Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
1.3.09 20:04

Ahojda,

vítám E.linu :wink: :wink: :wink: U nás v nemocinici probíhají celonemocniční přednášku u nás tzv. Purkyňky a pak i jednotlivá odd. mají své přednášky, ale s malým to taky všechno nestíhám tolik, mě jich teda asi chybí jen pět? A myslím!, že to mám do příštího roku, takže to musím letos doposbírat, abych měla zase na další čtyři roky vystaráno :) :) :)

Keit: Máš teda mooc hodnou holčičku :) :wink: :) Tiše „závidím“, Adam měl tříměsíční koliku, takže jsme si „užili“…, ale dofám, že druhé mimi bude hodné, spavé! :D :D :D
No, 90g za 14 dní není moc… my jsme přibrali po přchodu z porodky do 1 KO (týden) jen 20g a museli jsme na:,–(it UM, ale u vás snad nebude zapotřebí :wink: :wink: :wink:

A u nás řádí střevní chřipajna :? :( :? .....Adam jí má tenhle týden by se dalo říct už podruhý…už jsem myslela, že je zdravoučký a dneska to zase začalo…a to jsem chtěla jet zítra do Liberce, domluvit se staniční na tom částečným úvazku…tak příště snad to výjde, aby stihla už od dubna :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
2.3.09 04:19

Lucii bohužel netuším kde jí sehnat. Leda nějaká půjčovna? :(

Ahoj E.lino :) Máš pravdu, že je dobré z naší profese nevypadnout, ale musíš mít spolehlivé hlídání a dobrou šéfku co ti dá i víkend…

Jinak krmení jsme natrénovaly a za minulý týden malá nabrala 190g, takže už jsem v klidu :) dokonce už jsem asi týden nebrečela, takže šestinedělí sbohem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
3.3.09 03:16

Ahojky.

Tak jsem na noční a makám jako šroub zítra budu k nepoužití. Jo a sbírání kreditů to je hnus já dělá školu, tak to mám za to, ale jinak bych jezdila po semináří. Já se spíš bála, že nestihnu mít rok praxe, ale teď už je to vyřešený. Měla jsem být doma do 10/2010 a registraci mám od 2005 do 2011 a už jsem od 2005 na MD, ale teď, když chodím do práce nou problém. Tak jsem navrhovala manželovi ať hledá práci a já si nechám 1/2 úvazek no na MD se mu tak zalíbilo, že už budu makat asi až do důchodu :roll: :roll:
Nebo, že bych si dala říct o třetím :oops: :oops:
Jinak čersrvý maminy užívejte si miminka strašně to uteče a kde jsou moje miminka :?

Mějte se všechny krásně. My se máme taky dobře zatím je mi líp než na MD. i když únava a navyspání dělá své, ale má to tak být a s manželem jsme na tom tak dobře, ajk dlouho ne :oops: :lol: Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 20:05

Ahoooj,

pěkně se propadáme dolů a dolůůů … a jak „válčíte“ ??? U nás paráda, Adam běhá jak malý ďáblík, už je jistý i v terénu, i když teda občas spadne : :wink: :wink: :wink:

Jinak mě se blíží příjmačky na VŠ, už za necelý měsíc…no to to letí, beztak to asi neudělám, vůbec si nepřipadám naučená ( i když to před maturitou taky :lol: :lol: :lol: ) a navíc jsem dohodnutá se staniční, že od července/srpna bych se měla vrátit na 1/4 úvazek, hurááá :D :D :D

Tolik moje sebestředné okénko :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
16.5.09 20:28
Ryntyntyna píše:
Ahoooj,Jinak mě se blíží příjmačky na VŠ, už za necelý měsíc…

Tak držím palce ať to vyjde. A kam jdeš na VŠ, na Bc. ? A ještě by mě zajímal ten 1/4 úvazek, to taky jde? Ale já si ještě počkám než se vrátím, ale určitě zas budu přivydělávat, protože ty finance moc chybí a pomoc v mateřství je směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.5.09 20:48

Ahoj E.lina,

hlásím se u nás v Liberci na Bc., sama jsem zvědavá, jestli se tam dostanu, jak všechnu zkloubím dohromady…ono by se pak spíš jednalo o povinnou praxi při studiu.
A ten 1/4 úvazek to je 4-5 dvanáctek do měsíce, jinak penízky jsou každopádně zapotřebí! :wink: :wink: :wink:

A koukám, že se ti TP blíží :) :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
17.5.09 11:10

Ryntyntyna no už abych porodila :D . Je to už nějaký strašně dlouhý a bříško velký. Já dělala úvazek 0,5 (8 - 12tek) a pak 0,6. Tak to jde, dávala mi normálně D, N, i víkend. Někdy i dva víkendy. Ty svobodný byli rády, že můžou jít pařit o víkendu a já byla ráda, že nemám D ve všední den a nemusim honit hlídání. Ale my to vesměs řešili tak, že při denní si taťka vzal dovču. Pak už byla malá ve školce tak jí vyzvedl normálně. Ten 1/4 je teda taky super pro začátek.
Už jsem dělala přijímačky na Bc. 2× :oops: :evil: :evil: a zatím se mi nedařilo. Jsem vždycky nabušená, ale stejně mám smůlu. Somárnu sypu z rukávu, OSE taky, jenže oni tam cpou děsný otázky typu: Kdy žil Aristoteles, V kolika procentech se podílí naše zdravotnictví na preventivní péči obyvatelstva a podobný ptákoviny, který se většinou vůbec neučíš. takže mám trochu vztek na ty jejich testy :twisted: . Ale ještě to zkusím, abych na starý kolena nedělala pak nějakou ošku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.5.09 08:30

