Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
6.7.08 22:03

Vrchní je celkem v klidu, spíš vyšiluje staniční. Nemůže sedět nad papírama a musí na sál a má toho přecijen dost… Trochu to chápu, ale to chování…

Xyz nevím jak máš Vítka starého, ale tvoje rozhodnutí chápu. Záleží na povaze, pokud nejsi vysloveně kariérní typ, mrzelo by tě to. Ale ta nabídka potěší, viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.7.08 12:49

Ahojte holky sestřičky!!!!Dnes jsem tady úúúplně náhodou objevila vaši diskusi a mám docela radost…jsem taky sestra,z hematoonkologie,teď na RD s 8-měsíčním synem.....registrace mi platí do dubna 2011,bodů už mám tak nějak přs 30,takže s odřenýma ušima je snad sesbírám…horší to možná bude potom,všechny současný mám nasbíráný ještě z dob,kdy jsem fachčila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.7.08 12:54

Keit,taky moc gratulujeme,k miminkovi i k PN.....než mít zbytečný nervy a stres v práci a nedej bože si pak něco někdy vyčítat.....hlavně si tu dobu,kdy budeš na PN maximálně užij a odpočni a těš se.....mluvím z vlastní zkušenosti…to byl nejpohodovější kus mýho života…s mimčem je samozřejmě taky krásně,ale nějaký relax sem tam by nezaškodil…nefungujou mi babičky,manžel dodělává VŠ a dojíždí vlakem 60km denně do práce,navíc na 3 směny,takže toho mívám často plný brejle…ale šimonka miluju!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
2.9.08 22:10

Halloo.sestry,kde jste kdo???
Jak se máte,jak žijete?
Jsou nějaké přírůstky,těhule atp???
U nás nic nového, holku mi vyškrtli ze školky,přihlásilo se jim 5 předškoláků. Matky bestie nebyly na zápisu,my ano,ale smůla,teď jsem rušila přijetí… :cry: dcera se tak těšila…No,nic,jde až od příštího září…Já jdu od ledna do práce,tak uvidíme…
Tak se někdo ozvěte!!!

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.9.08 07:42

ahooooooooooooj

liško - mně Janičku do školky nevzali :cry: a to přitom mám práci a můžu kdykolliv nastoupit, jenom k tomu potřebuji tu školku!!! zajimavé je, že znám spoustu mamin, kterým dítko vzali a ty jsou přitom doma s druhým na mateřské!!! To je ale pořádek! :evil: :twisted: asi nemám dostatečný počet titulů a nebo že bych tam měla jít s obálkou?? :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
7.9.08 22:10

Ahojte setřičky!
Jsem v 21. týdnu, pořád na neschopence a když se občas zastavím v práci, děkuju miminku, že přichází v tu nejlepší dobu! Co se tam děje je dost síla. Od minulého úterý občas cítím pohyby, tak je to zas jiné :)
Jsem v jednom kole - za necelé tři týdny se vdávám :) Budu už pěkná kulička… Školka se mě vlastně zatím netýká, ale hned jak bude po svatbě, půjdu se zaptat jak je to s pořadníkem. Mám dobrou čkolku jen přes ulici, tak by byla škoda o ni přijít. Trochu se bojím, bydlím relativně v centru Prahy, na klidném místě a bude to tu oblíbené… Tak držím palce ať se tam brzy dostanete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.9.08 20:14

Ahoj sestry!!! :wink: :wink:

Tak já mám už školku zařízenou :wink: Něstěstí…! I u nás na maloměstě je BABY-BOOM a jelikož mám RD na dva roky, tak jsem si bylu už Adámka přihlásit…jsou to školko-jesle a ředitelku tam dělá paní, která mě měla taky ve školce :D :D
Adámek roste jak z vody, strašně rychle to utíká! A už jsem taky začala chodit k nám no nemocnice na přednášky, abych dosbírala body 8)

Mějte se krásně :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
29.9.08 08:36

Ahoj sestry,

dlouho jsem se neozývala, není nic nového, co by se týkalo profese.
Jo, vlastně je! :roll: Vždyť já jsem vám nenapsala, že jsem zase začala učit na zdrývce!
Učím v úterý a ve středu dvě hodiny. Mám to hned od osmi, takže zvládá hlídat manžel a když to nejde, tak moje mamka nebo kámošky.
Učím ošetřovatelství cvičení.
Nevyhnu se ale dalšímu studiu. Netušíte někdo, kde by se dalo jednoduše vystudovat navazující magisterské? :? Bc už jsem.

Jinak co se týče našeho oboru, tak jsem si dokonce vytáhla pár stehů. Valu si rozbila bradu, jeli jsme na šití a jelikož to pak měla hezké, bez sekrece, tak jsem jí stehy vytáhla doma. Jo holky, to bylo pošušňáníčko, škoda, že měla jen čtyři :lol: - jistě chápete profesionální úchylku :lol:

No, jinak asi už fakt nic nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
17.10.08 23:24

Gratuluju ke školce. V Praze se to hodně řeší, tak se asi půjdu informovat o čekacích lhůtách. Někde jsem totiž slyšela, že to můžou být i tři roky… Mám bezvadnou školku přímo přes ulici, tak bych o ní nechtěla přijít a někam pak zbytečeně dojíždět.
Jinak jsem spokojeně v sedmém měsíci a mimčo se má podle všeho dobře :) Jsem 3 týdny vdaná a konečně mám čas si dát dokupy vybavičku :)
Na práci nemyslím, když jsem to tam nedávno viděla… mimčo si přišlo v tu nejlepší možnou chvíli!
Tak maminky pa a ať vám dítka jen kvetou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.08 08:08

Ahojky,

Zorko , navazující Mgr. netuším, já se teprve hodlám pustit do Bc. U nás v Libereci konečně otevřeli dálkové stdium Bc. :wink:

Keit: Tak to gratulace k mladé paní :) :wink: Tobě přeju krásný zbytek těhu a nakonci voněvé miminko! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
18.10.08 19:55

Ahoj holky!
Gratulace všem ke všemu!!Ke svatbě,k pohybům mimíse atd. :D
Pobrečela jsem si v srpnu,kdy jsem přijímačky na dálkové studium bc. ošetřovatelství,udělala,ale chyběl mi jeden bod k přijetí :cry: :cry: :cry: ,na odvolání se nikdo neozval…
Ale! Nastupuju od ledna do práce,mládě bude hlídat tchýně,jako babička je skvělá,toho se nebojím,a při těch směnách se to dá.
Na jaře děláme příjezdovku ze zámkové dlažby a automatickou vjezdovou bránu,tak budu doufat,že se něco nepo@sere. :-(
Jo,sestry jak jste na tom s vánočníma dárkama?My dobře. :dance:
Tak se zase ozvěte,pa. :-)

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.10.08 11:30

Vánoce? Ježkovy voči… zatím nic! Po svatbě jsem se vrhla na výbavičku, tak se pomalu začíná rýsovat, ale dárky jsem zatím neřešila. Je ale fakt, že s tím pupíkem se mi nebude chtít nikde tlačit.

A co se týče studia, úspěšně jsem přerušila specializaci Sestra pro perioperační péči, za dva roky musím pokračovat, tak snad budou babičky fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
22.10.08 15:45

Holky,mě je špatně!!!Dnes mik přišel dopis,že mě na tu školu berou,tak jsem brečela radostí a pak hned,že moje mládě bude chudáček siroteček… :-( :-( :-( :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.10.08 19:28

Ahojky,

Keit: Gratulace ke svatbě!! A příjemné zařizování výbavičky 8) 8)

Liško: Paráááááda!!! Jééé, moc gratuluji :wink: :wink: :wink: Taky si moc přeji, aby mě vzali příští rok na dálkové…a kam jdeš?? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
19.12.08 20:15

Ahoj holky, trošku se propadáme, tak napíšu, co u nás.
Do školy jezdím do Zlína, jsme první kombinovaná forma, tak to na nás zkoušejí… :roll: , ale musím říct, že je to těžký masakr. Zkoušky mám za sebou téměř všechny, na leden mi zbyla pouze anatomie, ale to asi nebude jen tak… :cry:
Zrovna dnes jsme byly na ústní zkoušce a za 1, tak mám vínko a snad chvilku klidu.
Od ledna nastupuju do práce, tak uvidíme jak se to bude dařit skloubit dohromady 8) .
Zítra teprva dám dokupy domácnost, cukroví mi napekla tchyně a něco mám objednané, dárky jen zabalím.
Moc se těším na reakci dcery, miluje zvířátka, hlavně kočky a koně, tak dostane velkého plyšového koně, interaktivní kočku, Františka a Fanynku z Kouzelné školky, xylofon, knížky, pyžamo.
Od našich My little pony - Dobré ráno, sluníčko, od tchánů vláčkodráhu z Ikey a knížky.
Tak na tu reakci se moc těším! :wink: **
Takže holky, přeju Vám všem, Vašim rodinkám, bříškům, hlavně hodně zdraví, štěstí, rodinné pohody, klidné a pohodové Vánoce a vše nej do nového roku!!!**

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová