Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7572
11.12.09 21:13

Zdarte baby!!! :pankac:
Ryntyntýno, gratuluju a pevné nervy… je to HNUS… A kam chodíš, obor všeob. sestra, ošetřovatelství? Nebo něco jiného? My to máme podobně jednou za 14 dnů celý pátek a celá sobota :zed: , o praxi ani nemluvím…, ale už to mám skoro hotové, jen mi chybí 50 hodin na očním a mám pokoj i za třeťák…, pokud prolezu tímto semestrem :pocitac:
Jinak škola mi nic nedala, pouze jsem zešedivěla a mám asi 8 kilo navíc…Ale samozřejmě Ti nechci brát iluze, máte i angličtinu?Počítače, latinu, sociologii??? :poblion: a jak s hlídáním? Já dojíždím do školy hodinu tam a hodinu zpět, ale tchýně a školka naštěstí fungují na 100% :andel:
Jinak s kreditama neporadím, máš to dost naknap, ALFIE,ale je možnost udělání nějaké zkoušky před komisí, zkus se podívat na stránky NCONZO, něco tam, najdeš. :mavam:
Tak se holky ozvěte, dnes mám za sebou dvě písemné zkoušky, v pátek ústní, zítra prezentace edukace.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.12.09 18:30

Ahoj holky,

Lištičko, jseš fakt dobrá, že jseš už ve třeťáku! :pankac: :pankac: Já už jsem iluze ztratila dávno :mrgreen: Naštěstí já tolik dojíždět nemusím, dělám to přímo v Liberci a od něho bydlím cca 25 minut cesty autem, což je fakt výhoda, dojíždět do Hradce, tak to mě položí 8-)
Latina, sociologie by ještě šla, ale co teprv anatomie a fyziologie :poblion: To mě teda čeká z nich zápočtová zkouška až na konci ledna, ale už teďka se na to fakt netěším :roll: :roll:
Jj, a taky dělám obor Všeobecná sestra - ošetřovatelství… a už k tomu chodím zpátky do práce, dělám na svém původním flíčku na 0,4 úvazku, aby mi ten náš Ústav (zdravotnických studií, Technická univerzita Liberec), nenepařil ještě vích hodin praxe (a to o dost…) :-?

Hlavně že Vánoce budou v klidu! :-D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
23.12.09 23:36

Ahoj, nejsem ve třeťáku,pouze mám splněnou praxi za třeťák, jen zbývá těch 50 hodin, jsem ve druháku.
My jsme anatomii měli v zimním a fyziologii v letním semestru.Byl to děs a teď máme patofyziologii, a to je teprve :zed:
V lednu mě čekají ještě 3 zkoušky a ZS je za mnou…
Od ledna chodím do práce, dcera do školky až od září, je to náročné.
Takže držím palešky!!!
Holky přeju krásné Vánoce, bohatého Ježíška a super nový rok!!! :mavam:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.12.09 10:28

Ahojky,

tak to jooo, ale i tak jsi dobrá, že jsi ve druháku :mrgreen: Nám právě napařili anatomii a fyziologii dojednoho semestru :roll: :poblion: Hlavně aby si to nějak zvládlo, ale po pravdě už bych to ráda měla za sebou s titulem Bc. 8-) :lol: :lol:

A to takhle u vás jde udělat si praxi dopředu? :-D

A gratuluju k novému metříku :potlesk: :-D Proto si děláš praxi dopředu? :wink: My by jsme totiž taky chtěli druhé mimčo (do roka až dostavíme RD…), ale trošku mi hatí povinná praxe při studiu, což bych asi s bříškem a kojencem nedala… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
5.1.10 19:51

Ahoj, tak jak jsi dopadla? Mě čekají 3 písemné a jedna ústní zkouška a je to (snad).
Jinak praxe u nás opravdu jde dělat takhle dopředu, dnes jsem byla na zápočet z odborné praxe (5 kreditů) :pankac: a ptala jsem se, a Mgr. mi to potvrdila, takže teď oběhnu oční a pápá praxe.Mimčo je plánované, čekali jsme 6 měsíců, než se zadařilo, tak snad bude vše v pořádku.
Na zkoušky držím palešky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.1.10 10:25

Ahojka,

Lištičko, četla jsem SZ, díky za tipy a i tu praxi :wink: :wink: Já ji dělám tak nějak podobně, ovšem zatím to dělám na „domovském“ oboru, i když teda pracuju na JIP…no, uvidíme 8-)
Já mám zatím za sebou ty tři zkoušky a bohuže jdu pátek na opravný test z němčiny :cert: :cert: No, z toho jsem fakt nakrknutá, ta učitelka má na nás takové nároky, jako kdyby jsme byli na humanitním zařazení či co… :-( A pak mě čeká ke konci měsíce a v únoru hlavní zkoušky z anatomie a fyziologie…no jsem zvědavá, jestli vůbec uvidím letní semestr :mrgreen: :lol:

Hlavně ať je bobisek zdraví a moc ho učením nenervuj :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
3.2.10 17:42

Ahoj, v sobotu jsem úspěšně zakončila zimní semestr, a tak hurá do letního. :zed:
Ty máš jako cizí jazyk němčinu? Tak to závidím, němčinu jsem se učila skoro 8 let, i rok odbornou, ale bohužel u nás je pouze angličtina :cert: , tak na stará kolena se učím anglicky, musím chodit na soukromé doučování, bo nemám žádné základy, a za hodinu a půl platím Skoro 400 kč, ale učitelka tam má jen mě a staly se z nás kamarádky.
Jedna sestra od nás chodí do Olomouce, ale tam je to pod lékařskou fakultou, tak nemá tyhle věci jako jazyk, počítače, latinu, sociologii apod, ale př. histologii apod… a nároky jako na mediky :poblion:
A jak jsi dopadla ty se zkouškami? Myslela jsem na Tebe. Tak snad dobré!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.3.10 12:37

Ahoj Liško :mavam: :mavam:

No, já ještě „válčím“ z předmětama ze ZS :oops: :oops: :roll: Na první pokus jsem neudělala Fyziologii, ale jen ze své blbosti, jelikož jsem se pořádně nenaučila konec knížky, jen jsem si to přečetla a myslela, že si to zapamatuju :oops: Nové termíny ještě Prof. nevypsal, pak Anatomii, na tu se učím, jdu na ni příští týden… a pak ještě na němčina :zed: Už jsem jí mohla mít za sebou, jenže se nám neuznal třetí pokus, zjistilo se, že si to jedna holčina vyfotila při druhém pokusu, no pešek pro mě, jelikož jsem v tom vůbec nejela, jenže to nikoho už nezajímalo, že… :think:
Takže hurá do letního :mrgreen: :mrgreen: ALe po pravdě mám zaječí úmysly, hrozně se tady drtí ty předměty a mám z více zdrojů, že v Praze na Lékařských fakultách to mají jednodušší :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
26.4.10 08:54

Ahoj!
Tak to je děs…, u nás to taky děsně žerou, měla jsem taky zaječí úmysly, ale nakonec jsem to nechala tak…
Moc Ti držím palce!
My už máme bakalářské témata 8-o , prostě ženou nás, co to jde, jsme jejich první ročník dálkového studia :roll: , prostě to na naás pořád zkouší. A těch seminárek :cert: a to nejsou jen na 3-4 stránky…
Kdybych to věděla, do školy mě nikdo nedostane!
Prosím Tě, dala Ti ta škola něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
7.7.10 12:08

Ahoj Ryntyntyno!
Hlásím zakončení druháku, patofyz. jsem dala až napodruhé, ale mám to!!! :pankac:
jak jsi na tom Ty?
Teď jsem žádala ještě o prodloužení registrace…, naštěstí kredity máme, že? :wink:
Mám už téma na bakalářku , takže jsem nashromáždila nějaký matroš.
Tak se měj, a dej vědět! :mavam:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 10:12

Ahoj holky

Mylsíte že by šla oživit tahle diskuze???

Uvidím jestli se někdo ozve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.3.12 10:15

ahoj. já jsem taky sestřička. momentálně ve výkonu mateřských povinností :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.3.12 10:23

Zdravotní sestra na mateřské, zdravím všechny kolegyně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 10:27

ahojky, jsem zdravotní asistentka a nutriční terapeut na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
6.3.12 10:28

Jééé holky to jsme ráda že tu někdo je, a kde jste dřív dělali??a budete se vracet???
A chystáte se někdo studovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová