Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
6.3.12 15:10

co se týče kreditů, tak to už neřeším. Nejdřív jsem se honila jak pako a nakonec jsem jich měla asi 200 :roll: - polovona aktivní účast a studium.
Registraci jsem posílala v únoru a měla by mi platit do roku 2026 :mrgreen: , o čtyři roky dřív jsem poslala díky MD a na dalších 10 let to schválí :dance:
To se pak v klidu dá sehnat 40 kreditů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 15:15
eviliska píše:
co se týče kreditů, tak to už neřeším. Nejdřív jsem se honila jak pako a nakonec jsem jich měla asi 200 :roll: - polovona aktivní účast a studium.
Registraci jsem posílala v únoru a měla by mi platit do roku 2026 :mrgreen: , o čtyři roky dřív jsem poslala díky MD a na dalších 10 let to schválí :dance:
To se pak v klidu dá sehnat 40 kreditů

Evi, jak je to mozny, ze ti to prodlouzily na 10 let 8o co ja vim tak to prodluzuji na 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 15:19

podle novelizace zákona z loňského roku se registrace prodložuje na 10 let.

alespoň mi to tvrdila ta borka, se kterou jsem telefonovala, v NCONZO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 15:19

dříve byla na 6 let a nově je na 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
6.3.12 15:23

Ahoj, já jsem zdravotní asistentka na rodičovské :mavam: Pracovala jsem na urologické klinice, ale po rodičovské myslím, že budu moct jít tak maximálně dělat sanitárku - na směny už to nepůjde, nemáme babičky na hlídání :-( a jako asistentka nemůžu jít do ambulance, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 15:35

Kredity jsem sehnala hlavně přes net, na sestra.in ani to nebylo tak drahé, ted tam mají balíček 1400 a můžeš s toho vytáhnout 49 kreditů ale nevím jak je to ted upravená kolik ti uznají z netu vím že dřív to bylo.
A REgistrace je ted na 10 let ;) a když nasbíráš třeba za rok od prodloužení dalších 40 kreditů a pošleš tak ti to prodlouží a dalších 10 let tak je to super,

Prosím vás netuší někdo za kolik kreditů se to studium specializace??? :think: a ty kredity jsou až za dokončení studia??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 15:37
eviliska píše:
dříve byla na 6 let a nově je na píše: Více

jj, mam to na 6 let (jsem se spletla s temi 5 lety)
prodluzovala jsem to v roce 2011 a daly mi to na tech 6 let :nevim:
no tak ted jsi mmi dala brouka do hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 15:38
smilen.m píše:
eviliska píše:
dříve byla na 6 let a nově je na píše: Více
jj, mam to na 6 let (jsem se spletla s temi 5 lety)
prodluzovala jsem to v roce 2011 a daly mi to na tech 6 let :nevim:
no tak ted jsi mmi dala brouka do hlavy :think:

tím pádem bude platná na 10 let - takže u tebe + 4 roky. Schválili to loni na podzim - podle toho co mi tam řekli. Když tak si tam zavolej a oni ti řeknou přesně do kdy je tvá registrace platná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 15:39

Nemusíš volat stačí si najet na on line náhled a zadat jméno a určení nebo reg. číslo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 15:42

já dělám ty bloky - týden přednášky + praxe a bylo to nějak okolo 38 bodů nebo 48 ?? už nevím - na NCONZO je to uvedené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 15:43

no ja jsem prave taky slysela, ze ty kredity z netu uznaji jen urcity pocet.
Ja radeji spis chodim na seminare, tady v Praze je jich dostatek a siroky vyber i kdyz je to casove narocny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 15:49

Natalli, diky za odkaz :kytka:
Holky, me to neda a jdu hledat tu registraci a podivat se do kdy to vlastne teda mam. Na tom odkazu chteji registracni cislo a to ja vubec nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 15:56
donaga píše:
smilen.m píše:
Natalli, diky za odkaz :kytka:
Holky, me to neda a jdu hledat tu registraci a podivat se do kdy to vlastne teda mam. Na tom odkazu chteji registracni cislo a to ja vubec nevim
Mělo by tam stačit celé jméno a obor :think: . Už jsem se tam dlouho nedívala, ale bylo to tak.

chce to reg. číslo nebo obor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 16:06

Teda než se člověk otočí tak už máte nakecanou stránku 8o jak to stíháte 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová