mě a nebo jen na ty, kteří si teprve teď žádají. Mám tady papír, kde mám psáno, že to mám nějak do roka 2016, pokud se to prodloužení vztahuje i na mě, neměla by jsem tam zavolat aby mě poslali jiný papír, kde bude napsaný, že to mám do 2010. Děkuji za rady. Body momentálně s mimčem nesbírám, tak nějak tiše doufám, že to stihnu nasbírat později :oops: děkuji

jj, holky tady davaly odkaz…a urcite to mas prodlouzeny, delaji to automaticky na 10 let…ale je pravda, ze by meli i vystavit ten dokument novy s prodlouzenou registraci :think: ale to uz by jsme asi chteli moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.3.12 22:15

tady to zase nějak uslo :think:

Přišla mi potvrzená registrace - prodloužení a je to faktis na 10 let :pankac: , takže mám klídek a na bodíky spoustu času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
19.3.12 17:03

Holky, a nevite jak je to ted s poctem nasbiranych bodu? Kolik jich mame mit kdyz to ted prodlouzily? Doted to bylo minimalne 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.3.12 17:29

40 bodů zůstalo, prodloužila se doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.12 11:38

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás dělala nebo dělá specializaci v Brně na doškolováku, téma Péče o pacienty v interních oborech, nebo Péče o pacienty na gerontologii, Jak to probíhá? jak je to tam s praxí, a jak probíhá atestace? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová