Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marinka5 píše:
jj na ulozto.cz nova me natsvala s tim jak to zpoplatnila
A tchána naštvali ještě víc, protože on si to předplatil a poté zjistil, že některé pořady lze přehrát jen v ČR. On jezdí kamionem, takže kouká hlavně v zahraničí.
@Raduš.ka44 mě serinkuje že píšou týden zadara ale musíš to zrušit jinak ti drze odečtou kredit
@Raduš.ka44 @Raduš.ka44 mě serinkuje že píšou týden zadara ale musíš to zrušit jinak ti drze odečtou kredit
@muffinka89 Ale tak píšou to předem, takže pokud na to zapomeneš, nebo pokud prostě nečteš, tak je to tvůj problém. Já si to pár dní vyzkoušela, pak jsem to zrušila a v pohodě, ale plno lidí kolem mě nadávalo, protože nečtou a tak si to včas nezrušili.
Ja jsem ráda, že zacčali davat ulici dopoledne, kdyz to nestihnu vecer. Ale jako prachy jim za voyo davat nebudu. kdyz se chci kouknout na film tak si ho stahnu na uloz to zadara a je to ![]()
@marinka5 to je jen pro nedočkavce který chtějí vidět díl který se ještě nevysílal ![]()
Ahojky tak už to nejde stahnout ani na ulozto.cz nevíte kde tedy Helenu stahnout jínde? V TV ji bohužel nestíhám ![]()
Ahojky taky by mě zajímalo kde se dá na to juknout kromě na nově.
Náhodou je to užasný sitcom pro toho, kdo chápe srandu. Je jasné že se to nebude líbit zamindrákovaným lidem který koukájí na serialy typu bydlení je hra, atd… NIKDO VÁM NEVNUCUJE SE NA TO DÍVAT… tento seriál mužu jen vřele doporučit
![]()
Ja ho mam rada, stejne jako comeback-prijdou mi jako dobre oddychovky ![]()