Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
22.4.08 19:51

Liško, co jsi dřela? :D

Natty, Vlašák znám, ale chuť neznám, nebo si nepamatuju, kdy bych ho chutnala. Mě tyhle majonézový saláty neberou. Jen domácí bramborový. No a pojem Pařížák mi neříká vůbe nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
22.4.08 21:16

8O 8O 8O 8O tak to jsi první člověk kterého znám, teda vlastně jenom tak napůl znám :lol:

a kde jste všichni??A co nějaké ty úsměvné příhody???

Sice to sem moc nepatří ale mě se včera stalo že jsme koupala natálku a jenom tak pro sebe si říkám „tak a ještě kačenku umyjeme“ a Natálka pohotově GA GA GA GA GA a kývala hlavou jakože jo jo jo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.4.08 22:50
nattallia píše:
8O 8O 8O 8O tak to jsi první člověk kterého znám, teda vlastně jenom tak napůl znám :lol:

a kde jste všichni??A co nějaké ty úsměvné příhody???

Sice to sem moc nepatří ale mě se včera stalo že jsme koupala natálku a jenom tak pro sebe si říkám „tak a ještě kačenku umyjeme“ a Natálka pohotově GA GA GA GA GA a kývala hlavou jakože jo jo jo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo jo, je to tak, neznám :D

S kačenkou dobrý :D Malej občas chodí zkonrolovat tátu, jestli ještě pořád má pindíka :lol: Když zjistí, že je to ok, tak pak pyšně chodí, že oni ho mají a já ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
22.4.08 23:11

Nazdárek holky,
tak Daneček má od včera teploty, tak smrdíme doma. Včera večer měl 39, v noci jsem ho dvakrát převlíkala a tak jsme ráno vyrazili k dr. Prý jen viroza, dávám mu nurofen a dnes večer měl už jen 38, tak doufám, že to zítra bude zase lepší. Zítra jsme měli jít na očkování, takže až za měsíc.
Celé odpoledne jsem tu měla neteř, takže jsem nic nestíhala. Když Daneček spal, skládali jsme puzzle a pak jsme si všichni hráli. Mám toho plný kecky, celý den doma, ale furt na nohách.
Zítra nejdu do práce, protože dr je na semináři, takže zase budu doma. Snad bude Daníkovi líp a ve čtvrtek už vyrazíme alespoň na nákup.

Holky pa, jdu :-)

PETRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.4.08 23:19

Ahoj Péťo,
ať je Daník brzy zdravej :wink: Nám už angína taky ustupuje, hurá. V pátek jdeme na kontrolu, v sobotu dobíráme antibiotika. Malej se mi taky včera a předevčírem potil, dnes už ne. Před chvílí jsem mu byla dát ATB a dobrý :wink:
Kolik je neteři?

Já se jdu vykoupat, jsem ko, celý večer jsem třídila fotky na pc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
23.4.08 08:10

Tak přeju at marodi jsou co nejdřív zase zdraví :srdce:

my jsme byli terd jak bylo škaredě asi tři dny doma a byli jsme všichni na chocholouška :roll: Natálka se doma nudila já taky a manžel byl protivný protože byla Natálka ukňučená.Takže kombinace na zabití :twisted:

Dneska jdeme na to očkování tak jsme zvědavá kolik budeme vážit a co nám řekne na tu osypanou pipku, nemůžu si pomoct a příjdme mi že to má plíseň ale kde by jsme jí vzali 8O tak to netuším ale byli jsme tak před měsícem poprvé na bazéně myslíte že by to mohlo být s toho???

Dneska jsme už po snídani :wink: měla jsme vánočku s marmeládou a ted čekám kdy mě začne pálit žáha :cry: protože v ní bylo tolik kypř.prášku že to bude katastrofa :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.4.08 09:13

Natty, třeba z toho nic nebude. Já s těma pipkama moc zkušenosti nemám :lol: , ale nevyměnila jsi prášek nebo aviváž?
Ten bazén je taky možný, no čekám co napíšeš, jak bylo u mudry :wink: Očkovaní bude ok :)
Malej už je v pohodě, jen ty ATB musí dobrat, vypočítala jsem to až do soboty do 17:00 (bere v 5:00, 11:00, 17:00, 23:00). Snad nám doktorka na kontrole povolí alespoň krátké vycházky :)
Tak, a já jdu ještě dodělat ty fotky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
23.4.08 09:23

No aviváž jsem vyměnila ale na pipce má plínku a né oblečení a že to má jenom tam :? ale plínky ted začali dělat jiné takové ty s těma pružnýma páskama a kamarádka mi říkala že od té doby její malá má hrozmě opruzenou prcku tak nevím uvidím co mi řekne.A docela se budu stydět jestli to opravdu bude plíseň :oops: Každý druhý den ji koupu a ten první ji umývám pod umyvadlem takže hygienou to asi nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.4.08 09:28

Není v těch plínkách napuštěný krém? Třeba v Sleep&Play je heřmánek… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
23.4.08 10:29

Ahoj holky.
Já nějak nestíhám :-(
Jdu vás jen pozdravit.
Včera jsem byla v Ikee a udělala véééliký nákup :wink:
To video Moment pravdy je teda mazec. Alekdo chce kam...... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.4.08 11:17

Ahoj Zorko, co jsi nakoupila? :D
Já Ikeu taky ráááda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
23.4.08 14:26

Tak už jsme zpátky.očkkování proběhlo v klidu akorát jak ji položili na břicho a přilehli ju aby se jim nepohla tak se jí to nelíbilo ale jak pichly tak ani nezatla takže šikovnica šikovná :wink: kdyby jí to dali do ruky tak by si to pichla i sama :lol:

Na tu pipku se dívala a říkala že to je s těch plínek že to obsahuje umělou hnotu a jak se to pod tím zapaří takže to je s toho,že mám koupit pytyol a mazat.

Jj a ještě že jí mám teď dávat bavlněné plínky místo jednorázovek že už je Natálka šikovná a že si určitě sama řekne na nočník a že si určitě umí stáhnout kalhoty a že to zvládně sama :roll: No hleděla jsme na ní jak u vytržení protože mi příjde že by po 15 měsíčním děcku toho chtěla nějak moc né??? :twisted: Příjde mi že je úplně mimo mísu 8O

A ještě jedna perlička měla jsme tam na podložení starou bavlněnou plínku takovou zašedlou od praní a ona říká vy máte takové pěkné plínky takové hedvábné :? No po dnešku si opravdu myslím že je to marťan a né dětská doktorka. :D

a Natálka jak viděla že ji nikdo nepozoruje tak si tam povídala s plyšákem a dělala na něho haf haf, říkala že je Kakálka :lol: a když jsem se jí zeptala kde má břicho oko uši nohu ruku tak všechno ukazovala ale doktorka musela být schovaná a dělat že se nedívá a jak se podívala přímo na ni tak natálka začala dělat mrtvého brouka a bylo po vykládání :lol: :lol: :lol: :lol:

Tož tak a prý po tom očkování 10 den může být horečka tak ted budu deset dnů trnout jestli teda jo nebo né :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
23.4.08 14:32

Nazdárek,
tak Daník měl ráno jen 37,7 takže myslím, že bude líp. Jestli bude zitra bez teploty, půjdeme alespoň chviličku ven. Bude se mu lépe dýchat, protože je toho plný a pěkně huhňá. Ale jinak je úplně v pohodě. Já si u něj teploty všimnu, jen když na něj sáhnu. I když měl 39, byl úplně v pohodě. Hrál si jako normálně.
Jani, neteři bude v květnu 8.Chodí do druhé třídy a je to takovej chudák holka. Ale to je na dlouhé psaní. U nás je moc ráda. Jinak čtu, že angínu jste už skoro zdolali. :potlesk:
Já byla teď na nákupu. Manžel byl po obědě doma, takže šel uspat a já mazala na nákup. Dopoledne jsem s Daníkem uklidila obývák. Furt mi někde asistoval až ho zaujal vysavač a měla jsem klid. K obědu jsme měli znojemskou omáčku a rýží, takže rychlovka. Manžel musí dnes odvést kolo na generálku, aby jsme konečně mohli vyrazit na kolo. Už od února vyhrožuje, že ho tam dám. :-) V pátek jsme tam dali moje a dnes tam veze svoje a cyklosedačku. Už se strašně těším až vyrazíme. Myslím, že i Daníkovi se to bude líbit.
O víkendu u nás byla pouť. Daník byl na houpačkách a malém kolotoči. Poprvé na kolotoči seděl a pak už tam řádil. Všechny děti tam seděli jak pecky, jen ten náš tam vyváděl. Lomcoval s autem, vstával, mával na ostatní, prskal, slintal a já nevím co ještě. Jinak pouť nic moc, pár stánků s cukrovinkama jinak vietnamci, takže kromě těch dvou atrakcí jsme ani neutratili. :nevim:
Holky, já v Ikee ještě nikdy nebyla a tak se chci zeptat, jestli to stojí za to?
PAAA PETRA :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.4.08 15:23

Natty, tak vidíš, že to celkem nic není. No a na rady mudry taky vždy nedej, s těma plínkama to udělej po svém. Jestli si myslíš, že je na odplínkování malá, tak to neřeš. :wink: Malýho to v tomhle věku vůůůbec nebralo 8)

Petruš, asi to byl nějký jednodení virus. Myslíš, že bych zítra taky s malým na chvilku mohla? Dva dny zcela bez teplot, ale má ty ATB. Když bude pěkně…
Ikea se nelíbí každýmu, tady mrkni na webovky www.ikea.com/cz/cs/ . Já jsem Ikeou nadšená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
23.4.08 15:29

Mě se v Ikee taky moc líbí a spoustu věcí s tama máme.

A Jani já si myslím že s malým jít ven můžeš ale do kočáru ho už asi těžko dostaneš takže jenom na chvilku a aby nelítat a jenom se projít.Tam nejde o venek ale o fyzickou námahu :wink:

No a s tím nočníkem já si teda nemyslím že by jsme měli doma spomalené dítě vždycky je malý krůček na před než je napsané v knížkách ale že by už uměla si sama říct že chce na nočník :roll:

Jaké je u vás počasí???at vím co k nám přijde :wink:

A tady posílám něco pro dobrou náladu http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová