Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Komu se líbí sitcom Helena? Mně ne, nic tak blbéhp jsem dlouho neviděla, respektive neslyšela. S velkým zaujetím se na to dívá moje 11 letá dcera a já jsem tedy nucena si dialogy vyslechnout a tu a tam zvednu oči a podívám se na obrazovku. Děs běs. Herci nemožní, dialogy nevtipné, situace naprosto nereálná.
@eva valoi tak proto je to sitcom
, lepší třeba než Comeback, mě se to teda líbí ![]()
Mně se to taky nelíbí, jakýkoliv pokus čechů udělat sitcom je děs běs ![]()
Já jsem taky ze skupinky divných a líbí se mě.Někdy na to kouká i chlap a zasmějem se spolu.Na rozdíl od amerických sitcomů to oplývá českým humorem
.Na odlehčení po celo denní fušce je to paráda. ![]()
No tak ale celá ta situace je nereálná - chlap povaleč, ženská zabaluje nějaké balíčky a přitom patrovej barák apod. Reálně by tak akorát mohli vyhlásit bankrot. Kdyby to víc odpovídalo skutečnosti, tak by to mohla být větší zábava.
Taky si myslim ze to je strasny. i to o fotbalu, i comeback…silenost
@eva valoi já si myslím, že moc seriálů skutečnosti taky neodpovídá
vše tam bývá hodně zkreslené a dost nereálné, mě se v tomhle seriálů líbí hlášky těch dětí a prostě takový ten vztah mezi manželem a manželkou a nějak nepřemýšlím jak si mohou dovolit barák ![]()
My jsme oba dělníci - koupili jsme starý dům a postavili nový a ne zrovna nejmenší a to nejsme nějak zadluženi.Děti máme dvě.Anonym kvůli lidem z okolí. ![]()
A je neukazují v novostavbě?Tak zdědili a hotovo.nejlepší jsou hlody mezi manželi.
já neviděla ani jeden díl a podle ukázek mě to ani neláká…
jinak Comeback jsem měla ráda! Hodně ráda ![]()
Anonymě to tam nemám se nedá nic dělat.To by se stalo i Heleně
.Ale jako seriál nežeru jen když jsem vzhůru tak kouknu.