Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
6.3.12 16:07

tak že dětičky spinkají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 16:12
eviliska píše:

Aha tak to my by jsme šli spát asi o půl noci kdyby ještě ted spala, nebo vlastně kdyby vůbec spala přes den :P :lol:
Máme ted spálovou angínu tak sedíme už skoro týden doma a je to pěkně na palicu jak pro mě tak pro natálku :? já teda měla ted čtyři služby za sebou tak odpočívám ale nat už nic nebaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 16:51
eviliska píše:

jo presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 16:55

Holky, tak jsem to nasla…a spletla jsem se :oops: , zazadala jsem v prosinci 2010 a mam to do roku 2016
a ted se chci zeptat…plati to jen do toho roku 2016 anebo se k tomu automaticky pripocitaji ty 4 roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
6.3.12 16:56
nattallia píše:
eviliska píše:
Aha tak to my by jsme šli spát asi o půl noci kdyby ještě ted spala, nebo vlastně kdyby vůbec spala přes den :P :lol:
Máme ted spálovou angínu tak sedíme už skoro týden doma a je to pěkně na palicu jak pro mě tak pro natálku :? já teda měla ted čtyři služby za sebou tak odpočívám ale nat už nic nebaví :roll:

at jste brzo zdrava :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 17:13

Já to tam mám taky že automaticky prodlouženo, co tam máš napsané??a oni to dělali automaticky a nemuselo se o to žádat, co máš za obor??všeob sestra?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.3.12 17:15

Zrovna jsem se taky dívala jak to mám s registrací,loni jsem žádala o další a je to tam tak že prodlužují na 6 let a pak ještě na 4 roky. Tak to mám do 2021 to jsme v klidu. Na bodíku je čas a už nějakých 20 mám tak ještě to časem doplním.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.3.12 19:54

Já se chystám na konferenci až v září, prcek je zatím malej. V roce snad už vydrží s tatínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 21:09

Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky??? :think: my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí :think: teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
6.3.12 21:12
nattallia píše:
Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky??? :think: my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí :think: teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali :think:

My jenom na centrální žilní katetr,flexy jen FR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.3.12 22:42

Jé,tak to ani nevím,že to prodlužovali o 4 roky.
Jsem už 3 roky doma.
Se sbíráním kreditů problém naštěstí nemám.Naše nemocnice dělá seminářů každý rok několik.

Heparinové zátky u nedonošeňátek nepoužíváme.Ale u ostatních dětí ano.V 1ml jsou 2j heparinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 22:47

Ahoj holky,
teď jsem našla tuto diskusi :-) Jsem porodní asistentka a taky se trochu děsím návratu, tedy těch změn, které tam za mé nepřítomnosti proběhnou :-O Někdy mi ta práce tolik chybí. Jdu okouknout, co probíráte :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.3.12 07:19

my je používaly do centrálů ale popisovaly se a pak se to odtahovalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
7.3.12 10:04

Do 100 FR 1 ml Heparinu a neodtahovali jsme. Stejně většinou všichni kapali kontinuálně, takže někdy se to nachystalo a nepoužilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
7.3.12 13:03
nattallia píše:
Holky dotaz, používáte nebo používali jste v praxi heparinové zátky??? :think: my na standardu mívali 100 fr + 5 ml heparinu a tím jsme proplachovali flexy po dokapání infuzí :think: teda já prolachovala jenom fyzákem ale ostatní to normálně používali :think:

do 100 dat 5 ml heparinu je docela dost :think:
jinak heparinove zatky v praxi jsme pouzivaly ( a pouzivaji se) normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová