Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natty, to ho vezli jen od tchánovců, byl položený za barákem (na tý první fotce jak jedou je hned vlevo jejich dům, bydlíme vedle sebe), jinak ho dovezl normálně kamion. Ale mákli si s ním, má 450 kilo ![]()
Nattynka je už zase nemocná, nebo ještě pořád? Malej taky trošku pokašlává, ale nic na něm nevidím, spíš víc ráno odkašlává hleny. Tak ať se malá brzy uzdraví, ale ven můžete když bude teplo ![]()
Pro Lišku…bazén má 3,5×7,5 a 1,50 m hloubku. Je dost velký, původně jsme s tchýní vybírali bazén snad 10 metrů na 15. Ještě že jsme to nedokončily, byl by jak veřejný koupaliště
Zastřešení bude, ale nevím jestli letos. Bazén platili tchán s tchýní, my v tom nejedem
Takže opět záleží na nich.
Já si zas takový zážitky nepamatuju, mám málo praxe než vy ![]()
Seminář je za 3 body a za 150 kč ![]()
Mě od včera pěkně bolí pravý koleno, vnitřní vaz. Podle mě ho mám u delší dobu natržený, ale nemám odvahu zajít k ortopedovi. Tuším že mi řekne, že je potřeba operace. A to ani náhodou, nenechám do sebe řezat. Se bojím. Ale do jiných jo, to mi neva
Taky to tak máte? Zubař, gynda…to mi nevadí. Ale jak bych měla jít pod kudlu… ![]()
Nazdárek,
tak já dneska poprvé dělala svíčkovou a dostala jsem pochvalu.
V 9 jsem to dala na plotnu a šla jsem s Danečkem ven, když je tak krásně. Chvíli jezdil na odrážedle, pak zase furt chodil do schodů ke švárovi (bydlí v řadovce hned vedle nás, my ovšem v paneláku), no znáte to, vymetal kde se co dá. Pak jsem šla dodělat oběd, po o uspat Daníka a teď přemýšlím, kam odpoledne vyrazíme. Je tam opravdu krásně.
Holky, závidím vám domečky, v paneláku je to hrůza. Taky by jsme rádi domeček, ale zatím jen pokukujeme, kdyby se náhodou něco naskytlo. Ale zatím na to nemáme. Jako vždycky to končí u peněz. ![]()
Příští víkend je u nás pouť, tak se těším. Daneček si to už taky myslím užije a hlásí i hezké počasí.
Zatím paaaaaaaaaaa
PETRA ![]()
Ahojík
Být chlap,tak umírám na nemoc na 7 písmen ![]()
Bazén je nááádherný,já chi takýýý a to hřiště za ním - super.
Holky jste mě navnadily na rajčata…asi taky koupím keřík na zkoušku,jak to Kačce pojede
Šamotko - šikulka.....u nás vaří v 90% manžel
Já svíčkovou ani guláš nevařila.Nikdy ![]()
Petruš, no vidíš jsi dobrá. Taky mám prý dobrou svíčkovou a rajskou ![]()
Jinak s tebou souhlasím, není nad barák. Sice spoustu práce, ale mě to baví. Já nejsem panelákový typ ![]()
Jani, děkuju za pochvalu. Ta nemoc je rýmička?
Do rajčátek určitě jdi, jsou výborné ![]()
A my se s manželem střídáme. On zvládne všechno, i kynuté těsto, fakt všechno. Takže dost výhoda a nemíním ho od toho zrazovat
Bych byla blbá že jo
![]()
My byli dneska u mámy na obědě, já pak odvezla manžílka domů, šla jsem si zaběhat a pak jsme byli venku. Bylo celkem pěkně. Malej večer hned vytuhnul, přes den nespal. Jinak to koleno bolí hrozně, ale při běhání mi to nevadilo. Chůze jako taková je horší a když dýl sedím, tak to ztuhne. Podle mě ty vazy no, mám radost
Příští týdem musím k doktorce aby mě poslala na ortopedii ![]()
Holky,
já vám závidím, že vám manžel uvaří. To ten můj by to taky zvládl, ale obloukem se kuchyni vyhejbá.
To radši zavolá svojí mamce, jestli nemá něco dobrého, aby mi ulevil od vaření.
Jani, já v paneláku vyrostla a teď jsem v něm zase. Ale tady je to hrůza, je to tu drahý bydlení (loni jsme za celý rok protopili 11 tisíc a to pouze v jedné místnosti, protože jsme jinde netopili. Tak jsem zvědavá, kolik budem doplácet letos, už se to blíží
), jsou tu divný lidi (třeba jeden co má papíry na hlavu, pal ty nad náma,.....) a okolu tu skoro nic není. Alespoň že je tu večer klid, teda když zrovna neřve ten s těma papírama na hlavu a sousedi nad náma nesexujou. ![]()
Jani 32, taky mě tu navnadili s těma rajčatama a jdu do nich. Taky chci zkusit, jestli Daníkovi budou chutnat.
Zážitek
u nás zrušili klasickou pohotovost, takže jsme od 22 přebrali pohotovost my. Myslím interna. Od té doby jsme taky začali sloužit noční na ambulanci. Do té doby jsme tam jen docházeli z odd, z mužů ke chlapům a z žen k babám. Měla jsem první noční, furt bylo co dělat až po třetí, že se natáhnu. Spát se tam moc nedá, protože tam není žádný zvonek na vzbuzení. Najednou někdo ťuká. Asi 17ti letý kluk, že by potřeboval nějakou tabletku, teda že ona říkala,..... Jakou tabletku???
No tu,..... Jakou???
No my jsme to,… Co???
Holky třetí ráno, tak co by jste po mě chtěli. Chudák byl červenej až na prdeli, než jsem po 5ti minutách pochopila, co chce. Říkám, no tak to taky nemáme a on „Tak to je průser“ Poslala jsem ho na gyn a tak naštěstí měli. Sem si říkala, jestli mu ta kráva stála za to, když ho taklhle v noci žene pro postinor a ani nejde s ním. ![]()
Sakra, to je zase hodin. Dobrou. ![]()
Ahoj
Tak jsem se právě vrátila v vedlejšího okresu z krajské nemocnice z ORL pohotovosti
. Valuna si strčila do frňáku korálek
. Volala jsem tam a říkali, ať hned přijedeme. To nám ten týden bez tatínka pěkně začíná
. Ještěže se mi povedlo sehnat mamku,a by přijela hlídat Vítka.
Takže jsem hotovson, jdu spát a fotky kuchyně hodím snad zítra. Pokud si zas Valuš něco někam nestrčí ![]()
Pa pa
Zorko ale hlavně, že je vše v pořádku
Malá je Valerie? Už se moc těším na novou kuchyň ![]()
Dobrou noc, jdu si léčit koleno, sice nevím jak, ale to neva. Prý ufikneme nohu ![]()
Ahoj holky
teda ten korálek to musela být sranda
a na kuchyň jsme taky zvědavá
Jani kolena mě taky bolí jak starého důchodce čapnu si ke kočáru a vždycky trnu jestli se ještě někdy postavím ![]()
Holky já mám strach
zítra jdu na to orl a na alergologii a začínám být pěkně nervozní, s toho že mi něco najdou
a i s toho že nic nenajdou a nebudou vědět s čeho pořád soplím a chraptím atd ![]()
Asi se už nebude nikdy dívat na doktora Hause vždycky když se na to dívám tak si říkám to určitě mám ![]()
Tak, tohle je původní, stará paneláková kuchyň upravená foliemi
NOVÁ:
Já si nemůžu pomoct, ta zelená je ve skutečnosti jiná než na fotce.
Taková víc jasnější, tmavá je, ale ne tak ponurá jako na té fotce.
Ten flek na roletě je sluníčko, co visí na okně. Tady bude ještě menší kulatý stůl na jedné noze, tmavěhnědý a židle. Jíme společně v obyváku, takže jen tak na posazení, na snídani…
Polička vedle lednice. Jsme tam na mikrovlnku zvyklí, tak jsme místo neměnili, jen koupili novou polici. A taky si mám konečně kam položit kabelku a tašku na angličtinu, furt jsem to válela na židlích.
http://img.mimibazar.cz/…/f972156.jpg
Zorko, krááásná kuchyň, fakt. Jsem čekala co budete mít, ale pěkná. Jako já osobně bych jinou (jako do našeho prostředí), ale tahle je pěkná a úplně tím mění to klasické panelákové bydlení (=to co mají všichni, původní kuchyně). Ani ta zelená není špatná ![]()
Malá je tam kouzelná, takovej prďousek
a koukám, že ve spodní poličce není nic…že by malá kramařila?
A to už máte takhle kopmlet zrenovováno? Nebo kuchyní začínáte?
Natty má nový metřík
![]()