Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdarte baby!!! ![]()
Ryntyntýno, gratuluju a pevné nervy… je to HNUS… A kam chodíš, obor všeob. sestra, ošetřovatelství? Nebo něco jiného? My to máme podobně jednou za 14 dnů celý pátek a celá sobota
, o praxi ani nemluvím…, ale už to mám skoro hotové, jen mi chybí 50 hodin na očním a mám pokoj i za třeťák…, pokud prolezu tímto semestrem ![]()
Jinak škola mi nic nedala, pouze jsem zešedivěla a mám asi 8 kilo navíc…Ale samozřejmě Ti nechci brát iluze, máte i angličtinu?Počítače, latinu, sociologii???
a jak s hlídáním? Já dojíždím do školy hodinu tam a hodinu zpět, ale tchýně a školka naštěstí fungují na 100% ![]()
Jinak s kreditama neporadím, máš to dost naknap, ALFIE,ale je možnost udělání nějaké zkoušky před komisí, zkus se podívat na stránky NCONZO, něco tam, najdeš. ![]()
Tak se holky ozvěte, dnes mám za sebou dvě písemné zkoušky, v pátek ústní, zítra prezentace edukace.PA
Ahoj holky,
Lištičko, jseš fakt dobrá, že jseš už ve třeťáku!
Já už jsem iluze ztratila dávno
Naštěstí já tolik dojíždět nemusím, dělám to přímo v Liberci a od něho bydlím cca 25 minut cesty autem, což je fakt výhoda, dojíždět do Hradce, tak to mě položí ![]()
Latina, sociologie by ještě šla, ale co teprv anatomie a fyziologie
To mě teda čeká z nich zápočtová zkouška až na konci ledna, ale už teďka se na to fakt netěším
![]()
Jj, a taky dělám obor Všeobecná sestra - ošetřovatelství… a už k tomu chodím zpátky do práce, dělám na svém původním flíčku na 0,4 úvazku, aby mi ten náš Ústav (zdravotnických studií, Technická univerzita Liberec), nenepařil ještě vích hodin praxe (a to o dost…) ![]()
Hlavně že Vánoce budou v klidu!
![]()
Ahoj, nejsem ve třeťáku,pouze mám splněnou praxi za třeťák, jen zbývá těch 50 hodin, jsem ve druháku.
My jsme anatomii měli v zimním a fyziologii v letním semestru.Byl to děs a teď máme patofyziologii, a to je teprve ![]()
V lednu mě čekají ještě 3 zkoušky a ZS je za mnou…
Od ledna chodím do práce, dcera do školky až od září, je to náročné.
Takže držím palešky!!!
Holky přeju krásné Vánoce, bohatého Ježíška a super nový rok!!! ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:40
Ahojky,
tak to jooo, ale i tak jsi dobrá, že jsi ve druháku
Nám právě napařili anatomii a fyziologii dojednoho semestru
Hlavně aby si to nějak zvládlo, ale po pravdě už bych to ráda měla za sebou s titulem Bc.
![]()
A to takhle u vás jde udělat si praxi dopředu? ![]()
A gratuluju k novému metříku
Proto si děláš praxi dopředu?
My by jsme totiž taky chtěli druhé mimčo (do roka až dostavíme RD…), ale trošku mi hatí povinná praxe při studiu, což bych asi s bříškem a kojencem nedala… ![]()
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Mě čekají 3 písemné a jedna ústní zkouška a je to (snad).
Jinak praxe u nás opravdu jde dělat takhle dopředu, dnes jsem byla na zápočet z odborné praxe (5 kreditů)
a ptala jsem se, a Mgr. mi to potvrdila, takže teď oběhnu oční a pápá praxe.Mimčo je plánované, čekali jsme 6 měsíců, než se zadařilo, tak snad bude vše v pořádku.
Na zkoušky držím palešky! ![]()
Ahojka,
Lištičko, četla jsem SZ, díky za tipy a i tu praxi
Já ji dělám tak nějak podobně, ovšem zatím to dělám na „domovském“ oboru, i když teda pracuju na JIP…no, uvidíme ![]()
Já mám zatím za sebou ty tři zkoušky a bohuže jdu pátek na opravný test z němčiny
No, z toho jsem fakt nakrknutá, ta učitelka má na nás takové nároky, jako kdyby jsme byli na humanitním zařazení či co…
A pak mě čeká ke konci měsíce a v únoru hlavní zkoušky z anatomie a fyziologie…no jsem zvědavá, jestli vůbec uvidím letní semestr
![]()
Hlavně ať je bobisek zdraví a moc ho učením nenervuj
![]()
Ahoj, v sobotu jsem úspěšně zakončila zimní semestr, a tak hurá do letního. ![]()
Ty máš jako cizí jazyk němčinu? Tak to závidím, němčinu jsem se učila skoro 8 let, i rok odbornou, ale bohužel u nás je pouze angličtina
, tak na stará kolena se učím anglicky, musím chodit na soukromé doučování, bo nemám žádné základy, a za hodinu a půl platím Skoro 400 kč, ale učitelka tam má jen mě a staly se z nás kamarádky.
Jedna sestra od nás chodí do Olomouce, ale tam je to pod lékařskou fakultou, tak nemá tyhle věci jako jazyk, počítače, latinu, sociologii apod, ale př. histologii apod… a nároky jako na mediky ![]()
A jak jsi dopadla ty se zkouškami? Myslela jsem na Tebe. Tak snad dobré!!!
Ahoj Liško
![]()
No, já ještě „válčím“ z předmětama ze ZS
Na první pokus jsem neudělala Fyziologii, ale jen ze své blbosti, jelikož jsem se pořádně nenaučila konec knížky, jen jsem si to přečetla a myslela, že si to zapamatuju
Nové termíny ještě Prof. nevypsal, pak Anatomii, na tu se učím, jdu na ni příští týden… a pak ještě na němčina
Už jsem jí mohla mít za sebou, jenže se nám neuznal třetí pokus, zjistilo se, že si to jedna holčina vyfotila při druhém pokusu, no pešek pro mě, jelikož jsem v tom vůbec nejela, jenže to nikoho už nezajímalo, že… ![]()
Takže hurá do letního
ALe po pravdě mám zaječí úmysly, hrozně se tady drtí ty předměty a mám z více zdrojů, že v Praze na Lékařských fakultách to mají jednodušší
![]()
Ahoj!
Tak to je děs…, u nás to taky děsně žerou, měla jsem taky zaječí úmysly, ale nakonec jsem to nechala tak…
Moc Ti držím palce!
My už máme bakalářské témata
, prostě ženou nás, co to jde, jsme jejich první ročník dálkového studia
, prostě to na naás pořád zkouší. A těch seminárek
a to nejsou jen na 3-4 stránky…
Kdybych to věděla, do školy mě nikdo nedostane!
Prosím Tě, dala Ti ta škola něco???
Ahoj Ryntyntyno!
Hlásím zakončení druháku, patofyz. jsem dala až napodruhé, ale mám to!!! ![]()
jak jsi na tom Ty?
Teď jsem žádala ještě o prodloužení registrace…, naštěstí kredity máme, že? ![]()
Mám už téma na bakalářku , takže jsem nashromáždila nějaký matroš.
Tak se měj, a dej vědět! ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:38
Ahoj holky
Mylsíte že by šla oživit tahle diskuze???
Uvidím jestli se někdo ozve ![]()
ahoj. já jsem taky sestřička. momentálně ve výkonu mateřských povinností ![]()
Jééé holky to jsme ráda že tu někdo je, a kde jste dřív dělali??a budete se vracet???
A chystáte se někdo studovat??