Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mandrén jsem nikdy nikde nepoužila. Musela by se uzavírat přímo kanyla u těla a to je prasárna na manipulaci, i když mám rukavice. Hned to teče. Vždycky krátká spojovací hadička ŠROUBOVACÍ a barevný špuntík.
Ahoj, koukám, že tady jsou zdravotní sestřičky. Chci se zeptat jak je to s tou registrací? Mám vystudovanou dis., registrovaná jsem 2 roky, dostala jsem to na 6 let, momentálně už jsem víc jak rok doma a mám mimčo. Slyšela jsem něco o tom, že se registrace prodloužila na 10 let, ale nevím jestli se to vztahuje i na mě a nebo jen na ty, kteří si teprve teď žádají. Mám tady papír, kde mám psáno, že to mám nějak do roka 2016, pokud se to prodloužení vztahuje i na mě, neměla by jsem tam zavolat aby mě poslali jiný papír, kde bude napsaný, že to mám do 2010. Děkuji za rady. Body momentálně s mimčem nesbírám, tak nějak tiše doufám, že to stihnu nasbírat později
děkuji
goldenka píše:
Ahoj, koukám, že tady jsou zdravotní sestřičky. Chci se zeptat jak je to s tou registrací? Mám vystudovanou dis., registrovaná jsem 2 roky, dostala jsem to na 6 let, momentálně už jsem víc jak rok doma a mám mimčo. Slyšela jsem něco o tom, že se registrace prodloužila na 10 let, ale nevím jestli se to vztahuje i na mě a nebo jen na ty, kteří si teprve teď žádají. Mám tady papír, kde mám psáno, že to mám nějak do roka 2016, pokud se to prodloužení vztahuje i na mě, neměla by jsem tam zavolat aby mě poslali jiný papír, kde bude napsaný, že to mám do 2010. Děkuji za rady. Body momentálně s mimčem nesbírám, tak nějak tiše doufám, že to stihnu nasbírat pozdějiděkuji
jj, holky tady davaly odkaz…a urcite to mas prodlouzeny, delaji to automaticky na 10 let…ale je pravda, ze by meli i vystavit ten dokument novy s prodlouzenou registraci
ale to uz by jsme asi chteli moc ![]()
tady to zase nějak uslo ![]()
Přišla mi potvrzená registrace - prodloužení a je to faktis na 10 let
, takže mám klídek a na bodíky spoustu času
Holky, a nevite jak je to ted s poctem nasbiranych bodu? Kolik jich mame mit kdyz to ted prodlouzily? Doted to bylo minimalne 40.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás dělala nebo dělá specializaci v Brně na doškolováku, téma Péče o pacienty v interních oborech, nebo Péče o pacienty na gerontologii, Jak to probíhá? jak je to tam s praxí, a jak probíhá atestace?
![]()