Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eviliska píše:
tak že dětičky spinkají
Aha tak to my by jsme šli spát asi o půl noci kdyby ještě ted spala, nebo vlastně kdyby vůbec spala přes den
![]()
Máme ted spálovou angínu tak sedíme už skoro týden doma a je to pěkně na palicu jak pro mě tak pro natálku
já teda měla ted čtyři služby za sebou tak odpočívám ale nat už nic nebaví ![]()
Holky, tak jsem to nasla…a spletla jsem se
, zazadala jsem v prosinci 2010 a mam to do roku 2016
a ted se chci zeptat…plati to jen do toho roku 2016 anebo se k tomu automaticky pripocitaji ty 4 roky?
nattallia píše:eviliska píše:Aha tak to my by jsme šli spát asi o půl noci kdyby ještě ted spala, nebo vlastně kdyby vůbec spala přes den
tak že dětičky spinkají![]()
Máme ted spálovou angínu tak sedíme už skoro týden doma a je to pěkně na palicu jak pro mě tak pro natálkujá teda měla ted čtyři služby za sebou tak odpočívám ale nat už nic nebaví
at jste brzo zdrava
![]()
Já to tam mám taky že automaticky prodlouženo, co tam máš napsané??a oni to dělali automaticky a nemuselo se o to žádat, co máš za obor??všeob sestra?? ![]()
Zrovna jsem se taky dívala jak to mám s registrací,loni jsem žádala o další a je to tam tak že prodlužují na 6 let a pak ještě na 4 roky. Tak to mám do 2021 to jsme v klidu. Na bodíku je čas a už nějakých 20 mám tak ještě to časem doplním.....
Já se chystám na konferenci až v září, prcek je zatím malej. V roce snad už vydrží s tatínkem.
Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky???
my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí
teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali ![]()
nattallia píše:
Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky???my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí
teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali
My jenom na centrální žilní katetr,flexy jen FR
Jé,tak to ani nevím,že to prodlužovali o 4 roky.
Jsem už 3 roky doma.
Se sbíráním kreditů problém naštěstí nemám.Naše nemocnice dělá seminářů každý rok několik.
Heparinové zátky u nedonošeňátek nepoužíváme.Ale u ostatních dětí ano.V 1ml jsou 2j heparinu.
Ahoj holky,
teď jsem našla tuto diskusi
Jsem porodní asistentka a taky se trochu děsím návratu, tedy těch změn, které tam za mé nepřítomnosti proběhnou
Někdy mi ta práce tolik chybí. Jdu okouknout, co probíráte
![]()
my je používaly do centrálů ale popisovaly se a pak se to odtahovalo ![]()
Do 100 FR 1 ml Heparinu a neodtahovali jsme. Stejně většinou všichni kapali kontinuálně, takže někdy se to nachystalo a nepoužilo.
nattallia píše:
Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky???my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí
teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali
do 100 dat 5 ml heparinu je docela dost ![]()
jinak heparinove zatky v praxi jsme pouzivaly ( a pouzivaji se) normalne