Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anickadomnik @Nainuva bylo to hrozne neprijemny
mozna si ted veci moc beru, jsem v 8. mesici, udelalo se mi uplne zle. Hned na dalsi zastavce jsme vystoupili.
@Fiducia píše:
@anickadomnik @Nainuva bylo to hrozne neprijemnymozna si ted veci moc beru, jsem v 8. mesici, udelalo se mi uplne zle. Hned na dalsi zastavce jsme vystoupili.
To se ti nedivim
@Fiducia píše:
@anickadomnik @Nainuva bylo to hrozne neprijemnymozna si ted veci moc beru, jsem v 8. mesici, udelalo se mi uplne zle. Hned na dalsi zastavce jsme vystoupili.
no nemyslím že si věci moc bereš, já nejsem těhotná, viděla jsem to teď tady a je mi z toho taky zle. Je to fakt šílený ![]()
@ninabu Mě pouští sednout vždy jenom 40-50 leté milé paní, je mi to strašně blbé pořád jsem si nezvykla ![]()
Fiduci taky se nedivím, žes vystoupila. Bála bych se i aby se nestrhla nějaká bitka- u toho být těhotná, fuj ![]()
@ninabu píše:
@MarketaJ oni jsou vůbec cestující k maminkám moc milý… Nikdy jsem to nevnímala, dokud jsem neotěhotněla! Ty nevraživé pohledy jen co jsem nastoupila, jako, že: jeeeeje, těhule, budem ji muset pustit sednout
Tak já jsem s tímhle moc poblémy neměla, zvlášť při druhým těhotenství. A kromě tohohle nerudnýho dědka, jsem neměla problémy ani s kočárkem.
@Anik píše:
Příspěvek mi vlezl do příspěvku Aničkydominik, omlouvám se.zní takto:
Proč Ti bylo líto paní s kufrem? pokud to dobře chápu, tak ona měla kufr na tom vedlejším místě, nebo před ním, že se tam nedalo sednout,,, což je teda špatně,,, a na to ta ženská reaguje… no ale není to od začátku, tak nevím.
Jasně že reaguje přehnaně, o tom žádná,,, ale zavinila to ta paní s kufrem, a na takový, co se roztahují a mají pocit, že jim to tam patří, že můžou klidně zabrat několik sedaček, tak na takový jsem zase alergická já. Věřím, že příště už to nikdy neuděláPokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám, ale takto mi to z toho vychází.
Že se neozval žádnej chlap, to je blbý, ale za sebe říkám, že bych se taky neozvala, kor když paní měla pravdu
Osobně bych se do žádných sporů v MHD kvůli takovýmto blbinám nepouštěla, absolutně mi to nestojí za to. Ještě takový labilní lidi víc a víc provokovat.A absolutně nechápu, proč ji chtěli vyhodit z vozu,,, ale jak říkám, mohla jsem to celý blbě pochopit.
No tak pravdu nepravdu, copak takhle se o něco žádá? I když jsem v právu?
Teda ta kráva by jí chytla, že by druhou vzala o zeď, kort když plivla na tu holku. Nekhorší bylo jak se pustila do tý starý paní, to bych se neudržela už vůbec. Je mi úplně jedno kde měla ten kufr, ale přeci kvůli kufru někoho nezmlátám a neurážím. Nejvtipnější na tom je jak říká, já jsem si místo zaplatila! To by mě zajímalo jak to udělala, že by měla dva lístky
Podle její logiky by měli poštět do vagonu pouze počet lidí jako sedadel ![]()
@mekkinka No taky jsem si myslela, že mluví o někom jiném nejdříve, až na konci byl ukázaný ten kufr. No je to mazec, u nás tu bydlí jedna taková podobná bezdomovkyně, kdykoliv ji potkám tak řve stejné sprostě výrazy na lidi okolo. Jako je to síla, úplně mě to vytočilo.
Chudák ženská… je smutné vidět, jak hluboko může žena klesnout. Nechce se mi přemýšlet o tom, co že jí to její život přichystal tak tragického, že ho takhle děsivě nezvládla… stejně to nezměním. Je mi jí moc líto.
Nemá smysl debatovat o tom, kdo byl a nebyl v právu. Paní s kufrem mohla klidně stopadesátkrát překážet, na věci to nic nemění. Od toho mají lidi pusu, aby se normálně domluvili. I kdyby mi někdo podrazil nohy, dá se to řešit lidsky a na nějaké normální úrovni - ne tímto způsobem.
Výlevy typu „to je děsivé, teď už snad nebudu jezdit metrem, úplně je mi z toho špatně“ opravdu nechápu. Agresivního člověka může člověk potkat kdekoli - a když se s ním nechce střetnout, stačí prostě odejít (nebo nelze-li to hned, pak aspoň poodejít, jako to ostatně udělalo i několik žen v onom videu). Život holt takovéhle scénky občas přináší - coby rodilá Pražačka jsem jich už zažila nespočet (tahle je výjimečná pouze tím, že ji kdosi pohotově natočil, tak je o čem mluvit). ![]()
Zas na druhou stranu celkem s tou hysterkou souhlasím. Zavazadla nemají na sedadlech co dělat a to bez debat!!! To, jak byla sprostá, k tomu se nevyjadřuji. ![]()
Radsi anonymne - jednou jsem se poprala ve vlaku s podobnou zenskou jako je tato, rvala, urazela a posleze i dala facku stare vystrasene babicce jen proto, ze te babicce upadl mokry destnik te osobe na kolena. Ja se babicky velmi slusne zastala a vyslechla jsem si neco podobneho jako v tomto videu, a kdyz se me ta osoba snazila kopnout, vrazila jsem ji takovou, ze mela pred ocima hvezdicky. To uz nastesti vlak zastavil a manzel ji jeste s jednim chlapem vyhodil z vlaku ![]()
@Maculinka píše:
Zas na druhou stranu celkem s tou hysterkou souhlasím. Zavazadla nemají na sedadlech co dělat a to bez debat!!! To, jak byla sprostá, k tomu se nevyjadřuji.
Ta paní ale na 99% neměla kufr na sedadle - měla ho na zemi. Ale protože seděla vzadu u okna, měla ho posunutý vedle sebe tak, aby si mohla nohy dát před sebe (čímž způsobila to, že na sedadlo vedle ní se sice dalo posadit, ale jen bokem, ne čelem dopředu).
Sedadla v metru jsou blízko proti sobě… stalo se mi to mockrát (ať už mně osobně, že jsem si chtěla pohovět, protože bylo prázdné metro - nebo že jsem se nemohla posadit, protože kdybych si sedla, tak bych z toho sedadla spadla). Ovšem stačí otevřít pusu a slušně požádat o odsunutí zavazadla.