Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muffinka89 píše:
V ulici jsou pěkný prasata když mají 3 roky stejné povlečení
@lleennttiillkkaa píše:
Ja mam nektery povleceni i 10 let
, ale predstavte si, ze ho obcas i vyperu ![]()
@eva valoi píše:
Hrůza jménem Helena právě začíná.
Hele a co ti brání to přepnout třeba na čt1 a koukat na máte slovo a pološero? Nebo vypnout telku, nebo odejít do jiné mstnosti?
@lleennttiillkkaa
Prosím tě nic, kouká na to dcera. Já jsem prostě jenom napsala, že je to děs a běs a na tom trvám. Proč bych nemohla napsat, že se mi něco strašně nelíbí? ![]()
@eva valoi píše:
@lleennttiillkkaa
Prosím tě nic, kouká na to dcera. Já jsem prostě jenom napsala, že je to děs a běs a na tom trvám. Proč bych nemohla napsat, že se mi něco strašně nelíbí?
Jasný já to beru, já taky nesnáším třeba hotel paradise, ale nekoukám na to ![]()
@lleennttiillkkaa Já nekoukám, ale slyším a občas pozvednu zrak. Samo že bych to vypla, ale dcera je z pořadu odvařená. Což mě trochu děsí, protože co to má, proboha, za vkus.
@eva valoi píše:
@lleennttiillkkaa Já nekoukám, ale slyším a občas pozvednu zrak. Samo že bych to vypla, ale dcera je z pořadu odvařená. Což mě trochu děsí, protože co to má, proboha, za vkus.
omladina
![]()
@eva valoi píše:
Nevím kolik dceři je, ale já žrala Lunetic a tak jsem z toho vyrostla
tak neboj ![]()
myslím si, že nějaká Helena je uplně v pohodě, ta éra Luneticu byla horší, já je taky žrala plakáty nalepený snad všude a když to někde hráli tak jsem šílela ![]()
jinak včera jsem ani Helenu neviděla, jdu si jí stáhnout ![]()
@marinka5 píše:
myslím si, že nějaká Helena je uplně v pohodě, ta éra Luneticu byla horší, já je taky žrala plakáty nalepený snad všude a když to někde hráli tak jsem šílelajinak včera jsem ani Helenu neviděla, jdu si jí stáhnout
kde stahujete?:D
![]()