Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
16.5.08 09:44

ŠAMOTKO, ty jsi těhulka! :P No super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.08 13:41

Xyz a Dani moooc děkuji. Ještě jsem nebyla u dr., takže to nemůžu nikde vykecat a tak jsem to musela napsat alespoň vám.
V úterý se objednám a uvidím, doufám, že bude vše ok. Zatím baštím kyselinu listovou, protože manžel má rozštěp rtu a listovka je prevence. Jak jsem to zjistila, tak jsem prohlásila, že je to chlap, tak uvidíme. Zatím jsem v pohodě, nic mi není, měla jsem bezproblémové první těhu, tak doufám, že to teď nebude jinak. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.5.08 11:16

Šamotko, gratuluji k těhotenství :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
20.5.08 16:33

janinkaz - aaaa další snažilka a navíc adeptka na holčičku!!! :lol: :lol:

U nás je pěkně hnusně, prší, zima jak v Rusku, mladá se už nudí…a to prý má pršet i zítra! No potěš koště! Asi zítra vyrazím do Ikei (plánuji to už delší dobu, ale pořád mně to nějak nevychází) Potřebuji inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.5.08 16:50

Tak nevím nevím, holčičku asi mít nebudem, myslím, že kluka, jinak se ještě nesnažíme, manžel se zdráhá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
22.5.08 11:46

janinka - ukecat, znásilnit…no já nevím, já zatím o druhém moc nepřemýšlím.. :lol: :lol:

šamotka - tak co už máš těhotenské nevolnosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.5.08 22:27

Šamotko moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
22.5.08 22:54

Nazdárek sestřičky,
já jsem zatím úplně v pohodě. Jako kdyby nic. Já ani při prvním neměla nějaké velké nevolnosti. Ale ono to teprve příjde. 17.6. jdu na gyn., tak jsem zvědavá, jestli bude vše ok.
Jinak náš malej drak je jak utženěj ze řetězu. Co je teď to horší počasí, tak jsme víc doma a hrůza. On chvíli neposedí. Včera jsme byli na očkování a u dr. to jen lítalo. Injekce ho vůbec nebrala, jen lítal od jednoho k druhému. A furt mi utíkal do ordinace. Je teď nějakej divokej. Já chci HÓÓÓLČIČKU. :lol: Ale při mém štěstí je to zase chlap. Zdraví je nejdůležitější a pak si můžu vymýšlet.
Manžel je pořád v bistru a tak jsem dost sama s malým a večer jsem utahaná jak pes. A když mám chvíli, sednu k pc a koukám na těhu kalhoty. Já vím, je ještě brzy, ale sehnat něco na pořádnou ženskou, myslím jako na mě, je horor. V prvním těhu jsem nosila dvoje lacláče. Neměla jsem moc velké břicho a asi do 26 týdne jsem nosila normální kalhoty. Ale teď má o 6 kg víc a bříško poroste také rychleji, takže brzo nebudu mít co na sebe. Koukám po riflích se v:,–(kou.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Buď jeden nebo druhý tip. Ale s mojí postavou je to trošku problém.

PETRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
26.5.08 14:44

Ahoj holky!
Kde jste kdo? Šamotko,gratuluju k bříšku!!Jinak ty kalhoty se mi líbí ty druhé.Ale pokud se na Tebe těžko shánějí kalhoty (se svou slovanskou postavou to znám,u ťamana jsem zažila : šíšlo doblý,vy velká… :roll: ),ségra nesla svoje současné kalhoty ke švadleně a ta jí tam ten elastický pás všila.
A co jinak podnikáte?V neděli jsme byli v zoo,bezva jsme si to užili,hlavně dcera,jezdila na poníkovi,skluzavky,spoustu dětí,no a zvířata: na lva říkala čiči,na tygra čiči,na lemury čiči :lol:
Tož tak,pádím,už se vzbudila!Jedeme na kole k babičce.
Ozvěte se! :-)

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
26.5.08 21:23

Ahoj sestřičky! Jsem těhulka moc malinko, ale řeším kdy seknout s prací… Pracuju jako sálovka a blázinec tu máme ve dne v noci. Minulý týden jsem zvládala stylem práce/spánek a nic jenýho nepřicházelo v úvahu. Jen si pořád říkám, jestli neni předčasný nechat se zneschopnit v 5tt…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
27.5.08 07:37

Ahoj sestry!

KEIT, já bych se marod hodila. Vždyť nemusíš být doma furt, kdyby ti pak třeba bylo dobře..... ale takovýhle maraton na směny bych neriskovala :cry:
To děláš v nějakém velkém špitále, že kucháte i v noci? :wink:

Holky, já jsem tu jen na skok. Vítek má zítra narozeniny, JEDEN ROK :huban: Slavíme dneska, zítra to časově nikomu nevychází. Za 2 týny má Valunka 5 let, ale to budeme slavit u druhé babičky, takže dneska slavíme s mojí rodinou i Valunku.
Takže jdu zdobit 2 dorty a dělat chlebíčky :wink: Tak páček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
27.5.08 09:40

Ve čtvrtek a v pátek mám denní a hodná staniční mě ve čtvrtek poslílá na interrupce! Vysloveně empatická bytost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
27.5.08 18:45
Keit píše:
Ve čtvrtek a v pátek mám denní a hodná staniční mě ve čtvrtek poslílá na interrupce! Vysloveně empatická bytost :(

A ona ví, že jsi těhule? 8O Jestli jo, tak to je teda fakt krá.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.5.08 19:48

Ahoj :D

Zdravím vás po delší době :oops: Jak je venku krásně, tak jsme skoro pořád venku (buď na procházkách nebo na zahrádce) a když jsme doma a zrovna malý spinká(což přes den moc není), tak doháním resty v domácnosti :lol:

Keit: Já pracuji na JIP-ce a šla jsem do neschopnosti v 7 TT :wink:

Šamotko: Taky gratuluji k těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
27.5.08 20:09

Ví že jsem těhule, přišlo mi takový správný říct jí to trochu dopředu, aby pokryla služby a i ostatní se na to trochu připravily - už takhle jsme na služby jen čtyři a to se ještě jedna vdává :) Asi ani nebudu protestovat, nemíním se s ní hádat, snad mám před sebou krom dnešní noční už jen ty dvě denní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová