Šílená jízda metrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.13 00:47

Jo a jeste dodam, ze kdyz se to cele zacalo odehravat, tak ja jsem stala asi dva metry daleko od nich a mezi nami bylo jeste nekolik lidi, a NIKDO z nich nic nerekl, ani se te babicky nezastal, vsichni jen blbe cumeli, nechapala jsem… Vylozene jsem se tam musela procpat, aby alespon jeden clovek te stare pani pomohl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1210
17.9.13 00:51

Hnus :poblion: je mi z toho špatně, jen když se na to koukám… nedovedu si představit tam být, to bych se asi třepala celý den.
I kdyby měla paní kufrů třebas padesát, nikomu to nedává právo ji takhle urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
17.9.13 00:52

Jsem ráda, že nemusím jezdit metrem…Ale kdyby se mi to stalo, tak bych ji vyhodila snad sama…Hrůza! Lidi jsou dnes na sebe opravdu zlí… Já jsem spíše výbušné povahy, takže já bych jí asi vrazila facku taky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.9.13 01:26

1. Dávat kufr na sedadlo mi nepřijde vhodné (špína, místo,…) - bohužel mi tu chybí začátek videa
2. Plivnout na mě, taky (pokud už ne v reálu, tak ex post v představách) dostane, a ne jednu - někde už se lidi musí ozvat, jak by to tu jinak vypadalo/a už vypadá. Je škoda, že na to jen posměváčci koukali s mobilem, místo aby ženskou nějak zlynčovali, nebo aspoň zcela(!) ignorovali.
3. Ta ženská je ve skutečnosti asi velký chudák - možná i alkoholička, ale jistě to není „šťastná osoba“. Jasně, je to její problém a nedá se k ní jen tak přisednout a pomoci jí. Ale asi je dobré na tohle nezapomínat, že to třeba nedělá pro zábavu, ale ze zoufalství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
17.9.13 08:00

To je šílený…Jinak dneska už je to na netu tak bych řekla, že se to celkem rozmázne… http://www.blesk.cz/…ava-jim.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
17.9.13 09:40
@Maculinka píše:
Zas na druhou stranu celkem s tou hysterkou souhlasím. Zavazadla nemají na sedadlech co dělat a to bez debat!!! To, jak byla sprostá, k tomu se nevyjadřuji. :poblion:
@BohunkaP píše:
Ta paní ale na 99% neměla kufr na sedadle - měla ho na zemi. Ale protože seděla vzadu u okna, měla ho posunutý vedle sebe tak, aby si mohla nohy dát před sebe (čímž způsobila to, že na sedadlo vedle ní se sice dalo posadit, ale jen bokem, ne čelem dopředu).

Presne tak :palec: Pani, kvuli ktere spor vznikl mela kufr vedle sebe. Jak uz jsem vcera psala, videla jsem to na vlastni oci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
17.9.13 09:44
@Anonymní píše:
Jo a jeste dodam, ze kdyz se to cele zacalo odehravat, tak ja jsem stala asi dva metry daleko od nich a mezi nami bylo jeste nekolik lidi, a NIKDO z nich nic nerekl, ani se te babicky nezastal, vsichni jen blbe cumeli, nechapala jsem… Vylozene jsem se tam musela procpat, aby alespon jeden clovek te stare pani pomohl :nevim:

tak to jsi asi jela jinym vozem 8o videla jsi toho pana v zelenem, ktery sel na Karlaku za ridicem? :potlesk:
Pani, ktera na dotycnou vyletela, at nemluvi sproste, ze jsou ve voze deti? A dalsi, kteri jsou uz videt na videu :palec:
Muj manzel nezasahl jen proto, ze jsem mu to nedovolila :oops: Klidne se do me pustte, ale proste jsem ho chtela mit vedle sebe, aby v pripade potreby branil me - tehotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 14:19
@Fiducia píše:
tak to jsi asi jela jinym vozem 8o videla jsi toho pana v zelenem, ktery sel na Karlaku za ridicem? :potlesk:
Pani, ktera na dotycnou vyletela, at nemluvi sproste, ze jsou ve voze deti? A dalsi, kteri jsou uz videt na videu :palec:
Muj manzel nezasahl jen proto, ze jsem mu to nedovolila :oops: Klidne se do me pustte, ale proste jsem ho chtela mit vedle sebe, aby v pripade potreby branil me - tehotnou.

Ne ne, ja psala o uplne jinem pripadu, navazovala jsem na svuj anonymni prispevek na minule strane :)

• Citovat
  • Upravit
35417
17.9.13 14:31
@Anonymní píše:
Ne ne, ja psala o uplne jinem pripadu, navazovala jsem na svuj anonymni prispevek na minule strane :)

aha :oops: to se omlouvam ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.9.13 14:39

@BohunkaP a to mně se zas líbí, že se té paní lidi zastali, to mi na tom videu přišlo úplně nejlepší. Protože kdyby všichni poodešli, tak tam paní s kufrem zůstane s tou ženskou sama. Jo, taky mohla odejít, ale jde o princip. Myslím, že je fajn, když lidi dokážou dát někomu na místě najevo, že takové chování je nepřípustné a nebudou ho mezi sebou tolerovat. Samozřejmě poodejít a dělat, že se mě to netýká, je jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.9.13 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
17.9.13 17:26

@MiskaKosa teď jsem to dočetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.9.13 18:09

@MiskaKosa No teda… Taky že jsme to tu zmínili, že jí asi něco je a pomoci jí nemůžeme. :nevim: Ale stejně se takhle prostě chovat nesmí. Je to těžký. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.9.13 18:15

Může za agresivitu Julči pití sladkých nápojů? Podívejte se na výsledky výzkumu

Já tu Novu miluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Toto by se člověk jinde nedočetl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová