Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7499
6.3.12 10:30

Ahoj,jsem porodní as.,t.č.na MD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
6.3.12 10:33

ahojki jsem taky všeobecná sestra,teď už jsem v práci na poloviční úvazek,doma dva lumpi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.3.12 10:34
nattallia píše:
Jééé holky to jsme ráda že tu někdo je, a kde jste dřív dělali??a budete se vracet???
A chystáte se někdo studovat??

Já teda upřesňuju…traumatologie někoik let, potom asi půl roku onkologie… A vracet?? U nás je ve špitále taková situace že nad tím teda moc nepřemýšlím :nevim: Zatím tomu nechávám volný průběh… Holky, četla jsem něco o domácí péči. Nevíte někdo v čem to spočívá? Mohla bych si tím i přivydělávat na MD? Nebo to vykonávají sestřičky na plný úvazek? Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
6.3.12 10:34

jinak návrat po čtyřech letech docela mazec,je hodně změn,navíc mě šupli na internu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 10:35

vrátit se nemám kam, protože se budem stěhovat a před mateřskou jsem dostala výpověď :roll:
Jinak nezahálím a dodělám doškolovák v brně na specializaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.3.12 10:37

Som laborantka v snažení chcete mě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
eviliska píše:
vrátit se nemám kam, protože se budem stěhovat a před mateřskou jsem dostala výpověď :roll:
Jinak nezahálím a dodělám doškolovák v brně na specializaci :pankac:

Jsi dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771

já chtěla dělat nefro specializaci,ale musím počkat,jestli se mi povede vrátit zpět tam kde chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.3.12 10:41

Ahojky,taky jsem zdravotní sestra na chirurgii a pristi mesic se po 3 letech vracim na polovicni uvazek zpet a od zari kdy mi konci materska tak na cely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.3.12 10:42

Ahoj,ráda se také přidám,zdravotní sestra,dříve na zubním,nyní na rodičovské dovolené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.3.12 10:43

Já dělala Na JIPu a moooc se mi stýská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
6.3.12 10:48

ahoj pridavam se k vam. jsem vseobecna sestra. pracovala jsem na koronarce a jsem uz dva roky doma amin dalsi dva doma budu. studuji vysokou ale nyni mam preruseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
6.3.12 10:51

doškolovák není tak náročný - týden přednášky + týden praxe, takže pohoda. Pravda hned se dělají zkoušky, ale není to tak divoké jak jsem myslela. Horší je to s financema, protože to dost stojí a s hlídáním dětiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
6.3.12 10:53

ahojky,
jsem zdr sestra na chirurgii septice. od roka dcerky chodim na vypomoc a za tyden se vracim na polovicni (nevzali mi ji do skolky) :mavam:
delam si 1. rokem bc. v pribrami

• Citovat
  • Upravit
5139
6.3.12 11:27

Teda nás tu je 8o

Já sedm a půl roku na kardiologii s 2,5 letou přestávkou na md a ted jsme přešla od března na septickou jip a chystám se studovat arip v brně ;)
jsem tam s toho docela ze všeho vyplašená, hlavně teda s kolektivu, je tam 30 sester a některé jsou tam dost brutální a já na to nejsme zvyklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová