Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!
Co se děje?O víkendu jsem Vás stihla dočíst,a příspěvky nejsou,tak přispěju svou troškou do mlýna.
Kuchyně je pěkná,navnadila jsi mě,ale mám ji jen 9 let starou,toto letí… ![]()
Dále punkce dutin…tam by mě nedostali ani heverem,udělala bych jim tam z toho kůlničku na dříví,
,max.pod celkovou narkózou.Na ucpané dutiny mi poradila babička,uvařit brambory,horké trochu rozmačkat,dát do pytlíku,obalit utěrkou,ať se nespaříš a přikládat na dutiny,jak vychladnou šup do mikrovlnky a znovu.V kombinaci s napařováním by to mohlo aspoň trochu pomoct.Co se týče mě,jsem ochotná vyzkoušet téměř vše než kuchání od odborníků.
To mi ovšem připomíná jednu bezva historku.Udělala se mi bradavice na nártu nohy,nejdříve jsem jí dala šanci,aby zmizela sama od sebe.Pak jsem potírala vlaštovičníkem,a nakonec mi jedna dobrá duše poradila,česnek na kolečka,namočit do octa asi týden a pak na noc přiložit na bradavici.
No,a jak to dopadlo?Odpadlo mi asi kilo masa z nártu,bradavice jasně že ne,mrška.A po narostení masa jsem si to nechala vyříznout plastikem,jasně,že s dvojitou porcí lokálu
Tak se mějte a další veselé příhody příště
Zdraví nepřihlášená liška.
Ahojky.
Tak mi bojujeme s teplotama, včera měl ještě večer 39,7 a do půlnoci propotil čtyři pyžama. No, snad už to bude dobrý.
A konečně jsem se pustila do záhonu, tak tento týden dokončím, se těším.
Jdeme obědvat, zatím ![]()
Ahoj holky!
Tak co dětičky,uzdravují se už?Nevím,jestli se nákaza přenáší přes net,či co,ale naše už 2 noci taky hoří,dala jsem jí Nurofen,ale nevím.Rýmu nemá,nekašle,že by zuby?Ještě nemá venku stoličky,a ty nás trápí asi půl roku.
Tady je pěkně hnusně,mrholí,mží,děsně fouká,ať už je pěkné jaro!!
Do skleníku jsem už na:,–(ila rajčata,papriky,kedluby,květák,okurky a vysela ředkvičky a kedluby.Úplně jsem za 3 dny zírala,co to s těma rostlinama provedlo,strašně se to urychlilo,takže skleník je super.
Jani,určitě pak vlož fotku záhonu,na jsi moc šikovná,někteří nee ![]()
Tak se mějte. ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:12
Ahoj sestry moje ![]()
Dneska mám nestíhací den.Ráno jsme o půl deváté měli odcházet do cvičení a já se vzbudila 8.10
Po cvičení jsme zase letěli domů aby mi Natálka neusnula v kočáře a aby jsme nezmokli.Začíná se tady hrozně mračit a foukat.Jak je u vás???
Liško to s tím česnek je nářez ale říkala jsme to manželovi a ten říkala že nějaký jeho kamarád udělal to samé a taky mu odpadlo co nemělo
![]()
Jani tak co malý už jste v pohodě???
My jdeme zítra na očkování tak jsme zvědavá ![]()
Holk yvy jste takové zemědělkyně???
To já nejsem schopná koupit ani ty rajčátka na balkon
Mě by do toho někdo musel dokopat a teprve potom by mě to bavilo ![]()
Ted snídám 15 dkg vlášáku s pletýnkou
takže dietka jak blázen ![]()
Co budete vařit???Já koupila kotlety a udělám boloňské špagety ![]()
Ahojky!
No,tak to je hrůza,ale měla holka odvahu,že vlezla do takového pořadu…Nejvíc mi bylo líto toho manžela.No,a nakonec řekne,že je dobrý člověk…Musela vědět,že si ji proklepnou sakra důkladně.
Dnes vařím zbytky.Pro manžela kuře,pro dceru maso a brambor, a já jsem si udělala nudle s mákem. ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:13
Liško (jaké je to tvoje jméno?
), ať se malá brzy uzdraví. Malej začíná být lepší, dnes zatím žádná teplota, a včer v noci (zase do tý půlnoci) se potil. Třeba vážně ty stoličky ![]()
Jinak skleník je určitě výhoda, mi nemáme, ale kdysi tu byl.
To video jsem taky shlídla. Ta ženská je fakt blbá, co jinýho k tomu říct. Mě u toho akorát utekla voda od brambor
Kvůli ní ![]()
Natty, na jaký cvičení chodíte? Já bych měla jet dnes do fitka, jezíme s kamarádkou úterky a čtvrtky, a o víkednu chodím běhat (když se podaří počasí).
Jsme už po obědě, měli jsme obal.květák a brambory ![]()
Jo a Natty, už dlouho jsem nesnídala po 11 hodině (jako ty) ![]()
Fotku zahrádky Liško mrkni tady https://www.emimino.cz/modules.php?… , strana 69 a 70 ![]()
Zdarte!Dnes asi trhnu rekord v počtu příspěvků,na Tebe Jani nemám
,jinak fotky jsou svělé,úplně jsem slintala na tou super skalkou a jezírkem.No,a z domečku se mi nejvíce líbila koupelna,manželskou postel se mi zdá,že máme stejnou…
Jméno?PST,jsem tu inkognito!!! ![]()
Týjo,vlašák jsem neměla ani nepamatuju,a dala bych si
,ale jedeme (snad) na dovolenou,tak v rámci redukční diety ani nebude.
Tak jo, ty naše liško podšitá ![]()
Já vlašák nemusím, vlastně ani nevím, jak chutná ![]()
Už jsi se naučila dávat ty fotky?
Jani ty nevíš jak chutná vlašák??? ![]()
Někde se tomu říká pařížák
to snad znáš né???
Jo a s tou snídaní přes týden se mi málokdy podaří snídat dřív jak po desáté
Ráno nemám vůbec na nic chuť a pak zase není čas
Zato večer mám času a chutě dost ![]()
nattallia píše:
http://emimino.cz/…ek%20145.jpg
, bez komentáře