Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Betty MacDonald
Mne se tam v zime docela levne zdalo, v Jesenikach. Az na ceny skipasu, ale ty jsou v Krkonosich jeste drazsi. V hospodach urcite nebylo tak draho jako v Chorvatsku.
@Lilale píše:
@Betty MacDonald tak ještě že to tak vychází![]()
dva roky jsme nikde nebyli
A kdyby nebyla po výplatním termínu, tak budeš doma akorát koukat na zrcadlo.
No taky způsob (ne)myšlení… ![]()
@Svistice nemám auto, autoškolu mám, nechci řídit a stejně je drahý benzín tak by se mi asi ani nevyplatilo nikde moc dojíždět
Právě tu stojí za nic v okolí a auto stojí pravý pojistky benzín hrozny peníze
@Svistice
tak lidi normálně jezdí po výplatě. Na nákup na výlet někdo i na dovču někdo šetří celej rok dřív jsem měla úspory když jsem jela někde k moři
Hele ještě tři stránky diskuze a dozvíme se, že reko stala tři, a ty prachy od státu vlastně nepotřebuje pro dítě, ale na dovolenou.
@Lilale píše:
@Havlova byla i zima pršelo tam jsme ještě párkrát zatopili. Pak už ne
Vždyť jsi říkala, že jste tam netopili a chudák dítě. Teď najednou jste tam v zimě topili? A vlastně to už nezní, že by to vadilo?
@veria určitě že ne
I když i hospody zdražili
Když tak udělám špagety 🍝.
V chatě. Žádné Stres
@Lilale píše:
@Svistice nemám auto, autoškolu mám, nechci řídit a stejně je drahý benzín tak by se mi asi ani nevyplatilo nikde moc dojíždětPrávě tu stojí za nic v okolí a auto stojí pravý pojistky benzín hrozny peníze
Jasně, ale sedět v domečku v díře bez perspektivy zaměstnání a dopravní obsluznosti za podporu z mých dani se ti vyplatí.
Nakopla bych tě s rozběhem. Takovým jako ty bych nedala ani floka.
Příspěvek upraven 23.06.22 v 12:32
@Havlovay jsme tam topili krbovkaman na večer sem tam v dubnu ale plyn jsme byli už v půlce dubna
@Lilale píše:
@Svistice nemám auto, autoškolu mám, nechci řídit a stejně je drahý benzín tak by se mi asi ani nevyplatilo nikde moc dojíždětPrávě tu stojí za nic v okolí a auto stojí pravý pojistky benzín hrozny peníze
s tou momentálně postiženou končím. Ostatní zdravím. ![]()
@Lilale píše:
@Svistice![]()
tak lidi normálně jezdí po výplatě. Na nákup na výlet někdo i na dovču někdo šetří celej rok dřív jsem měla úspory když jsem jela někde k moři
Ani ne. Lidí jezdí tehdy, kdy mají nasetreno. Ne že uvalí výplatu za dovolenou a pak chodí somrovat
@Svistice jako není to úplně díra 6 km je velký město
Uklidni se svišti.😁
Už dost přeháníš
@Lilale když pročítám diskuzi, tak vlastně moc nechápu, co si nám to chtěla sdělit
žiješ totálně mimoňovský život s kolenovrtem level milion, ale si spokojená… Tak co chceš?
@Betty MacDonald
ty jsi sama postižená. Ty nechápeš nic
Prostě enchi auto když ej drahého benzín. My tu nemáme nějak vysoký platy. Nechci platit vysoký roční pojistky. Prostě nechci. Ano bez auta je to hroši třeba časem až budu mít dobrou mzdu tak třeba už se to vyplatí.