Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
12.1.09 00:13

Ahojky!

Mně se blíží termín porodu - už za týden :)

Liško jaké byly Vánoce? A co práce?

Já zvažuju co se svojí rozestudovanou školou. Vyslal mně zaměstnavatel se kterým mám smlouvu, náhradu mzdy atd. Teď ale budu studovat na RD, tak mi plat nahrazovat nebudou, tak nevím jak se mám zachovat… Odstoupit od smlouvy a dostudovat na vlastní tryko a náklady? Nebo si vydupat jiné podmínky u zaměstnavatele? nevím,. nevím… Mám do lét čas, ale nějak mi to začlo vrtat hlavou.

Tak pěkný den všem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
12.1.09 21:43

dobrý večer!

Liška gratulace k přijetí ke studiu!!!

Keit přejeme rychlý a bezproblémový porod!!

Já se pomaloučku a polehoučku začínám chystat do práce, i když mně zatím chybí to nejdůležitější a to je školka :evil:
a také musím naklusat do práce vydyndat nějaké osmičky, dvanáctky den a noc bych už asi nezvládla, no možná já ano,ale Janičku bych na ty noční asi musela brát sebou - hodně v noci křičí, má sny a neuklidní ji nikdo, jenom já. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
1.2.09 16:04

Keit, tak co?????
Já hlásím úspěšné zakončení zimního semestru…, takže hurá do letního! Ale musím napsat, že kdybych věděla do čeho jdu, nešla bych!!!
Pa, máme děsnou chřipku, jdu ležet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 20:09

Ahoj holky,

všechny vás moc zdravím!!!!

Liško: No paráda že máš za sebou jeden semestr a druhý bude máček :wink: :wink: :wink: Já se teďka šprtám na příjmačky, taky kombinovaná forma…no, nevím-nevím.. asi ani neudělám příjmačky :? :(

Keit: Gratulace k miminku!!! :-)

Dana Klaudie: Dani, jak ti to dopadlo s těma osmičkama??? Já teďka od dubna/května se asi budu vracet taky do práce, ale jen na čtvrteční úvazek, rodičák mám ještě na rok a něco :)

Mějte se hezky :wink: :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.2.09 22:15

Ahojky.

Můžu se k Vám přidat. Jsem porodní asistentka a doma mám Vojtu 16 měsíců a Lucinku 3 roky a 4 měsíce. Jsem na MD 4 roky a teď už týden chodím do práce musela jsem jít z důvodu finanční kruze u nás doma. Manžel nedostává od zaměstnavatele peníze. Chodím na 12 pomalu si všichni zvykáme manžel je na RD já kredity sbírám ve škole dělám vysokou dálkově. jsem takový malý blázen co :oops: :oops:
Ráda s Váma pokecám berete mě. jana Přerov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
16.2.09 14:33

zdravím nově přichozího Drobka!! vítej mezi náma!

Ryntytyna - no zatím je to ve stádiu vyjednávání. školka je, vrchní slíbila, že osmičky budou! Ten náš fakultní špitál je dost velký na to aby se tam jedno místečko pro mě na osmičky snad našlo :wink:

Jak já se těším do práce!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
17.2.09 17:05

Ahojte!
Magdalénka se mi narodila 29.1., a nakonec šla sekcí. Porodní bába a neumí rodit :? Přenášela jsem, byla jsem 41+3, měla jsem naprosto těhotenský nález a nezareagovala jsem na zátěžový test, tak se do indukce ani nepouštěli… Už jsem se s tím srovnala, ale byl to pro mně docela šok. Pořád jsem si opakovala, že je Magda v pořádku a to je hlavní!
Tady máme fotečky, tak koukněte jestli chcete :) http://picasaweb.google.cz/…a/Magdalenka

Dano já si to nedovedu představit, že se někdo těší do práce! zatím si to docela užívám. Každopádně ti držím palce, hlavně že ti vrchní vyjde vstříc a máš školku :)

Drobku vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
17.2.09 21:24

Keit, no to je nádhera, gratuluju k nádhernému miminku, no já brečela jak želva!!!!Pustila jsem si prezentaci a normálně mě to chytlo!!! Ale teda odolám :wink: Je moc krásná,měla jsi těžký porod? Tak hlavně hodně zdravíčka a pevných nervů!!!A jak se mrňouska směje, to je nádhera!!!
Hele, já se teda do ráce taky těšila, bo náš had je dosti aktivní, a já si vážně v práci od ní odpočinu, je to něco jiného a stejně plánujene od září snažení, tak uvidíme… 8)
Jinak vítám Drobka, ne kterém oddělení děláš? Do práce jsem šla taky kvůli prachům, ale psala jsem Ti SZ.
Dano, já se taky těšila do práce, ale můžu napsat, že mě to pomalu opouští, kór s tou školou, tak ta mě taky nebaví, lidi asi na mě sedla jarní deprese…, ale dělám na 12ctky, ale je to lepší než osmičky, mám na dceru více času, před noční, po noční, v noci je doma chlap, přes den hlídá babička.
Tak papa holky, pište více!!!
A jak je to u Vás se sněhem? tady sodoma, 40 cm, a stále padá, jak já se těším na jaro! :-( Mám nakoupené semínka rajčat, paprik atd…

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
17.2.09 21:26

Jo, a Drobku, jakou děláš školu? Já jsem v prváku, bc. ošetřovatelství, lituju, že jsem se do toho dala… :-( :-(
 Papa

Příspěvek upraven 06.03.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.09 22:52

Ahoj.

Jsem v práci na noční. Dělám na porodnici. a Liško rodit jsem Tě nemohla byla jsem na MD přesně. A díky za SZ. No já šla do práce kvůli penězům a manžel je doma na rodičáku neplatili mu a jako truhlář teď u nás práci nesežene, tak rychle jako já. Já prostě do práce musela žádný romýšlení a zatím to jde. Je to jak píše Liška je to něco jinýho no chodím do práce 2. týdny uvidíme za pár měsíců :oops: :oops:
No byla jsem doma 4 roky a už mě to i stačilo. Myslím, že i s manželem máme lepší vztah. Liško dělám Mgr. v Trenčíně ošetřovatelství. To co ty jsem dělala v Olmiku. A neznáš Petra Snopka?

Keit gratuluji ke krásné vlasaté holčičce a bodejť by sis to neužívala, když se narodila ani ne před měsícem. Hodně zdraví a krásných dnů. A u porodu sis užila.

No nic mějte se krásně a u nás je sněhu, vítr a zima fuj chci jako :x :x

Nepřihlášený Drobek

• Citovat
  • Upravit
1685
18.2.09 14:01

Keit - počkej až budeš doma 3 roky :lol: taky se budeš těšit do práce.
Jinak veliká gratulace k Magdalénce!! A z toho porodu si nic nedělej, já mám dvě kamarádky porodní asistentky a obě rodili sekcí (i když chtěli přirozený porod) příroda si s náma někdy pohraje… se mnou si také teď hraje, teda s mýma hormonama.

Liška - raději bych také brala dvanáctky, jenže mně nemá kdo hlídat. chlap je furt v práci, babičky daleko…a navíc Jája v noci dost špatně spí, má sny a děsy a umím ji uklidnit jenom já nebo moje mamka :?
add. ta škola - neboj, drsnější je jenom ten první rok, pak už je to pohoda!

O Mgr. studiu také uvažuji, tak uvidíme časem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.09 18:49

Ahoj holky,

Keit: Holčičku máš moooc krásnou, a ten úsměv :) :) :) No, já jsem doma už rok a 3/4 a musím říct, že se do práce taky těším, teda zatím, nevím co budu říkat, až nastoupím :lol: :lol: :lol:

Drobku: Ahooooj :-) Já jdu do práce taky částečně kvůli financím a částečně že se mi chce, Adam je docela tejfun, tak si tam snasd svým způsobem odpočinu :) :) :)
A magisterské studium při dvou dětech 8) Máš můj obdiv :wink: :wink: :wink:

Liško: Teda když to slyším, tak snad budu i „ráda“, že se na vejšku nedostanu 8O :lol: :lol: Já bych tedy stejnak raději AR-IP, jenže na ten je u nás pořadovník a kdoví kdy se dostanu mezi první příčky :roll: :roll: :roll: Teďka ho studují čtyři od nás z odd., takže další asi budou nabírat, až tihle vystudují? To taky u nás zatím nikdo neví…

Dani: Myslím, že v tak velkém špitálu se určitě seženou osmičky :wink: :wink: :wink: Já dělám v krajské nemocinici a tam by to bylo určitě horší…ale zatím budu dělat normoš dvanáctky, hlídat bude buď moje mamka a nebo manža :) :) :) Naštěstí v noci nemá Adámek problémy s usínáním u manži 8) :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
23.2.09 10:38

No uvidíme co budu říkat za pár měsíců :) Máme představu, že by po Magdalénce následoval rovnou sourozenec, takže práce v nedohlednu pokud se něco nezmění :)

Jinak Majda je zlatíčko! Krásně baští, spinká, s prdíkama si většinou poradí sama, maximálně pohoupeme na balónu. Jen nám nějak pořád nejde to krmení. Po dva týdny co jsme doma přibrala jen 90g, tak jsem moc zvědavá na zítřejší kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.2.09 11:34

Ahoh holky,
promiňte že Vám sem lezu, ale už mě nic jiného nenapadá… Sháním uniformu zdravotní sestry, ale ještě tu klasickou (předrevoluční), tzn. modré šaty, bílá zástěra a čepec.
Budu ráda i za info, kde bych ji mohla sehnat.

Díky moc. A ještě jednou se omlouvám. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
25.2.09 11:50

Ahoj sestry
já se k vám trochu přifařím, teda jestli můžu :) , aby mi něco neuniklo, jako tenkrát s registrací, když jsem myslela, že je do konce března a ona byla jen do února nebo tak nějak. Nakonec jsem to měla vo prsa :wink: . Já jsem momentálně PN, ale s holčičkou co mám (4,5) jsem začala dělat na chirurgii na půl úvazek od jejich 9měs a bylo to nejlepší, co jsem kdy měla. Brala jsem rodičák a k tomu plat, kterej s víkendem a nočníma byl víc než slušnej, takže přesto že jsem zase těhu, už se chystám, že opět v roce mimi (možná i dřív :wink: ) vyrazím do práce. těch 7-8 dvanáctek se dá zvládat a je to úžasná finanční pomoc. No a taky jedna důležitá věc, že z toho člověk nevypadne.

Akorát mě teď děsí ty kredity. Mám registr do r. 2012, ale kreditů zatim asi 8 :( . Tak to nevím kde to naženu, panč s malým mimi to bude horší. To si zas vymysleli ptákovinu, měli by to ZRUŠIT.
No tak já budu trochu nakukovat a zkusím i něco dočíst zpátky. Zatím se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová