Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak víkend je za náma a tady mrtvo jak v márnici.
co jste dělali pěkného???
My jsme natálce kouili nové ostrkovadlo a tak
Natálka řádila jak drak
.pak jsme potkali naši dětskou doktorku které jsme ve středu volala že natálka má 39 horečku
a dneska nás potká jak řádíme na odstrkovadle
Ale neřekla ani popel ![]()
""http://img329.imageshack.us/img329/6950/snmek100qo9.th.jpg:http://img329.imageshack.us/…00qo9.th.jpg
Tak se někdo ozvěte a sem s dalšíma příhodama ![]()
Jdu se dívat na X faktor už by konečně mohli zpívat i české písničky ![]()
ahoj ![]()
Já byla s malým o víkend u mámy, vždy po obědě. Venku jsme byli akorát včera, dnes celý den lilo. Jinak jsme zrovna nic extra neprožili ![]()
Natty, a už je malá ok? Jako jestli neměla horečku, tak vyvětrat přeci můžete. No, maximálně ti to dá doktorka smlsnout
Počkej příště, až budeš něco potřebovat
![]()
Čauky,
tak si Natty představ, že mi jsme o víkendu Danečkovi koupili odstrkovadlo úplně stejné jako máte vy. Nevím, jak máte velké, ale my jsme tomu našemu obříkovi koupili to větší. Zatím jezdil jen doma, ven jsme to ještě nestihli. Zatím jezdí pomalinku, ale jde mu to. Holt šikovnej po mamince.
A kromě odrážedlo jsme našemu broučkovi koupili jarní botičky. Myslím, že má nohu jak slon, kupovala jsem velikost 24. Předtím měl zimní botky, ale kupovala jsem mu je, ještě když nechodil a tak byly takové obyčejné. Ty nové stály 690,–.
Takže my v sobotu odpolko byly v Hradci Králové na nákupech a dneska jsem jen vařila, pak šel Daník spát a v 15:30 jsem ho budili, protože jsme museli ven, u nás naštěstí nepršelo. Já šla pomoct manželovi do bistra a Daneček byl u babičky. Skoro nic jsem nědělala, ale mám toho plné kecky. ![]()
Jé šamotko to je náhoda.My jsme koupili to menší my máme takovou tu klasicou motorku ale na ni ještě nedošáhne ani na zem a vadí jí tam ty kolečka v zadu které vyčuhujou takže by to měla tak na příští rok.
a ještě jedna náhoda já natálce taky koupila jarní boty ale vzhledem k tomu že jsme čuňátka a budeme věčně vlezení v písku a okopávat boty na odstrkovadle tak jsme koupila v bazaru botky které jsme viděla o obchodě nové za 800kč a tyto byli skoro nové takže jsme je vyprala a hotovo.Akorát jsme koupila 21 takže bud jsme prdoly v délce nohy nebo jí to ted skoší a budu to moc vyhodit ale stáli 110 kč takže i kdby to měla na měsíc tak to tak nebude bolet.
Ahojky.
ŠAMOTKO, tak to mám teda můj největší obdiv
. Hmyz a červi nesnáším, to bych se fakt zeblila
. To jsi dobrá.
My jsme jednou zase měli ženskou a té jsme stříhali nehty na nohách nůžkami na plech!
Když jsme volali na údržbu, aby nám je přinesli, tak nemohli pochopit na co
![]()
NATTY, tuhle motorku máme taky, i stejnou barvu. Akorát že už značně omlácenou. A pravda! Na odstrkovadle botičky šíleně trpí, jsou hned prodřené špičky. ![]()
Rekonstrukce v plném proudu. Kuchyň úplně vyklizená, ještě jsem stihla vymalovat. Zítra přijde elektrikář. Celkem mladý sympaťák
![]()
Holky já doteď vždy malýmu kupovala botky kožený (uvnitř i na povrchu) a až teď jsem mu na ven (nevím proč
) koupila uvnitř kožený a na povrchu lepený plast. Blbec no, samozřejmě jsou celý okopaný vepředu a brzy budou na vyhození. Asi mu tam tím poteče
Budu mu muset koupit nový.
Zorko, už se těším na fotečky z hotového a bacha na elektrikáře
![]()
Tady jsme šli s Danečkem ven. Brácha poslal krásnou riflovou bundičku a tak jsem mu jí hned oblékla.
Jani,
to říká každej, že vypadá starší. Teď jsem na netu koukala na jarní bundičku pro Daníka a vybírám velikost 98 nebo 104. Znáš to, každá velikost je jiná. Když se narodil, střídala jsem jednu velikost za druhou a do půl roku jsme vystřídaly celkem 4 velikosti, měli jsme tedy 80. No, hlavně že je zdravej. Já mám 180cm a manžel 188cm, takže se nemůžeme divit, že je velkej.
Holky, jak jsme byly kupovat to odrážedlo, měli tam krásný dětský kolo. Mně se strašně líbilo. Tak mě napadlo, že bych ho mohla koupil Daníkovi k vánocům nebo narozeninám, ale manžel říkal, že na to bude ještě malej. Ale příští léto mu bude 2,5 roku, tak by to mohl zvládnout, néééé? Zatím je docela šikovnej. Jak to vidíte vy????
Malej i velkej spí, venku leje jak z konve a já jdu za chvíli do práce. Mějte se zatím a já se večer zase příjdu podívat. ![]()
PETRA
Daník bude chlap jako hora, holky na něj poletí
Je krásnej klučina ![]()
A k tomu kolu, malej ho neušlápne ani teď, má teda tohle od loňského léta a paráda http://www.azub.cz/…lo-azub-fik/
Přeji hezkou službu, mi jedem za chvíli nakoupit ![]()
Ahojík
my jsme měli taťku o víkendu doma,tak jsme se věnovali sobě a malé
Dnes odjel a malá je na pár facek.Samo obrazně.Teď spala něco přes hodinku a hned začala ječet
Teď tu šmatle od ničeho k ničemu a vzteká se a kňučí,tak se jí jdu chvilku věnovat a jedeme k našim.
holky já si ty příběhy nějak nepamatuju.Za 13let jich bylo…Ale ty vaše si strašně ráda přečtu.
Ježíš tady je tak hnusně.....
Ahoj holky
¨Jsme jakási zdechlá s dnešního počasí.
Tak a asi se zblázním.Natálka se vzbudila a já jsem jí šla ohřát oběd.Ani za mnou nedošla tak říkám asi ještě není úplně vzbuzená
jak jsme se mýlila ![]()
Dojdu a natálka vezele sedí na zemi a ruky celé bílé od nivei v plechovce (byla úplně nová) půlku měla na mikině, půlku na kalhotách a ruce totálně obalené že nebylo vidět prsty.
Nemohla jsme jí ani nadat protože když by začala brečet a přestala spolupracovat tak by to bylo ještě horší a po sprchování a vytírání skoro celého bytu by to bylo zbytečné jí říkat ne ne ne to se nedělá ![]()
Šamotko vy jste ale opravdu velicí
Natálka má ted velikost 80.
Kurňa to je ale počasí
kde je to jaro??? ![]()
Pa pa
Tak koukám, že je asi dneska všude veselo. Mě malej usnul asi tak v půl druhý u televize, po půl třetí se rozkňoural, tak jsem ho odnesla dědovi (tchánovi), ale byl vzteklej a protivnej. Prý ještě po třetí usnul, tak děda taky a spali do pěti ![]()
Taky máme hnusně, ale zítra snad má být líp, tak jsem zvědavá, teď dávali počasí.
Ráno jedeme s kamarádkama do jednoho velkýho zahradnictví pro kytky do zahrádky, tak se tááák těším.
Jani…tolika let. Tak to potom já s tím jedním rokem praxe se můžu jít s příběhama zahrabat
Co dělá tatka, že odjíždí?
Natálka je šikulka ![]()
Dobrý večer
u nás se spinká,ale měla jsem to i s muzikou,ale jen chvilku.
Jani manžel je voják a je teď na rehabilitaci (něco jako placená dovolená) ve Špindlu.Mají to 14dní a o víkendu přijel dom a dnes odjel pokračovat ![]()
Zítra už by mělo být líp?No sláva.Chystám se odpo na návštěvu s malou ke kolegyňce z práce,tak snad trošku i poťapeme po venku.Dneska to fakt nešlo,jak bylo hnusně.
Natty
Ale Tobě to směšný nepřijde,co?Bych ji asi zabila
![]()
Jani
, já jsem fakt blbec
Vždyť jsi to tu už psala, bavily jsme se o tom Špindlu
![]()
Mě takhle Adam taky jednou vylil jeho šampon na vlásky, jsou to koumáci ![]()
Je tu některá z vás zahradnice?