Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AlenaSu Hele ono se to nějak udělá a něco na nošení mít určitě můžeš (já bych asi šla do nosítka, i když jsem taky měla šátek - a byl mi naprd, moje dítě bylo nenosící, neslo by leda možná takové to nosítko čelem od matky, aby vidělo, a to jsem zase nechtěla já).
Pokud jde o auto, já byla vděčná za to, že dcera ve vejci byla vepředu. Představa, že vypadlý dudlík, snědenou křupku nebo vedro v čepičce musím řešit zastavením a opečováním dítěte vzadu, to by mě fakt zabilo. Nevím, jestli tyhle věci zvládne pořešit připásané „skorodvojče“.
@Slečna Ferka píše:
@AlenaSu Hele ono se to nějak udělá a něco na nošení mít určitě můžeš (já bych asi šla do nosítka, i když jsem taky měla šátek - a byl mi naprd, moje dítě bylo nenosící, neslo by leda možná takové to nosítko čelem od matky, aby vidělo, a to jsem zase nechtěla já).Pokud jde o auto, já byla vděčná za to, že dcera ve vejci byla vepředu. Představa, že vypadlý dudlík, snědenou křupku nebo vedro v čepičce musím řešit zastavením a opečováním dítěte vzadu, to by mě fakt zabilo. Nevím, jestli tyhle věci zvládne pořešit připásané „skorodvojče“.
Heh, vyresit urcite ne
, ale muze hlasit, rozptylovat.. V podstate je to jedno, pokud nekomu vyhovuje sedacka vepredu, proc ne. My obe deti vozili vzadu uz proto, ze nase vajicko dopredu dat nemuzem, dle vyrobce a zastavovala jsem kvuli place snad jen jednou a nezabilo me to
A btw zrovna ty duvody.. krupky do auta nedavam, cumlik podam - staci pristavit a otocit se, miva ho priply na obleceni, cepicku kdyz je teplo do auta automaticky sundavam.. Asi jsem se naucila predem si to ulehcit, jak se da ![]()