Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
3.4.08 14:45

Dano, doufám že pod ní byl oblečený. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:46

Nejhorší co může být je alkoholik u kterého víš že s oddělení odejde nohama napřed.

To čekání a to utrpení je hrozné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.4.08 14:47

jasně, že byl,ale byla to pro lidi asi dost dobrá recese několik let po revoluci… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 14:50

NATTY,
mně osobně vadili mladší ročníky, co umírali na raka. Někdy to bylo fakt nekonečný. Srdce měli silný a tak se to nekonečně táhlo a my jim nemohli pomoct.
DANO,
tak to muselo být fakt super. To byl dost originální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 14:56

Tak já vzhledem k tomu že jsme dělala na kardio oddělení tak jsme tam moc s tímto do styku nepřišla ale muselo to být hrozné.

Já bulela pokaždé když jsme někoho zabalila. :?

my jsme tam většinou měli lidi kteří měli EF 10% a naději na transplantaci nulovou :? Tak se čekalo.nejdřív měli jednu amp. Furosemidu forte/24 pak 2 pak 3 pak 4 a pak už byla anasarka ale drželi se vždycky zuby nehty :cry: to bylo hrozné pozorovat jak ti lidi chtějí žít a žádná naděje že by to mohlo být aspoń trošku lepší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 15:00

NATTY,
tak to taky není nic příjemného. Tohle je věc, která mi teď opravdu nechybí. Jinak mám zdravotnictví ráda, hlavně když je to o těch pozitivních věcech. A co si budem říkat, ono se někdy taky sakra zadaří. Že jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 15:04

Jo jo v 90 % je to pozitivní ale tech zbylích 10 % stojí za to.

Ty jo docela jsme se do toho zase dostala a moc mi to chybí.Budeme si muset takto povídat častěji ty vaše příhody co se vám stalo na oddělení.

Budeme tomu říkat červená knihovna :lol: :lol: :lol:
( no tak né to byl jenom vtip :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 15:07

Tak to klidně můžem, zážitků mám dost a dost. Dneska Daneček krásně spinká a tak tu vysedávám.
Tak můžeš začít, ale nějaký pozitivní zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 15:08

natálka taky spinká.

A zrovna ted na povel si žádný nevybavím.
Tak začni ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 15:13

U nás je pokoj č.1 jednolůžák, dál od sesterny a dáváme tam spíš mladší pacienty. Zrovna tam ležela paní s trombózou, takže klidový řežim na lůžku. Měla podvečer návštěvu. Něco jsem potřebovala, vlítnu tam a pán tam rukama šmejdil po paní kde se dá. Vypadlo ze mě pardon a byla jsem pryč. Jo a tan pán nebyl manžel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 15:20

:oops: tak to musel být trapas :oops:

No k nám kdysi přeložili páni po IM že se mu to stalo na horách a že ležel 30 minut ve sněhu a že byl zázrak že ho vůbec rozdýchali ale jeho mozek se ocitl inteligenčně ta úrovni 4 letého dítěte.Věčne si rval cévku i s nafouknutým balonkem všechno bylo samozřejmně od krve.Chodil za náma na sesternu a ze slovy s takovýma exotama tady nebudu a odcházel :lol:
Když přišel primář tak před ním šermoval tou tyčkou od žaluzií a řval na něho co ty čaroděju ty si myslíš že já nevím jak ty to děláš?? :lol:

Zvonil telefon ze sanitek a on to vzal a že "sanitky??tady žádné sanitky nejsou tady jsou bohnice :lol: Zvláštní že něco si pamatoval ale nedokázal to spojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.4.08 15:24

Tak to jste museli mít taky veselo.
NATTY, malej se tam nějak vrtí, tak budu muset jít. Měj se a někdy napíšeme další díly. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.4.08 16:07

Ahoj holky :D Teda člověk tady půldne není a vy toho nakecáte :lol:
S tou vlajkou jsem se taky pobavila :lol:
No a ty vaše zážitky…fakt dobrý :lol: A smutný :(
Mě umřela jen jedna paní v práci, u nás na ortopedii se moc neumíralo. Měla jsem ještě s jednou holkou noční (prosinec 2003) první a druhý svátek vánoční. V ten první svátek jsme si daly na sesternu tv a čučeli na Záhadu z Blair Witch. Předem ale po večerní vizitě jsme se s doktorem bavili, že je jedna paní na tom moc špatně, že to můžem čekat kdykoli, ale ne snad tu noc. No, samozřejmě jsme ji našli kolem čtvrtý ráno mrtvou :? To je sice smutný, ale kdyby jste nás viděly, jak jsme k ní šly jo :D Držely jsme se za ruce a čekaly jestli nás někdo ze zadu nepraští :lol:
Ty alkoholiky jsem taky moc nezažila. Ale zlámaný krčky u babiček ano, prostě v náledí na ten hřbitov vážně nutně musely, jako by jim tam něco uteklo :lol:

Vy mě normálně děsíte, žádný balíček s sebou nenosím …

Jo a ahoj Dančo :srdce: My už jsme si jednu psaly jak byla diskuze o sestrách. Tahle se nějak líp rozjela :dance:

Mě synek vytuhl, spí na gauči zabalený do deky. Já jedu za hodinku s kamarádkou do fitka, tak půjde na hlídání (buď manžel nebo děda, jak se dohodnou). A ani jsme dneska nebyli venku, počasí je hrozný, fakt aprílový. Doufám, že už bude zase brzy teplo.

Jo a taky jsem si vzpomněla, jak mi jednou na noční přivezli po půlnoci příjem, úraz-paní Němka. Běhala jsem od ní a ke slovníku otevřenému na netu. Ale domluvily jsme se. Šla pak rychle na sál a pak spala :)

Jinak ani moc nevím, spíš si vzpomenu časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
3.4.08 20:06

Já jsem dřív měla v kabelce i Nitrák. Bylo mi blbé, že bych poznala infarkt a neuměla člověku pomoct. Jenže už mi prošel :cry: .
NATTY, u nás v práci jsme říkali, že bysme na některé pacoše sypali Neurol ve velkém. Kámoška vymyslela, že by to mohla být jako cukřenka a tak jsme to mu začali říkat „neurolenka" :lol: . Vždycky když nějaký člověk prudí, tak si říkám: „neurolenku na něj" :lol: .

ŠAMOTKO, jo! Klip Klap! A ten Michal David, co? Já ho miluju :roll:

Jééé, kolikrát já dostala od pacoše přes hubu! :evil: Dřív jsme je kurtovali hlava nehlava, dneska to holt není v módě. To raději zmlátit sestru, ale hlavně, že má svá práva :twisted: .
Jednou se nám jeden pacoš na JIP zastavil po ampuli Rohypnolu i.v. 8O :! To byl pak šrumec.

ŠAMOTKO, tak to je dobrý zážitek na tom jednolůžáku. :lol:

Jednou nám přivezli s infarktem chlapa, dva metry, sto kilo, fousy jak loupežník, byl docela v limbu. Přišla jeho žena a že prý, jestli jsme u něj našli pistoli, že ji prý obvykle nosí :! :idea: . No, vyděšení jsme byli všichni. No, on pak zfibriloval, párkrát jsme ho bouchli a i kdyby měl deset pistolí, tak nebezpečném nebyl :lol: . Pak byl u nás pečený vařený, takový dobrý známý :wink:

Holky, vyprávějte ještě něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
3.4.08 20:15

XYZ já teda nevím ale když má člověk infarkt tak mu nitrák nepomůže.nebo se mílím?? :oops: Ale já mám pocit že to pomáhá jenom na AP a právěže když ti nezabere nitrát tak je to zlé.No je fakt že už jsem dlouho doma :oops:

To my měli zase pacieta.Takový sympaťák všechny sestry s něho byli posrané a pak tam přišla policie že to je člověk na kterého je vypsaný celosvětový zatykač či co a že jak ho propustíme tak že ho zatknout.

No chlapci s URNY zřejmně byli netrpělivý a do ranního humbuku kdy jsme propouštěli 10 lidí další přišli k příjmu a ještě pár jsme překládali a další překlady vozili s jipek tak tam vlítlo 10 po zuby ozbrojených chlapů s kuklama na hlavě a pak jsme zjistili že celou dobu spal s pistolí pod polštářem :roll:

No sranda no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová