Šílená jízda metrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
16.9.13 19:53

Zažila jsem něco velmi podobnýho ne jednou :roll:
Jela jsem z práce a opilej chlap začal takto řvát na jednu babičku, jak je ošklivá atd
Trvalo to dlouho pak jse srolovala noviny a švihla ho párkrát přes ksicht, ještě sem neměla dítě tak jsem měla odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

Úsměvné to není, absolutně nechápu, že nějaký chlap nevyvedl ženskou ven a ještě jedna věc - byla jsem svědkem podobného chování v metru v Anglii. Tam řidič po ohlášení vyzval daný pár k vystoupení s tím, že nebude pokračovat v jízdě, dokud neopustí vůz. Ti se odmítali hnout a tak jim pár hochů ven pomohlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2647

@anickadomnik :palec:
Ale je to teda síla! Jooooo, pražský metro!
V pátek po o jsem po dlouhé době taky jela! S kočárem, a naštěstí i s manželem. Na Můstku při přestupování na trasu B, vjedu na eskalátory směr dolů, a dole ženská, ožralá jak „Dán“, se snažila dostat po těch schodech nahoru. No jen šlapala vodu, že?! Tak nás manžel předběhnul a „odsunul“ z eskalátoru a nasměroval na ty nahoru… Byla hustá. Sotva se držela. Kdyby tam nebyl, 100% by mi sletěla na kočár!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
16.9.13 19:54

Tyyy woe, tak musel bejt matroš 8o ale teda čekala bych, že se nějaký chlap pochlapí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 19:55

@ninabu já mám zkušenost s metrem jen jednu a bez problémů ale jak to tak čtu tak jsme asi měli štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.9.13 19:56

TAK TO JE MAZEC…Zažila jsem něco podobnýho, taky v metru v Praze…akorát takhle sprostě mluvil chlap…do telefonu a řval na celé metro…seděly tam děti, tak jsem se ozvala, ať laskavě řve doma a že tu jsou děti, tak ať krotí slova…začal řvát na mě-sprostě…že jsem taky kura, píč a pod…jako do toho telefonu…já jsem docela držka, tak jsem se nedala…lidi koukali, nikdo nic…jen pár poznámek o debi*ovi…až po chvíli se objevil nabušenej chlapík v kožený bundě…ten ho popadl pod krkem a se slovy: Jak to mluvíš s ženskou…??? ho vyhodil z vagonu…na stanici, samozřejmě…

• Citovat
  • Upravit
2647
16.9.13 19:58

@Jitka1976 hezkyyyyy! Že by chlapi nevymřeli? No, tady bohužel žádný zrovna nebyli…zjevně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
16.9.13 19:59

Ha, jak jí drapla a vykopla z metra ven :mrgreen: :mrgreen: se divim že jí nechytil ňákej chlap za flígr už na první stanici :D
mmch jen jsem nepochopila… ona si chtěla sednout a paní měla kufr na sedačce? Nebo si chtěla sednout na tu jednu sedačku? :think: Každopádně bych řekla že byla pod vlivem, a ještě asi moc vychovaná není. je to nešťastný člověk a zlost si holt takhle vybije jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 19:59

Ale když tak nad tím přemýšlím tak se mi něco podobného stalo u nás na náměstí, byli nějaký slavnosti hafo lidí projít se pomalu nedalo a jak jsem jela s kočárkem tak nějaká ženská zakopla o přední kolečko, začala řvát naprosto nepříčetně že jsem pí… a ona má kvůli mě špinavý boty apod. ani jsem nestihla nic říct hned ječela jako nepříčetná, zakročil tenkrát manžel, chvíli to vypadalo že jí snad jednu natáhne, pak přišel její starej čapl jí za rukáv řekl jí ať nedělá ostudu a odtáhl pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
16.9.13 20:01
@anickadomnik píše:
Bez legrace upřímně mi bylo líto té starší paní s tím kufrem ta chudák jen koukala a nevěděla co dělat, já jako si taky občas do huby nevidím a nemám problem sjet i důchodce pokud k tomu mám adekvátní důvod ale tohle je moc i na mě

Proč Ti bylo líto paní s kufrem? pokud to dobře chápu, tak ona měla kufr na tom vedlejším místě, nebo před ním, že se tam nedalo sednout,,, což je teda špatně,,, a na to ta ženská reaguje… no ale není to od začátku, tak nevím.
Jasně že reaguje přehnaně, o tom žádná,,, ale zavinila to ta paní s kufrem, a na takový, co se roztahují a mají pocit, že jim to tam patří, že můžou klidně zabrat několik sedaček, tak na takový jsem zase alergická já. Věřím, že příště už to nikdy neudělá :)

Pokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale takto mi to z toho vychází.
Osobně bych se do žádných sporů v MHD kvůli takovýmto blbinám nepouštěla, absolutně mi to nestojí za to. Ještě takový labilní lidi víc a víc provokovat.

Že se neozval žádnej chlap, to je blbý, ale za sebe říkám, že bych se taky neozvala, kor když paní měla pravdu :) A absolutně nechápu, proč ji chtěli vyhodit z vozu,,, ale jak říkám, mohla jsem to celý blbě pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203

No tak to je sila 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232

No to teda byl nářez. Docela se divím, že jí někdo nevyhodil už dřív. Podle těch flaší vína, bych řekla, že byla pod obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
16.9.13 20:02

Příspěvek mi vlezl do příspěvku Aničkydominik, omlouvám se.

zní takto:
Proč Ti bylo líto paní s kufrem? pokud to dobře chápu, tak ona měla kufr na tom vedlejším místě, nebo před ním, že se tam nedalo sednout,,, což je teda špatně,,, a na to ta ženská reaguje… no ale není to od začátku, tak nevím.
Jasně že reaguje přehnaně, o tom žádná,,, ale zavinila to ta paní s kufrem, a na takový, co se roztahují a mají pocit, že jim to tam patří, že můžou klidně zabrat několik sedaček, tak na takový jsem zase alergická já. Věřím, že příště už to nikdy neudělá :)

Pokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale takto mi to z toho vychází.
Osobně bych se do žádných sporů v MHD kvůli takovýmto blbinám nepouštěla, absolutně mi to nestojí za to. Ještě takový labilní lidi víc a víc provokovat.

Že se neozval žádnej chlap, to je blbý, ale za sebe říkám, že bych se taky neozvala, kor když paní měla pravdu :) A absolutně nechápu, proč ji chtěli vyhodit z vozu,,, ale jak říkám, mohla jsem to celý blbě pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.9.13 20:02

Mě se stalo něco trochu podobného v autobuse. Jela jsem brzo ráno do práce a v skoro prázdném autobuse jsem si sedla ke dveřím na sedadlo ZTP naproti mě na druhé straně už seděla starší paní měla spoustu tašek na místě pro vozíčkaře v zatáčce ji ty tašky popadaly a já agilní jsem ji je začala pomáhat chytat a ona po mě taky začala ječet že nemám, co sedět na ZTP řekla jsem ji, že nevím, proč po mě řve a ona, že nesnáší mladé lidi, že jenom chlastám, kouřím, š…m a nejhorší jsou ještě ty co maj děcka za svobodna. Těch pět lidí, co tam bylo čumělo z okna, že nic. Sedla jsem si jinde a snažila jsem se ji ignorovat, pak mlela něco o Husákovi očividně nebyla zcela psychicky zdravá no nejdelších deset minut v mém životě. Přišlo mi to hrozně líto byla jsem cca ve 4. měsíci tak mě skoro všechno rozbrečelo. Takže na ZTP nesedat ani v prázdném DP :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
16.9.13 20:03
@Anik píše:
@anickadomnik píše:
Bez legrace upřímně mi bylo líto té starší paní s tím kufrem ta chudák jen koukala a nevěděla co dělat, já jako si taky občas do huby nevidím a nemám problem sjet i důchodce pokud k tomu mám adekvátní důvod ale tohle je moc i na mě

však jasně ženská neměla dávat kufr na sedadlo ale myslím že stačilo prosím vás můžete si ten kufr dát dolů? ona by ho sundala a byl by klid, jako řvát na ženskou 60+ že je pí… a ku… protože měla kufr na sedadle ne hodně přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová