Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
30.5.08 18:35

Tak jsem včera (ve čtvrtek) během odpoledne odešla na neschopenku. Dala se do mně zimnice a bolení v krku, dost mně to vyděsilo, začla jsem se bát o mimíse. Vyslechla jsem si něco o nekolegialitě, sobeckosti. Vrní mně seřvala že jsem si měla ujasnit priority než jsem šla studovat… no jsem zhnusená až na půdu :(

Přeju všem krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
30.5.08 21:40

Keit - ta tvoje nadřízená má teda vyloženě vychování řeznického čokla! Dobře jsi udělala…doma ti bude líp a nebudeš muset řešit, co ti zase řekla atd…

Já jsem pracovala na hematoonkologii, JIP nechtěla jsem jít na neschopenku a navíc jsem už jeden den v týdnu pracovala na výzkumu, takže mě tam vrchní přešoupla hned od začátku na celý úvazek (řekla jsem to v práci v7. týdnu - dřív jsem to opravdu nevěděla)

Mudra mě řekla, že pokud nebudu chodit na noc, ředit antibiotika a podávat cytostatika, tak to bude dobré (ve 30. týdnu mně ale zakázala stlát postele - občas jsem šla holkám pomoct) No a pak už jsem měla jenom ležet, na což jsem kašlala, takže není divu, že se malá narodila kapku dřív, že!?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
30.5.08 23:57

Upřímně já vážně nevím co mám dělat. Všichni zdravotníci okolo mi radí ať zůstanu doma. Od pondělka bych měla jít do školy a když nenastoupím, odloží se mi to o rok a půl. Na sále dál dělat nechci, tam mě nikdo šetřit nebude. Jediná šance je jít na prenatální poradnu ale to je taky blázinec (projde tam tak 60 maminek denně) a navíc na mně můžu kdokoliv cokoliv kejchnout :( Fakt netušim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
1.6.08 18:11

KEIT, tvoje vrchní je kráva nebeska!!! :evil:
Buď doma a neřeš to. Jednou práci najdeš, určitě, sester je čím dál méně.
Třeba budeš doma dva roky, ale třeba taky šest, sedm..... jako já. Tak dlouho jsem být nechtěla, ale holt osud tomu chtěl jinak.
Jednou práci najdu a ty taky, neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
2.6.08 20:23

Děkuju moc za podporu. Postupně jak přichází nevolnosti mi to pořádně dochází a nebudu zbytečně dělat hrdinku. Tak ještě jednou díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
14.6.08 05:35

Keit, hrdinku nedělej, já to jednou udělala a o mimi jsme přišli… :cry:
tentokrát bylo jasný, že odcházím do neschopnosti okamžitě po zjištění těhu :! A protože jsem po IVF, skončila jsem vlastně hned po ET.
S kredity si hlavu nemlámu, jelikož dělám vysokou - ošetřovatelství, a tam to naskakuje fofrem. A studuje se dobře, když je člověk doma :D
Tak se držte, holčiny!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
26.6.08 10:23

vidím že se tu nic neděje… :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
26.6.08 21:25

Ahoj sestry.
Zdravím vás :! Zítra odjížíme na dovču, pod stan, už se těšíme.
Tak já zas jdu… :lol: Páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
29.6.08 13:33

xyz - tož přeju pěknou dovolenou!!!

haloooo, copak dělají ostatní??? My jsme pořád doma nebo u babičky, na dovolenou nepojedeme, protože opravujeme barák..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 12:16

Hojte sestry!!!
Tady chcípl pes,či co???
Byla tady řeč o PN,já jsem v pondělí ráno měla posit. test,dr mě hned vzala,a Pn mi chtěla dát hned,ale svoji směnu jsem si dosloužila s hlavou v oblacích… :D ,no,od úterka - 7 TT jsem byla doma,doteď.V lednu jdu do práce,o půl roku dříve,ale penízky se holt hodí.(ach,ta dlouhá příjezdovka,ta bude něco stát…)
Jinak ,co u nás nového?Byli jsme na dovolené v Tunisu,na přelomu května a června,měli jsme se skvěle, holka si to užívala,my taky. :wink:
Zrovna peču dort,v neděli máme oslavičku, dcera má 2 roky,toto uteklo. :cry:
máme novou skluzavku,taky zelenou :oops: ,no nakoupeno spoustu dárků. Našla jsem velkou prodejna hraček,tak si tam zajedeme přesně na její narozeniny a za penízky,co dostane,si tam něco vybere. www.mihaj.net ,nechci dělat reklamu,náhodou jsem na ně natrefila,když jsem na netu hledala dětské plechové kolečko k narozeninám,a jsem nadšená,tak uvidíme.
Tak se sestry mějte krásně,užívejte prázdnin!!!
No,a jak u Vás proběhla ta děsná bouřka?Nám zlomila třetinu 55 let starého ořechu,spadlo to půl metru od skluzavky :?
Tož tak u nás. :-)

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.7.08 12:49

Po dlouhé odmlce zase zdravím. Dnes jsem dostala průkazku, podle menses jesem 11+3 :) Všechno je v pořádku a dnes jsem moc ráda, že jsem zůstala doma. Měla jsem čepy na mandlích, které mi odstranili a z výtěru vylezl B-hemolyt. Streptokok a Pneumokok, takže veselo a neušla jsem ani ATB. Pořád jsem kvůli tomu unavená a domácnost pěkně flákám, nedovedu si představit, že bych měla stíhat něco dalšího…
Ještě jednou děkuju za podporu v začátcích! Užívejte dítek a léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 13:09

Keit,gratuluju k průkazce!Mě se děsně ulevilo,když jsem ji dostala,ani nevím proč.Snad,že oficiálně těhotná? :lol:
Tak ať už jsi zdravá,mimís taky a pěkně roste bříško!
Na domácnost se vyprdni,pěkně lež a zapřáhni svou druhou polovinu! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
4.7.08 16:48

Díky Liško, já mu to povím :)

Ještě jsem Vám zapoměla říct pěknou novinku. Víte jaký byl vyrvál v práci, že odcházím… Než se sešel měsíc s měsícem, odešla od nás další sestřička ze stejného pěkného důvodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.7.08 17:07

Ahoj sestřičky :D

U nás se docal ty vedra zvládají v pohodě nebo tedy spíš řečeno: malý je zvládá v pohodě, ale zrovinka dneska jak se změnil tlak či co, tak z něho byla protivka protivná (což naštěstí není často, po odbyté 3měs.-kolice je to procházka růžovou zahradou :lol: :lol: :lol:

Keit: Gratulace k průkazce, taky si ještě vzpomínám, když jsem ji dostala a už mám doma tříměsíčního prcka 8O 8O :lol:

My letos na dovču nikam nepojedem…mno, jenom klasický 400 kilometrový výlet na východní Slovensko a zpět 8) Stavíme baráček, takže všechnu energii a čas musíme nechávat tam, ale těším se, že by to mohlo být přští rok jinak :D

Tak zas musím pádit za mláďátkem, papá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
6.7.08 19:45

Ahoj sestry.

Hlásím návrat z dovolené. :lol:

Představte si, co se mi stalo: o dovče mi volala kámoška, dělá vrchní na aru a je členkou komise pro kontrolu. Nabídla mí místo managera kontroly kvality pro celou nemocnici. :!
Tak jsem si vzala čas na rozmyšlenou, probrali jsme s Liborem všechna pro a proti a pak jsem si to obrečela a odmítla to. Já prostě nemám na to, abych dala Vítečka na celý den 5 dní v týdnu někomu cizímu na hlídání. Je ještě maličký, potřebuje mámu a jeho dětství mi nikdo nevrátí. Hlídání nemám, kdyby byla babička, tak snad......
Budu jen učit na zdravce (2× v tádnu 2 hodiny), to nějak zvládáme. No, ale mrzí mě to. :cry: Snad jsem se rozhodla správně.

KEIT, gratuluji.
No a ta druhá sestřička… to se musela vrchní zbláznit, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová