Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
10.4.08 22:30

Díky za tip na ty žluté, koupím je taky. Oni vypadají pěkně i jako dekorace :wink: Měla jsem loni na balkoně i papriky, ale daly se mi do nich mšice, takže letos nee.

Janička má krásné jméno :D :srdce: S dárkama je to u nás podobně, mi zase vedem soukromý zemědělství (rozmetadla na hnůj, sečky, postřikovače, apod.) :wink: Když začal lézt byla dobrá hračka prázdná plastová lahev nezmáčklá, chtěl jí chytit a ona vyklouzla a odkutálela se dál, a on byl jak nezmar dokud ji nedostal do kouta :lol:

Čekám od Lišky jestli sem dá fotku novýho záhonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.4.08 14:29

Jani,
mooooooc díky za vyčerpávající odpověď. :huban: Jen se chci ještě zeptat, kdy to mám koupit a dát na balkon? Jo a jakým hnojivem se to hnojí?
Já byla dnesko dopolko na nákupu, pak jsem hodila oběd na plotnu a šli jsme s Danečkem rajtovat na odrážedle před panelák. Vedle do řadovek přijela rychlá pro alkoholika. Už tři týdny nemohl chodit, ale k dr. nechtěl. Po obědě šel Daník hned spát, protože teď furt vstává v 6:30. No a až se vyspí, jdeme k bráchovi na pískoviště, protože u našeho paneláku není vůbec nic. Brácha si postavil baráček, tak je to tam super. Musím ho pořádně utahat, aby spal jako dudek. Manžel jde v 19 s chlapama na pivo, takže mám celý večer pc pro sebe. :-)
Takže zatím PAAAAAAAAAAAAAAA PETRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.4.08 20:54

Třeba první týden v květnu. Hnojivo na začátek Kristalon start a po vytvoření nejakých plodů Kristalon plod, jsou to hnojiva granulované, rozmíchávají se. No a nebo universální na květiny i zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
11.4.08 21:38

Ahoj holky!
Tady se rozjela diskus(z)e o rajčatech…Mám nasety žluté a červené tyčkové,červené třešňovité a žluté hruškovité,pěkně za oknama sílí.Od každého druhu 10… :oops: :oops: :oops: Jsme rajčatožrouti,a pak si ještě dělám lečo na zimu do mražáku.
Jinak Jani,záhon je ve foťáku vyfocený,ale já to neumím a manžel je po kopání a vození hlíny zmožený a na můj nesmělý dotaz,jestli jde do hospody mě zmrazil pohledem a sedí doma :nevim: .Ptala jsem se mojí švigry,jak na to,a vzdávám to,mluvila na mě asi korejsky,ale já se to naučím :pocitac: :pocitac: .
Tak se holky mějte,mažu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
11.4.08 21:43

Jo,ještě nahodím téma DOVOLENÁ!!!Chystáte se někam?My MOŽNÁ,asi Turecko nebo Egypt :dance: ,tak snad to vyjde,aspoň na last minute.Zatím chodím jen slintat na net… :pankac: Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.4.08 21:59

Liško a umíš to alespoň poslat emailem? Já bych to sem dala. Dnes už se neozvu jsem ko, tak dobrou a zítra :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
11.4.08 22:21

Néééé :-( :-( :-( Ale zkusím manžela :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.4.08 09:12

Liško nebul :lol: Popros manžela alespoň tím emailem, já ti to sem dám :wink:
Jinak o dovče mi ani nemluv, stavíme, takže to vidím na jednodenní výlety :(
Já měla včera hektický den. Máma měla ve čtvrtek narozeniny, a proto, že tak jedeme až dnes jsem jí jela s malým koupit dárek (novou stojací lampu). jeli jsme na Zličín do Ikey a do Metropole (malýmu pro gumáčky). Pak ještě nakoupit jídlo, přijela jsem domů před šestou a ještě jsme byli chvíli na dvoře. Večer jsem byla ko.
Dnes ráno jsme dávali bazén do díry a teď tu máme pána na montáž čističky a všech těch nezbytností k tomu. Pak dám fotky.

Petro, koukala jsem, že řešíš kočár. Já měla pro malýho Tako, extra autosedačku s podvozkem a v 5,5 měsíci jsme mu kupovali sporťák trojkolku X-lander XT. Leden 2007 jsme ji prodali a koupili sportovní golfky (mají spojenou rukojeť), ty už používáme staršně málo.
Pro další dítě bych šla do trojkombinace (korba, sedačka,sporťák+ podvozek) a výhradně do trojkolky. Tak snad jsem ti pomohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.4.08 10:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.4.08 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
12.4.08 22:17

Jani,to je nááádhera!!!Normálně závidím,super bazén,jaký máte rozměr?Bude i zastřešení?No,fakt bezva.
Jinak fotky mám na ploše a zbytek :pocitac: :-) ,takže popis:navožená hlína,ohraničeno kameny(obyč. z lesa),pokryto netkankou,zasypáno kůrou,oloupanou ze dřeva,a nasazeny vepředu sněženky,na každém boku buxus (krušpánek),na 3 místech,lilie na 2 místech vyšší zvonečky,do meziprostoru růžové a červené primule.Vše vyžebrané,popř. ukradené u příbuzných a sousedů.Tyto záhony s obměnou v různých rozích zahrady,+ do oblouku vysazené keříky.Na zahradě je ještě spousta práce…
Stavěli jsme taky,ale svépomocí,takže to nahotovo stále není…,ale pracuje se na tom 8) .Prostě na baráku je práce pořád.
Ještě jsem se chtěla zeptat,proč je dětské hřiště za plotem?Aby Vás hadi neunavovali ječením :-) ?Super nápad,mmch. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.4.08 22:26

Liško, škoda, že na tvojí plochu nemůžu :lol: Ale děkuju za popis. Já dneska koupila hlínu, rašelinu, mulč.kůru, folii už mám a kytky taky. Musela jsem počkat až tam nasunou ten bazén, uhamtali by mi to :D takže teď v týdnu začnu. Za plotem je zatím, ten plot nebude. Bude až dál, na druhé fotce před autem jsou vidět kolíky, tak zhruba tam. Ale zatím tenhle plot zrušit nemůžem kvůli zvěři. Srnky, zajíci nám chodí až k baráku, tak aby v noci nevběhli do bazénu.
Jinak děkuji a pochvaly, teď už se to snad bude rýsovat, terasa a tak. Taky stavíme barák sami, takže je mi jasný o čem mluvíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.4.08 22:31

Lišti, nechceš nám prozradit jméno? Jsem baba zvědavá :oops: http://www.sirmi.ic.cz/smajl/58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.4.08 08:30

Krásnou neděli přeji, u nás je nádherně, sluníčko už vykouklo a začíná se oteplovat :D
My dnes jedem k mámě na oběd (nemusím vařit-hurááá :D), měla narozky a já s malým pak u ní zůstávám, manžel pojede domů. Půjdem s kámoškou s dětma ven. A zítra mám od 13:00 do 17:30 seminář za 3 body na téma „Letem světem diabetem“ . Je to i s občerstvením, takže se těším :lol: . Malýho ze školky povezu k mámě, pohlídá ho.

Dnes jsem tu první :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
13.4.08 08:41

Teda vy jste ale baby ukecané.

Člověk vás chvilku nehlídá a vy takhle :lol: :lol:

Jani ten bazén je naprosto úžasný.Včera jsem manželovi ukazovala jak jste vezli bazén to ten zezelenal že by na to odvahu neměl :lol: A za kolik je ten seminář???

U nás taky svítí slunko ale natálka je pořád jakási zasoplená takže nějaké velké plány nemáme :cry:

Přišla na mě jarní únava :lol: po obědě půjdeme spinkat :-) :pankac:

Tak přeji pěknou neděli a kdo je na řadě se zážitkem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová