Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdar Macháně!!!
Tož vitaj! ![]()
Konečně nebudu nejstarší…
,mě je 31,no,skoro 32… ![]()
A mám skoro dvouletou dcerku.
Jak jsou na tom s registrací porodní báby,máte to jinak než my obyčejné sestry?
Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:05
Ahojky,jsme na tom stejně jako vy,taky 40 kreditů a nutná praxe.Tu naštěstí už mám,ale oni prý započítávají i část mateřké.Je to hoňka s tím mimčem někde jezdit,ale bydlím v Plzni a občas tu něco za 3 bodíky je a taky jsem se zaregistrovala na www.ucebna.net a dělám tam testy .Jeden vždy za 1 bodík.Je to z domova a je to pohodlné a rychlé
![]()
Dneska je u nás pěkná mlha,tak nevím,jestli to bude na ven.Včera jsme taky nebyli,celej den pršelo a tak jsem malého musela nějak zabavit.Tak snad se to vylepší,Potřebovala bych o města.A co ty?
AHOJKY
LIŠKO, nebyla jsi nejstarší, mně už 32 bylo ![]()
MACHÁNĚ, vítej
Já taky chodím a učebnu, je to bezva, nemusím nikam jezdit.
Holky, já nějak nestíhám, furt se něco děje, návštěvy, výlety...... jo a včera nám konečně přišel ten stůl, hurááááááá ![]()
Ahojík
nestíhám,jsme hodně venku s malou,manžel se válí doma,má výron v kotníku a ortézu…
Jo a jinak mi bude v listopadu taky 34
![]()
Macháně
![]()
Ahojkytak jak jste prožili víkend?U nás byly slavnosti svobody,tak jsme s Honzou a Honzíkem vyrazili do města a zvládli jsme i Zoo.Malej byl vyjukanej,co to vidí,ale potom se začal všemu řehtat,tak to bylo v poho.Bylo nádherně.Byli jsme i uobou rodiču na chatě,tak se malej vyřádil.Jen je trochu nesvůj z trávy.Držel se mne jako klíště a nechtěl se vůbec po:,–(it,až se mnou to zvládl a vše začal osahávat.
![]()
Jinak mám dotaz pracovní,chtěla bych si přivydělat na MD a chtěla bych nějakou AMB.Nikdy jsem na ní nedělala a tak nevím,jakou mám požadovat asi tak odměnu.Vše se odbvíjí od smlouvy,je mi to jasný,aleasi tak,kolik má sestra na hodinu?
Díky za odpověď
Jana32-taky zdravím
![]()
Ahoj kolegyňky
Přibíráte ještě do klubu ?
![]()
Na mateřské dovolené jsem krátce /viz metřík
/, ale na PN jsem od září, zdravotní problémy nebyly v těhotenství žádné, ale jelikož pracuju na JIP-ce, tak mi to bylo doporučeno…a v rámci našeho oddělení mi jinou práci nenabídli. Tedy
pracuju na koronární jednotce a tím odd. jsem myslela kardiocentrum u nás v liberci ![]()
Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila ![]()
Jinak bodíků mám dost, ale do 40 mi přeci ještě něco chybí…naštěstí naše oddělení i nemocnice pořádá semináře, ale teďka jich asi nebudu moc stíhat, ale čas mám až do procince 2009
![]()
Nazdárek všem,
co pořád děláte, že nepíšete. Venku se udělalo hezky, tak co doma, že jo???
My jsme doma zase nějaký nastydlý, manžel ztratil hlas
a já taky trochu huhňám. Naštěstí Daník je v poho. Chodíme spolu každý den na hřiště na písek. Tam je ve svém živlu. Taky má novou tříkolku. Koupili jsme za 200 od sousedu tu s vodící tyčí. Četla jsem tady o ní spoustu diskuzí, ale moc jí nechválili, ale Daník je z ní nadšený. Zatím ho jenom vozím a sedí jak přikovaný.
Na šlapky už dostane, tak uvidíme, jak se naučí šlapat.
Už jsme byli na výletě na kole, Daníkovi se to moc líbilo. Ujeli jsme jen 15 km, takže nic velkýho, ale bylo to super.
V úterý se mojí kamarádce narodila holčička. Má druhý, první chlapaček byl císařem přesně v termínu a měl 2900 a 49 cm, no a Lucinka nebyla cisařem, ale taky přesně na termín. A má 4180 a 52 cm. Kecali jsme po telefonu a pěkně si užila, protože se nějak špatně otvírala a rodila otevřená na 8 cm, protože už to dál nešlo. Asi na podvacátý jí vytlačila. Chtěli jsme se za holkama jet podívat, ale nastydlá tam teda nepojedu a počkám, až budou holky doma.
Daník spí, manžel taky a já u pc. Ale až se vzbudí, myslím Daníka, tak ještě půjdeme ven. Dneska je tam opravdu nádherně.
Jinak zdravím Macháně a Ryntyntynu, vítejte mezi námi. ![]()
Petra
Ahoj Sestry.
My furt marodíme. Děti trpí na laringitidy, tak jsem zase měli vášnivé noce
Momentálně já a Vítek šíleně kašleme a nudlíme, fuuuj
Zítra ale jedeme do jednoho kempu na chatičku. Žádné výlety, jen ležet u chatičky a koukat, jak si Valunka hraje a blbne - ta nemocná není ani trošku a doma se nudí.
Vítám Ryntyntynu!!! Já jsem taky dřív dělala na kardio, ale v okresce.
Jano Macháně, já myslím, že na vedlejšák, na přivýdělek ti asi mzdu nabídnou sami a moc slavné to nebude
Počítej cca 60 - 90 Kč, víc rozhodně ne.
Tak páček!
Ahojík
my jsme taky venku,co se dá.Malou doma dlouho nic neba,chodí od ničeho k ničemu…
Šamotko taky jsem byla asi den skoro bez hlasu.Ale naštěstí mě taťka zastal.To bylo hrozný.Jsem byla jak puboš s mutujícím hlasem
Ryntyntynko vítej
ahoj, jak se udělalo venku hezky, tak nemám moc času na net.
Zdravím novou maminku Ryntyntynu! Se dívám že máte také takové hezké datum narození 4.4. ![]()
Dneska se jedu na otočku podívat k našim, tak nazdárek v pondělí!
Ahojky xyz,moc děkuji za odpověď,budu si dávat imzerát a zkusím i známé doktory,tak uvidíme,Jinak moc nestíhám,venku je krásně,tak jsme stále venku,jezdíme na chatu a večer jsem tak vyplivnutá,že jsem ráda,že žiju.Zatím páááááááááá a zdravím všechny matky. MÁÁME SVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ahoj holky!!
Nestíhám,mám plno práce,vybírám dovolenou,:,–(ím kytky,byli jsme ve Věžkách na zahr. výstavu,tak jsme zase utratili…,sekám zahradu,opečovávám zeleninu,skleník,jahody úžasně kvetou…,s hadem na plavání,na cvičení,na očkování…
Všechny nové vítám,staré zdravím!!!
Pádím se rychle opalovat než zaleze slunko,ať nejsem u moře jak bílá velryba… ![]()
Jak budu mít chvilku,napíšu! ![]()
sluníčko vylezlo a všichni utekli za ním…i u nás to tak je, jsme pořád někde venku…
Janička už ráno vždycky po probuzení hlásí, že chce jít ven a kolikrát se hrne ke dveřím jenom v kalhotkách a tričku…
![]()
Jinak rajčata na balkoně se nekonají, začali dělat zateplení, takže tam mám aspoň dva truhlíky s kytkama a i ty budu muset brzo dát někam jinam…
![]()
Nazdárek,
to krásný počasí nás odhání od počítače, co??? A mě to s manželem jednou zahnalo do pelíšku a … ![]()
My už máme dovolenou vybranou, 12.7. jedeme na Slovensko. 4 roky jsme nikde nebyli a tak se mooooc těším.
kruci, Daník už se ozývá a tak musím jít. ![]()
PETRA