Sladké pití a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
5.5.16 10:10

@juliettee A kdy začínáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.5.16 10:19

@Kytičkaaa no už jsem začla..jen musím doma dneska vypít půl litru coly která mi zbyla a pak se s ní nadobrou rozloučím (snad) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.5.16 10:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.5.16 12:18
@danik píše:
@smurfka to by mě zajímalo…kolik kalorií má voda se šťávou? Kdes to našla?

kaloricketabulky.cz
voda se šťávou 4× 500ml
3 340 kJ

samo není specifikovaná jaká štáva, druh a tak..no ale to mi jako info fakt stačí..to je polovina kJ které mužu přijmout za den, tak to se pak už moc nenajím :o)

• Citovat
  • Upravit
14075
5.5.16 12:50

@juliettee :lol: :lol: :lol: tak de pak vědět jak to jde a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.5.16 14:06

@smurfka to jako naředěný sirup 0,5l…ty vado!!!
A to my doma pijeme nejčastěji (i děcka) a já si říkám, že je to lepší než nějaké sladké nápoje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.5.16 14:11
@danik píše:
@smurfka to jako naředěný sirup 0,5l…ty vado!!!
A to my doma pijeme nejčastěji (i děcka) a já si říkám, že je to lepší než nějaké sladké nápoje:-(

jj normálně voda se štávou pul litru..taky jsem hleděla..jako ta výsledná částka je za 2litry, ale i tak.. :?

• Citovat
  • Upravit
5533
23.1.17 14:31

Záleží jak sirup ředíte… Pokud podle dop. návodu, např. 1:7, tak skutečně bude mít na 0,5 l cca 800 kJ? Jenže ředit 0,5 l vody v poměru 1:7 znamená dát tam 62,5 ml (= 1,5 panáka sirupu) a to už je i chuťově docela hodně sladký nápoj. Pokud pijete „obarvenou vodu“, tak to není tak dramatické. A je podle mého lepší pít více vody (lehce oslazené) než se přemáhat do pití zcela neslazené a tím pít mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková