Sestry, spojte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
2.4.08 09:54

Ahoj :wink:
Petruš, mě kojení vyhovovalo, já spíš zhubla nebo nepřibírala. Jak hubneš? Dietou?
Jinak moje zlatíčko jelo opět samo s dětma busem do školky, už je to kluk velkej, mám z něj radost. Před dvanáctou pro něj pojedu na kole, včera jsem taky tak jela, bylo krásně. Akorát jsem zvědavá jak dojedu, protože povezu do školky tři balíky papírů dětem na malování. Tak mi pak držte palce ať si nenamelu :lol:
Dnes to vypadá, že bude chladněji, ale u nás svítí sluníčko
 http://www.sirmi.ic.cz/slunce/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 10:01

Ještě jsem zapomněla…Včera jsem byla v nemocnici na ARU staniční zaplatit seminář na 14.dubna. Jsem se pěkně načichala mezi dveřma, ani se mi nechtělo jít pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
2.4.08 10:09

Tak nevím jak u vás ale u nás prší a prší a prší :?

Volala jsme naší dětské že bych chtěla aby se na malou podívala tak mi řekla že nemáme chodit jestli jí nic jiného není tak že máme přijít až jí něco bude ale jak já mám poznat jestli nemá něco na plicích nebo nemá zánět středního ucha :twisted:

Prostě mě odbila v telefonu že nemáme chodit ven a dávat paralen a nurofen a hotovo :twisted:

Tak nevím.Manžel jel do pátku do hradce králové a já jsme tady sama a bez auta a co když budu muset na pohotovost :? No děsná doktorka :-(

Ale snad to nic nebude ale nejhorší na tom je že si platíme soc. zdravotní a kromě toho jak mi v 6 letech operovali kýlu a ted když jsme rodila malou tak jsem si všechno vždycky musela vyléčit sama a doktoři byli naprosto neschopní :twisted:

A to jsme zdarvotní sestra chidáci co do toho trošku nevidí a musí se spoléhat jenom na ně a né na svoje vědomosti :roll:

No tak snad to bude jenom rýma a zuby dohromady :nevim:

Díváte se na ten film s tou holkou závislou na drogách???to je noční můra fuj.Nevím co bych dělala :cry:

Přeju pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 10:17

Natty, ať se malá brzy uzdraví, beruška :? Nejhorší je, když jsou nemocný děti, to mě taky vždycky dostane :( Co to máš za doktorku? Tak ji vyměňte. Neměla jsi tam volat, ale jít rovnou. A co jí je (příznaky)?

U nás neprší ale je chvíli sluníčko, chvíli mraky. Kde bydlíš, že vám tam prší? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 10:23

Ahoj SESTRY!

NATTY, Bioparox je dobrý, ale já nesnáším tu „chuť", nebo jak bych ten pocit v nose nazvala :roll: . Ale dobrý je, to jo.

Moc teď nestíhám psát, vyklízím kuchyň a o víkendu začíná komplet rekonstrukce. Nemáme se kam vrtnout, takže budu vařit v obyváku, mýt nádobí ve vaně… Tak držte palce :wink:
Ani nemám čas na sebevzdělávání :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 10:29

No vidíš, já zapomněla, s Bioparoxem zkušenosti nemám, takže jsem nijak nepomohla :D Mě už je celkem fajn, Pralen zabral.
Na ten film taky koukám, síla. Strašně se bojím, aby se mi malej nechytl nějaký špatný party a s něčím nezačal. Je to ještě daleko, ale čas letí. :cry:

Zorko, ahoj :D Budete rekostruovat kuchyň? A máte návrh? Hoď foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
2.4.08 10:33

jsem zr zlína a koho se zeptám tak taky nadává na dětskou doktorku takže bych si nepomohla a musela jsme volat protože se uní objednává na přesný čas a to je na jednu stranu hrozně dobré ještě se mi nestalo abych v čekárně čekala dýl jak 2 minuty ale doktorka u všech hrozně váhá a nehcce psát ATB na jednu stranu je to dobře ale už mockrát to zanedbala a pak děti skončili v nemocnici takže tak.

Naprosto to nenávidím když je natálka nemocná do ted jsme sice měli jenom 4 krát rýmu ale já vždycky trnu že to je určitě něco horšího a no prostě mám černé myšlenky :roll:

JJ ten bioparox je něco tak nechutného já si to stříkám do krku protože rýmu nemám ale průdušky a kašlu a vypadá to že to pomohlo včera večer jsem si to fíkla poprvé a už dneska je to lepší ale vždycky seč u toho nadavuju než si to fíknu :poblion:

Jo a malá měla jenom tu horečku a trochu jí teklo průhledný sopel s nosu ale ted frkla a vyletěl pěkný zeleňák tak snad to bude jenom rýma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 10:34

Jéje JANI, návrh mám na papíře, v komou nééé. Počkej si a já ti sem za 10 dní hodím konečný výsledek. :lol:
Ale nečekej nic extra, chci klasickou linku, normální skříňky, žádnou kosmickou modernu. :wink: Šli jsem sice trošku dobarev, nebude to dřevo,a le fakt nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 10:35

NATTY, tak do krku jsem si to stříkla jednou a šla jsem to vybl… to bylo strašný, už nikdy víc! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 10:39

Natty, tak snad jen ta rýma. A je fajn, že už je ti líp :wink:

Zorko, taky nemáme vybranou žádnou modernu z kosmu, budeme mít z Ikey. A téměř stejnou kuchyň jsem našla na netu, tak dám foktu. Akorát že než se k ní dopracujem, tak budu mí vrásky :lol: Předěláváme přízemí, ale je to na dlouho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 10:44

http://www.kuchyne-sykora.cz/…eorgio-9.jpg

Tady jsou líp vidět skříňky, nebudeme mít bar, ale kuchyňský ostrůvek. Jo a barva na tý první fotce (tmavší).

http://www.kuchyne-sykora.cz/…eorgio-4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.4.08 11:15

Vzkaz do Zlína…už se přes nás přehnala přeháňka :twisted: Na kolo to asi nebude :roll: A už zase svítí sluníčko (tak že by…)http://www.sirmi.ic.cz/smajl/98.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.4.08 11:46

JANI, ta vypadá hezky.
My jsme v paneláku, takže žádný bar, žádný ostrůvek..... bude do L, tmavě zelená, hladká, všechny skříňky na klasické zavírání do stran, ne nahoru, pár šuplíků...... korpusy budou vanilka, obklady žluté a deska wenge. Stůl taky wenge.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.4.08 15:09

ahojík

Tak jsem umyla okna,pře:,–(ila nějaký kvítka,až se Kačka vzbudí,tak půjdu na okna do pokojíku a uklidím ještě balkon a obývák.
No pro Kačku si má přijít mamka a ona si od 13h vychrupkává.Asi ji teď ten zoubek nebolí (roste jí spodní 4),bo mi teď spávala tak 1,15h a budila se s plakáním. Jééžiš a tu se zatahuje

Jani a to se nebojíš ho pustit samého do školky :lol: :lol: Kdo ho tam vyslíká a oblíká?

Jé brouček mi pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.4.08 15:15

Natty,vaše dr má zajímavý styl léčby.Tohle by mi řekla dvakrát a šla bych pryč

Jani to je moc pěkný,co jsi sem dala.To budete mít doma krásnýýý

Zorko pak určo hoď fotečky

Holky my jsme byli u foťáka v aťasu s malou,tak jestli chcete juknout,tak se mrkněte do galerky k březňátkům 2007.Holky tam už asi dávaly i jiné fotky,ale ty naše poznáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová