Sitcom Helena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
31.5.12 15:23

mě se to celkem líbi. I na comeback jsem koukala, ale ten seriál o fotbalu, jsem nesnášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
31.5.12 15:25

Já třeba nesnášim seriál ulice.Je to dlouhé a hrooozně trapné:o(

• Citovat
  • Upravit
4181
31.5.12 15:28

Okresní přebor ? Ten byl super :palec: , uz jsem byla i na filmu. Ale uznavam, ze komu treba fotbalovy prostredi nic nerika, nezna to a nikdy se v tom nepohyboval, tak se mu to asi libit nemuze. My jsme fotbalova rodina, sice z Prahy :mrgreen: , ale i tak jsme to ocenili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
31.5.12 15:29

tak já zas nesnáším ordinaci, přijde mi, že tam jen každý s každým spí prostě žádná extra pointa, ale třeba se pletu maximálně sleduji jen ukázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
31.5.12 15:30

@nakukovatelka jooo to je ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.5.12 15:31

Tak Ulice mi jako maloktery serial prijde docela ze zivota. Asi proto, ze jsem sama mama pubertaka, tak tam vidim spoustu veci, se kteryma se sama setkam, a i v tech mezilidskych vztazich. Ted tedy nemam moc casu, tak uz jsem to delsi dobu nevidela, ale driv jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
31.5.12 15:42

I mně se Helena líbí, rozhodně je lepší než Comeback, ovšem ne že bych to vyhledávala a musela vidět každý díl.. Na večerní odlehčení super a podívám se ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
31.5.12 15:42

@nakukovatelka Tak už jde 5 let takže mi to přijde takové…dlouhé a některé věci jsou v reálném životě nereálné.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
31.5.12 15:46

Ze současných českých seriálů vůbec se mi líbí snad jen Vyprávěj.
Na Helenu nekoukám, Pogodová je mi nesympatická, stejně jako Issová.
Okresní přebor je z fotbalového prostředí, čili nic pro mě :-)
Ulice je kravina na entou, ti „hrdinové“ tam za týden prožijou víc než reálný člověk za celý život. Navíc mi ten výchovný podtext seriálu přijde strašně přehnaný.
Comeback jsem nesledovala, ale znechutil se mi, když Dejdara posadili do nějaké show, ale nebyl to Martin Dejdar, ale Ozzák, zkrátka šaškárna ála Amerika - uctívejme svého maskota.
Ale jinak tak kritická osoba nejsem :-)

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
31.5.12 15:49

V ulici jsou pěkný prasata když mají 3 roky stejné povlečení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
346
31.5.12 16:03

Mně jsou nesympatický snad všichni herci, co hrajou v Heleně, ale manžel se na to dívá a když občas slyším ty hlášky - minule už jsem se dívala taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
31.5.12 16:04
@muffinka89 píše:
V ulici jsou pěkný prasata když mají 3 roky stejné povlečení :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
31.5.12 16:05

Seriál Helena jsem nikdy neviděla, takže nemůžu soudit, ale Comeback byl super, to jsem si nenechala ujít žádný díl. Stejně tak Okresní přebor, ten, kdo to natočil to prostředí opravdu zná, bylo to dost reálný :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7182
31.5.12 16:16

Kouká na to manžel, mě na tom nejvíc vytáčí ten přidaný smích, který má navodit iluzi, že se to točí před diváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
31.5.12 16:29

No asi 2 díly jsem viděla. Není to sice nic světobornýho, ale na závěr dne docela dobrý. Stejně asi jako partička. Člověk u toho nemusí přemýšlet a myslím, že s tímhle to bylo taky natočeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí