Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Me ceka hubnuti po porodu a je mi jasne, ze sladke piti pujde do haje jako prvni a taky se na to netesim. Co pomaha mne - pit neslazenou, ale bublinkovou vodu. Trochu ta perlivost oblbne moje zmlsane chutove bunky a jede mi to lip nez vyslovene cista voda… Ale to asi muze byst dost individualni. Jinak perliva voda, kousek okurky, citron, hezky si to v te sklenici naaranzovat - to taky dela hodne. ![]()
@sakota piju jemně perlivou vodu, ale moje chuťové buňky se nedají oblbnout ![]()
Tak vymackat ovoce do vody.
Pomeranc, citron, malina, jahody rozmackat s trochou maty (to je moc dobry! a cukr netreba)
@Macice13 píše:
Cvičím a posiluju a na stránká fitness doporučují flavdrops. Jsou to kapky do pití, naprosto bez cukrukoukni na net. Jsou dražší, ale vydrží dloouho. Mají spoustu příchutí. Dávám je i do pečení kaší…
dají se koupit i jinde v kamenáku.? třeba lekarna nebo tak myslím? nevis?
No necim - aspon ja! - ty cukry budu muset nahradit a ovoce se nabizi jako nejlepsi varianta no.. ![]()
@juliettee Já mám stejný problém jako ty, takže ti neporadím, ale moc ti fandím
Jednou jsem vydržela nepít sladké pití dva měsíce a kila šla hrozně rychle dolů
Teď zkouším znovu vydržet tak uvidíme. Mě osobně pomáhá neslazený čaj, voda s citronem a nebo šumivé tablety. ![]()
@Banshee1234 já potřebuji shodit hlavně břicho, tak snad budou co nejdřív vidět výsledky ![]()
@smurfka píše:,to netuším, já je beru jen přes net
dají se koupit i jinde v kamenáku.? třeba lekarna nebo tak myslím? nevis?
@juliettee perfektní je citronová svěží (ale málokde ji mají) je neslazená a přesto chutná…jinak já doporučuju si demonstrovat množství cukru doma..já přestala pít i můj oblíbený ochucený rajec..který se díky své bezbarvosti tváří celkem nevinně, ale když jsem si začala sypat to množství cukru ve flašce do kelímku a pak si představila, že bych to po lžičkách snědla za dopoledne..fuj ![]()
Já když jsem hubla, tak na moji milovanou cocacoličku mi nikdo nemohl sáhnout
a zhubla jsem skoro 20 kg/rok. Ano, vím, že to není vůbec zdravé, vypila jsem max. skleničku denně/1× za dna dny, ale prostě mi chutná a vzdát jsem se jí nechtěla. Byla to moje jediná neřest. Za mě si klidně tu colu dopřej ![]()
Ták a teď mě pojďte linčovat ![]()
Nejčastěji piju teplou vodu s citronem to mi stačí.
Nebo si do džbánu uvařím čaj ovocný, slazený stevii, citron tam dam. To když mám na něco chuť. Ale běžně si čaj vůbec nesladim.
Jinak piju i neslazenou perlivou vodu.
Ted o víkendu, jsme letos poprvé grilovali se sousedama, tak abych tam jediná neseděla o vodě, tak jsem si koupila kofolu se stevii.
Tu si někdy takhle, na takové příležitosti koupim.
Ale nejcasteji zůstává u teplé vody s citronem. To je nejrychlejší
.
Ua, tak tepla voda je pro me nepozivatelna.
Teple cokoliv krom caje teda. ALe jinak souhlas, caj s citronem dobrej. ![]()