Ahoj,

E.lina: :) :) :) Jj, to jsem si taky ke konci těhu přála a zrovna včera před usnutím jsem si říkala, jak to bylo fajn s bříškem :oops: :lol: :lol:
No, já si teda moc nevěřím, že u těch příjmaček uspěju :? :? :roll: Somárna by šla, ale ta němčina :! :? :? Tam si ani neprdnu…Ale půjdu t vyzkoušet každopádně, když už jsem za to dala takový prachy :wink: :wink: :wink: Jinak já bych radši než na Bc. šla dělat na postraduální ústav AR-JIP, ale to až se vrátím do práce po mateřský a i tak si počkám, až na mě příjde řada :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
19.5.09 09:48

Ryntyntyna prosimtě a vy děláte přijímačky z němčiny? Já dělala na Zdravotní vědy-obor ošetřovatelství, to bylo v Praze na 3. lékařský a přijímačky byli z OSE, SOM a PSYCH. A potom jsem ještě zkusila soukromou na Ošetřovatelství taky Bc. a to bylo jen jeden test, kam nacpali tak nějak tyhle tři předměty. Ale z jazyka :roll: , to jsem nikde neviděla a to bych taky asi trochu zvorala. Když člověk nemluví a nepoužívá to, tak to je naprd.
Jo to Brno, to je asi jen ze známosti, nebo tě tam musí někdo protlačit, nebo jako jedna od nás musíš mít bližší kontakty s nějakým vlivným lékařem :wink: .
Jinak já ti nevim, jestli se mi bude po tom bříšku stýskat. Teď mám dojem, že na 100% ne, protože jsem jak důchodkyně, nemůžu se ohnout, bolí mě kolena, chodim jak hlemýžď, no prostě co budu povídat, vždyť to určitě znáš. Ale možná až mi tady bude prtě ječet a já se zas nevyspim a ještě budu běhat ráno do školky s kočárem, tak se mi možná zasteskne, to je fakt :wink: .
Tak já ti držim palečky na ty přijímačky, tfuj, tfuj ať to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.5.09 09:44

Ahoj E.lin: Jj, bohužel i němčina…teda resp. cizí jazyk :wink: :wink: :wink: To je jeden test a druhý je potom z obecné somatologie. Jsem sama zvedavá, jak to dopadne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
7.7.09 17:20

Ahoj holky!
Dlouho jsem se neozvala, jak se máte?
Ryntyntyna, jak dopadly přijímačky?
Já teda slavně zakončila první ročník, uff, dalo nám to všem pěkně zabrat, manžel taky zakončil první ročník… :dance:
Ale vůůůbec se netěším na září…
O víkendu jsme zdárně oslavili narozeniny naší mladé, už třetí…, letí to děsně.
Jinak dnes v noci ve čtyři ráno letíme do Chorvatska, ve dvě máme být na letišti, takže z domu máme jet v jednu :roll: , tak jsem zvědavá jak se to zvládne.
Zatím se balíme, a je toho nějak moc.
Tak se mějte hezky, krásné léto, hodné dětičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
6.9.09 23:44

Nazdárek,

se chci zeptat, jestli ještě funguje sbírání kreditů na netu. Našla jsem na první stránce této diskuze odkaz, ale ten nefunuje. Tak nevím. Kdyžtak mi sem hoďte nový odkaz, asi ho budu potřebovat. Leda bych si ty kredity vycucala z prstu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.9.09 08:24

AHoj holky,

liško: Gratulace k prvnímu roku!!! A dokonce studujete oba s manželem dálkovově VŚ? 8)
A jak začal druhý rok??

Já jsem se též na VŠ dostalááá! :) :) Už jsme měli úvodní hodinu, ale teda holky, bude to se vším :,-(o-maso :roll: :? Takže jsem zvědavá, jestli taky budu říkat v červenci, že jsem to zvládla :oops: :wink: Podle mě toho je dost, Adam, VŠ pátky a soboty (začne teda ob víkend ale až někdy koncem října), do toho jejich praxe a částečný úvazek v práci…no, asi jsem si toho naložila až moc :idea:

šamotko: Bohužel neporadím, já sbírám kredity po přednáškách :wink: MMCH mi zbývá už jeden, ale radši mít jich víc, že? Ale do prosince mám ještě čas (registrace mi končí v březnu 2010)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.11.09 22:28

Ahoj sestřičkýýý!!!

Jak se máte?? Co práce? Školy?? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.09 19:34

Ahoj Alfie,

já jsem poslední 3 body dělala na www.euniverzita.cz , zaregistruješ se tam, pak zaplatíš za kurz (já platila 200) a lehce uděláš :wink: Akorát by tě to teda stálo 2800 korun…

Jooo a protokoly za školící akce se s vyplněnou žádostí musí zasílat 3 měsíce před skončením do Brna, takže teda nevím, to už asi nestihneš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová