Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… my máme s mužem a holkama puštěný Ledový království 2, hrajeme Dostihy a sázky, popíjíme a jíme - prostě pohoda
Mladší syn už spinká, toho budit nebudu ![]()
Tak mi máme covid, takže fakt pecka, nic necítím, chuť vůbec žádná
syn 6 let 4 den teploty, tak jsme právě dojeli z pohotovosti a má pichle ucho
teď jdeme konečně spát, samozřejmě pokud usnu, prostě to nejde
a do toho mě začali bolet neskutečné litka
asi další překvapení covid nemoci
ale jinak krásný Nový rok
![]()
Až ty děcka odrostou, tak bude líp.
My už je nemáme nejmenší, proto je to fajn. Vydrží a jsou parťáci. Spíš mají víc výdrž, jak mají rodiče
. Co si budeme. Děcka teď sledují Novu. Volají si s kamarády. Přebíhají chvilkami za náma. My se díváme na Honzu Dědka.
Chlap na počítači hraje celé dny hry, děti si hrají v pokojíčku a nutně potřebují vidět ohňostroj. Já už bych šla spát, ale kvůli dětem to zkusím ještě vydržet. Nějaké oslavy se u nás nekonají.
U nás asi takhle. Chlap se šel v 17h na skok kouknout k sousedum a ještě se nevrátil
. Takže tu sedim se starší dcerou, koukám na tlapkovou patrolu a piju jahodový džus, o půlnoci bouchneme rychlý špunty
. Mladší naštěstí spí. Jako jo dokázala bych si silvestr představit jinak…ale zase si říkám, za pár let se na nás děti vyprdnou a budeme moct slavit týden v kuse ![]()
Já s manželem strávila celý den od půl desáté ráno v nemocnici s maminkou - lehký infarkt. Přijeli jsme totálně ko v devět večer. Tak mám nějaký Silvestr u zadele a jen si přeju, aby ten příští rok byl lepší a abychom byli zdraví. Manžel s dcerou si teď pustili Shreka, syn hraje onlinovku ( je mu skoro sedmnáct, tak na to má nárok) a já ležím ve vaně a čtu e- mimino. Tak všem všechno nej do příštího roku a užívejte chvíle s rodinou, jsou vzácné.🍀 ❤️️
@Janča6 píše:
Jsem nemocna, tak jsem napekla dobroty a vyslala manzela se 3 detmi ke kamaradum. Ja jsem zustala s 10mesicni dcerou, konecne v klidu poklidila, najedla se kysaneho zeli, poustim si Pokacovy pisnicky, hraju si s malou a je mi skvele
Tak mi mala usnula, za chvili volal manzel, ze 4leta je unavena a chce domu. Pockala jsem, az se mala probudi a vyrazily jsme. Pri predavani 4lete mi manzel rekl, ze si asi lehla do nejakeho bliticka
Takze je ted ve vane, preprala jsem ji obleceni. Za
hodku koukneme z okna na ohnostroje a nekdy po pulnoci pojedeme pro zbytek
Ale pro me je to pohodovy Silvestr, i kdyz me trochu mrzi, ze dnes neuvidim kamarady. Ale snad nekdy brzo ![]()
@tajnaorient - ty lytka jsem mela i po ockovani..i pri covidu. Hodne pij.
A u nas - prestala migrena po prascich, dozvedela jsem se, ze dcera bulela, ze jsem spala..tak jsme hrali hodinu karty a ted syn
vsechno za cely den..chlap protivnej..no uvidime, jak to bude dal..
@Ivcinka píše:
Já s manželem strávila celý den od půl desáté ráno v nemocnici s maminkou - lehký infarkt. Přijeli jsme totálně ko v devět večer. Tak mám nějaký Silvestr u zadele a jen si přeju, aby ten příští rok byl lepší a abychom byli zdraví. Manžel s dcerou si teď pustili Shreka, syn hraje onlinovku ( je mu skoro sedmnáct, tak na to má nárok) a já ležím ve vaně a čtu e- mimino. Tak všem všechno nej do příštího roku a užívejte chvíle s rodinou, jsou vzácné.🍀 ❤️️
Hlavne vam vsem preji pevne zdravi ![]()
U nás též nuda v Brně…v Brně fakt jsme…
chlap mě dlouhodobě se. e takže on ču. í na tel já do mobilu, pujdu si udělat chleba, starší kouká na YouTube a menší chrni…
už mám též všeho pokrk…snad bude příští rok konečně lepší.
Šli jsme se podívat na ohňostroj, nad námi lital vrtulník, u silnice policie, hasiči, majáky, houkačky a na silnici obkreslené dvě siluety. Auto srazilo dvě chodkyně, jedna to nepřežila, s druhou letěl vrtulník do krajské nemocnice. Divný pocit, když kolem místa stály stovky lidí a za čtvrt hodiny po neštěstí začal ohňostroj. Šli jsme pryč a pořád to mám před očima a myslím na ty sražené a jejich blízké.
@Anonymní píše: Šli jsme se podívat na ohňostroj, nad námi lital vrtulník, u silnice policie, hasiči, majáky, houkačky a na silnici obkreslené dvě siluety. Auto srazilo dvě chodkyně, jedna to nepřežila, s druhou letěl vrtulník do krajské nemocnice. Divný pocit, když kolem místa stály stovky lidí a za čtvrt hodiny po neštěstí začal ohňostroj. Šli jsme pryč a pořád to mám před očima a myslím na ty sražené a jejich blízké.
Brrr ![]()
@Anonymní píše: Šli jsme se podívat na ohňostroj, nad námi lital vrtulník, u silnice policie, hasiči, majáky, houkačky a na silnici obkreslené dvě siluety. Auto srazilo dvě chodkyně, jedna to nepřežila, s druhou letěl vrtulník do krajské nemocnice. Divný pocit, když kolem místa stály stovky lidí a za čtvrt hodiny po neštěstí začal ohňostroj. Šli jsme pryč a pořád to mám před očima a myslím na ty sražené a jejich blízké.
V Kroměříži, že? Jsem to někde na netu četla. Je mi to líto. Další zmařený život
.