Sladké pití a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61154
4.5.16 12:53

A donutilo me k tomu tehotenstvi a pak kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 12:54

@Macice13 to vypadá zajímavě! asi si nějaký kapky pořídím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.5.16 12:58

Me ceka hubnuti po porodu a je mi jasne, ze sladke piti pujde do haje jako prvni a taky se na to netesim. Co pomaha mne - pit neslazenou, ale bublinkovou vodu. Trochu ta perlivost oblbne moje zmlsane chutove bunky a jede mi to lip nez vyslovene cista voda… Ale to asi muze byst dost individualni. Jinak perliva voda, kousek okurky, citron, hezky si to v te sklenici naaranzovat - to taky dela hodne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 13:00

@sakota piju jemně perlivou vodu, ale moje chuťové buňky se nedají oblbnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.5.16 13:05

Tak vymackat ovoce do vody. :) Pomeranc, citron, malina, jahody rozmackat s trochou maty (to je moc dobry! a cukr netreba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.5.16 13:07
@Macice13 píše:
Cvičím a posiluju a na stránká fitness doporučují flavdrops. Jsou to kapky do pití, naprosto bez cukru :-) koukni na net. Jsou dražší, ale vydrží dloouho. Mají spoustu příchutí. Dávám je i do pečení kaší…

dají se koupit i jinde v kamenáku.? třeba lekarna nebo tak myslím? nevis?

• Citovat
  • Upravit
4421
4.5.16 13:13

@sakota to abych si nakoupila zásoby ovoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.5.16 13:17

No necim - aspon ja! - ty cukry budu muset nahradit a ovoce se nabizi jako nejlepsi varianta no.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
4.5.16 13:18

@juliettee Já mám stejný problém jako ty, takže ti neporadím, ale moc ti fandím :palec: Jednou jsem vydržela nepít sladké pití dva měsíce a kila šla hrozně rychle dolů 8o Teď zkouším znovu vydržet tak uvidíme. Mě osobně pomáhá neslazený čaj, voda s citronem a nebo šumivé tablety. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 13:24

@Banshee1234 já potřebuji shodit hlavně břicho, tak snad budou co nejdřív vidět výsledky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.5.16 13:30
@smurfka píše:
dají se koupit i jinde v kamenáku.? třeba lekarna nebo tak myslím? nevis?
,to netuším, já je beru jen přes net :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.5.16 13:39

@juliettee perfektní je citronová svěží (ale málokde ji mají) je neslazená a přesto chutná…jinak já doporučuju si demonstrovat množství cukru doma..já přestala pít i můj oblíbený ochucený rajec..který se díky své bezbarvosti tváří celkem nevinně, ale když jsem si začala sypat to množství cukru ve flašce do kelímku a pak si představila, že bych to po lžičkách snědla za dopoledne..fuj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.5.16 15:08

Já když jsem hubla, tak na moji milovanou cocacoličku mi nikdo nemohl sáhnout :mrgreen: a zhubla jsem skoro 20 kg/rok. Ano, vím, že to není vůbec zdravé, vypila jsem max. skleničku denně/1× za dna dny, ale prostě mi chutná a vzdát jsem se jí nechtěla. Byla to moje jediná neřest. Za mě si klidně tu colu dopřej 8)
Ták a teď mě pojďte linčovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.5.16 16:24

Nejčastěji piju teplou vodu s citronem to mi stačí.
Nebo si do džbánu uvařím čaj ovocný, slazený stevii, citron tam dam. To když mám na něco chuť. Ale běžně si čaj vůbec nesladim.
Jinak piju i neslazenou perlivou vodu.
Ted o víkendu, jsme letos poprvé grilovali se sousedama, tak abych tam jediná neseděla o vodě, tak jsem si koupila kofolu se stevii.
Tu si někdy takhle, na takové příležitosti koupim.
Ale nejcasteji zůstává u teplé vody s citronem. To je nejrychlejší :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.5.16 18:25

Ua, tak tepla voda je pro me nepozivatelna. :D Teple cokoliv krom caje teda. ALe jinak souhlas, caj s citronem dobrej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková