Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co se týče kreditů, tak to už neřeším. Nejdřív jsem se honila jak pako a nakonec jsem jich měla asi 200
- polovona aktivní účast a studium.
Registraci jsem posílala v únoru a měla by mi platit do roku 2026
, o čtyři roky dřív jsem poslala díky MD a na dalších 10 let to schválí ![]()
To se pak v klidu dá sehnat 40 kreditů
eviliska píše:
co se týče kreditů, tak to už neřeším. Nejdřív jsem se honila jak pako a nakonec jsem jich měla asi 200- polovona aktivní účast a studium.
Registraci jsem posílala v únoru a měla by mi platit do roku 2026, o čtyři roky dřív jsem poslala díky MD a na dalších 10 let to schválí
To se pak v klidu dá sehnat 40 kreditů
Evi, jak je to mozny, ze ti to prodlouzily na 10 let
co ja vim tak to prodluzuji na 5 let
podle novelizace zákona z loňského roku se registrace prodložuje na 10 let.
alespoň mi to tvrdila ta borka, se kterou jsem telefonovala, v NCONZO ![]()
Ahoj, já jsem zdravotní asistentka na rodičovské
Pracovala jsem na urologické klinice, ale po rodičovské myslím, že budu moct jít tak maximálně dělat sanitárku - na směny už to nepůjde, nemáme babičky na hlídání
a jako asistentka nemůžu jít do ambulance, atd.
Kredity jsem sehnala hlavně přes net, na sestra.in ani to nebylo tak drahé, ted tam mají balíček 1400 a můžeš s toho vytáhnout 49 kreditů ale nevím jak je to ted upravená kolik ti uznají z netu vím že dřív to bylo.
A REgistrace je ted na 10 let
a když nasbíráš třeba za rok od prodloužení dalších 40 kreditů a pošleš tak ti to prodlouží a dalších 10 let tak je to super,
Prosím vás netuší někdo za kolik kreditů se to studium specializace???
a ty kredity jsou až za dokončení studia??? ![]()
eviliska píše:
dříve byla na 6 let a nově je na píše: Více
jj, mam to na 6 let (jsem se spletla s temi 5 lety)
prodluzovala jsem to v roce 2011 a daly mi to na tech 6 let ![]()
no tak ted jsi mmi dala brouka do hlavy ![]()
smilen.m píše:eviliska píše:jj, mam to na 6 let (jsem se spletla s temi 5 lety)
dříve byla na 6 let a nově je na píše: Více
prodluzovala jsem to v roce 2011 a daly mi to na tech 6 let
no tak ted jsi mmi dala brouka do hlavy
tím pádem bude platná na 10 let - takže u tebe + 4 roky. Schválili to loni na podzim - podle toho co mi tam řekli. Když tak si tam zavolej a oni ti řeknou přesně do kdy je tvá registrace platná
Nemusíš volat stačí si najet na on line náhled a zadat jméno a určení nebo reg. číslo ![]()
já dělám ty bloky - týden přednášky + praxe a bylo to nějak okolo 38 bodů nebo 48 ?? už nevím - na NCONZO je to uvedené
no ja jsem prave taky slysela, ze ty kredity z netu uznaji jen urcity pocet.
Ja radeji spis chodim na seminare, tady v Praze je jich dostatek a siroky vyber i kdyz je to casove narocny ![]()
Natalli, diky za odkaz ![]()
Holky, me to neda a jdu hledat tu registraci a podivat se do kdy to vlastne teda mam. Na tom odkazu chteji registracni cislo a to ja vubec nevim
donaga píše:smilen.m píše:Mělo by tam stačit celé jméno a obor
Natalli, diky za odkaz
Holky, me to neda a jdu hledat tu registraci a podivat se do kdy to vlastne teda mam. Na tom odkazu chteji registracni cislo a to ja vubec nevim. Už jsem se tam dlouho nedívala, ale bylo to tak.
chce to reg. číslo nebo obor
Teda než se člověk otočí tak už máte nakecanou stránku
jak to stíháte
![]()