Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se stalo něco trochu podobného v autobuse. Jela jsem brzo ráno do práce a v skoro prázdném autobuse jsem si sedla ke dveřím na sedadlo ZTP naproti mě na druhé straně už seděla starší paní měla spoustu tašek na místě pro vozíčkaře v zatáčce ji ty tašky popadaly a já agilní jsem ji je začala pomáhat chytat a ona po mě taky začala ječet že nemám, co sedět na ZTP řekla jsem ji, že nevím, proč po mě řve a ona, že nesnáší mladé lidi, že jenom chlastám, kouřím, š…m a nejhorší jsou ještě ty co maj děcka za svobodna. Těch pět lidí, co tam bylo čumělo z okna, že nic. Sedla jsem si jinde a snažila jsem se ji ignorovat, pak mlela něco o Husákovi očividně nebyla zcela psychicky zdravá no nejdelších deset minut v mém životě. Přišlo mi to hrozně líto byla jsem cca ve 4. měsíci tak mě skoro všechno rozbrečelo. Takže na ZTP nesedat ani v prázdném DP ![]()
@Anik píše:@anickadomnik píše:
Bez legrace upřímně mi bylo líto té starší paní s tím kufrem ta chudák jen koukala a nevěděla co dělat, já jako si taky občas do huby nevidím a nemám problem sjet i důchodce pokud k tomu mám adekvátní důvod ale tohle je moc i na měProč Ti bylo líto paní s kufrem? pokud to dobře chápu, tak ona měla kufr na tom vedlejším místě, nebo před ním, že se tam nedalo sednout,,, což je teda špatně,,, a na to ta ženská reaguje… no ale není to od začátku, tak nevím.
Jasně že reaguje přehnaně, o tom žádná,,, ale zavinila to ta paní s kufrem, a na takový, co se roztahují a mají pocit, že jim to tam patří, že můžou klidně zabrat několik sedaček, tak na takový jsem zase alergická já. Věřím, že příště už to nikdy neuděláPokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale takto mi to z toho vychází.
Že se neozval žádnej chlap, to je blbý, ale za sebe říkám, že bych se taky neozvala, kor když paní měla pravdu
Osobně bych se do žádných sporů v MHD kvůli takovýmto blbinám nepouštěla, absolutně mi to nestojí za to. Ještě takový labilní lidi víc a víc provokovat.A absolutně nechápu, proč ji chtěli vyhodit z vozu,,, ale jak říkám, mohla jsem to celý blbě pochopit.
však jasně ženská neměla dávat kufr na sedadlo ale myslím že stačilo prosím vás můžete si ten kufr dát dolů? ona by ho sundala a byl by klid, jako řvát na ženskou 60+ že je pí… a ku… protože měla kufr na sedadle ne hodně přes čáru
@sluníčko08 píše:
ještě že nemáme metro
Já zažila něco podobnýho v buse s kočárkem, takže jistej si člověk není nikde.
Ne, paní s kufrem to nezavinila, paní s kufrem porušila přepravní řád, ale vina je to jen a jen té uječené babizny, která se chová jako prase. A proč by ji ostatní měli vyvést? Protože taková prasata nemají mezi ostatními ve voze co dělat.
Tohle video mi vyrazilo dech, začínám mít strach jezdit MHD, jezdím denně se synem do školky cca 20min. Lidi už nemají žádnou úctu k sobě samým ![]()
@Fiducia nezávidím i pro nezávislého pozorovatele to muselo být nepříjemné
Ta paní podle mně neměla ten kufr na sedadle, ale před tím sedadlem. Ano taky nemám ráda lidi, co se roztahují po celým vagoně, ale dá se to říct slušně a nemusí člověk bejt sprostej jak dlaždič. Mně se něco podobnýho stalo při vystupování z autobusu. Ač v Praze jezdí hodně nízkopodlažních, tak autobusáci pravidelně najíždějí tak půl metru od chodníku. Jednou jsem si při vyjíždění málem urvala přední kolečka u kočárku, protože jsem tu mezeru neviděla. Od tý doby vyjíždím pozadu, mno a nechtěně jsem jednomu důchodci šlápla na nohu, nerada, prostě jsem za sebe neviděla a on šel těsně podle toho autobusu. No co já si vyslechla, to se ani publikovat nedá a ještě chtěla, abych se mu omluvila
. Tak jsem mu sdělila, že takovýmu sprosťákovi se omlouvat nebudu, že jsem to schválně neudělala a nemusí na mně takhle řvát.
@Fiducia byla? Wau. No muselo to být strašně nepříjemný. Být i jen svědkem, celý den by mi z toho bylo špatně. Natož být hlavní aktérkou- a teď nemyslím tu sprostou… ![]()
@MarketaJ oni jsou vůbec cestující k maminkám moc milý… Nikdy jsem to nevnímala, dokud jsem neotěhotněla! Ty nevraživé pohledy jen co jsem nastoupila, jako, že: jeeeeje, těhule, budem ji muset pustit sednout ![]()
ty wole, tak to je mazec. Ja nemam slov, pani jak je stara, fak je blba a oprskla
Je mi lito te holky, ktera hajila pani s kufrem i te pani samotne. Jen doufam, ze tohle nikdy nezaziju, nemam rada takhle zbytecne vyhrocene situace