Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojki jsem taky všeobecná sestra,teď už jsem v práci na poloviční úvazek,doma dva lumpi
nattallia píše:
Jééé holky to jsme ráda že tu někdo je, a kde jste dřív dělali??a budete se vracet???
A chystáte se někdo studovat??
Já teda upřesňuju…traumatologie někoik let, potom asi půl roku onkologie… A vracet?? U nás je ve špitále taková situace že nad tím teda moc nepřemýšlím
Zatím tomu nechávám volný průběh… Holky, četla jsem něco o domácí péči. Nevíte někdo v čem to spočívá? Mohla bych si tím i přivydělávat na MD? Nebo to vykonávají sestřičky na plný úvazek? Dík ![]()
jinak návrat po čtyřech letech docela mazec,je hodně změn,navíc mě šupli na internu ![]()
vrátit se nemám kam, protože se budem stěhovat a před mateřskou jsem dostala výpověď ![]()
Jinak nezahálím a dodělám doškolovák v brně na specializaci ![]()
eviliska píše:
vrátit se nemám kam, protože se budem stěhovat a před mateřskou jsem dostala výpověď
Jinak nezahálím a dodělám doškolovák v brně na specializaci
Jsi dobrá ![]()
já chtěla dělat nefro specializaci,ale musím počkat,jestli se mi povede vrátit zpět tam kde chci
Ahojky,taky jsem zdravotní sestra na chirurgii a pristi mesic se po 3 letech vracim na polovicni uvazek zpet a od zari kdy mi konci materska tak na cely ![]()
Ahoj,ráda se také přidám,zdravotní sestra,dříve na zubním,nyní na rodičovské dovolené ![]()
ahoj pridavam se k vam. jsem vseobecna sestra. pracovala jsem na koronarce a jsem uz dva roky doma amin dalsi dva doma budu. studuji vysokou ale nyni mam preruseno.
doškolovák není tak náročný - týden přednášky + týden praxe, takže pohoda. Pravda hned se dělají zkoušky, ale není to tak divoké jak jsem myslela. Horší je to s financema, protože to dost stojí a s hlídáním dětiček
ahojky,
jsem zdr sestra na chirurgii septice. od roka dcerky chodim na vypomoc a za tyden se vracim na polovicni (nevzali mi ji do skolky) ![]()
delam si 1. rokem bc. v pribrami
Teda nás tu je ![]()
Já sedm a půl roku na kardiologii s 2,5 letou přestávkou na md a ted jsme přešla od března na septickou jip a chystám se studovat arip v brně ![]()
jsem tam s toho docela ze všeho vyplašená, hlavně teda s kolektivu, je tam 30 sester a některé jsou tam dost brutální a já na to nejsme zvyklá