Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
až tu nebudou takové jako ty, které tu tráví dny a noci moralizováním a vyhrožováním, tak si klidně dám skutečné jméno ty přezdívko jedna
tak nefňukej a klidně se dál schovávej za anonym a porušuj pravidla fóra, je mi to šumák
jen jde vidět, jak málo máš praktických zkušeností s touto tématikou, ale tvá naivita a neznalost je svým způsobem okouzlující ![]()
@Anonymní píše:
A proč by spolu měli asi oba komunikovat? To je nějaký právní požadavek? Otce zapomenout je často lehčí a ve výsledku i finančně výhodnější.Co má proboha PČR společného s otcem dítěte?Nepřeháněj
A co když se i přes původní překvapení (že umí dělat děti) se o něj bude chtít i starat? To se zakladatelka zahrabe 100m pod zem nebo co? A co píšeš tak intimního, že jsi anonym?
@Russet píše:
A co když se i přes původní překvapení (že umí dělat děti) se o něj bude chtít i starat? To se zakladatelka zahrabe 100m pod zem nebo co? A co píšeš tak intimního, že jsi anonym?
Kdyby byly ryby v pr***… No známe to. Tak tu máme alimenty 3 roky zpětně a podobné věci. Ono si pak „otcové“ ten náhlý zájem rozmyslí. Důležitá je dobrá strategie a sdělení nezájmu tatínka.
Jinak když si tu napíšu přezdívku, tím mi dovolíš tady psát? Snad nechceš dělat cenzorku jen proto, že se ti nezdá můj názor? ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby byly ryby v pr***… No známe to. Tak tu máme alimenty 3 roky zpětně a podobné věci. Ono si pak „otcové“ ten náhlý zájem rozmyslí. Důležitá je dobrá strategie a sdělení nezájmu tatínka.Jinak když si tu napíšu přezdívku, tím mi dovolíš tady psát? Snad nechceš dělat cenzorku jen proto, že se ti nezdá můj názor?
Adminka tě stejn odtajní… ![]()
@Russet píše:
Adminka tě stejn odtajní…
Ano, když nemám argument, budu aspoň vyhrožovat ![]()
@Anonymní píše:
Ano, když nemám argument, budu aspoň vyhrožovat
Na tvoje názory fakt argumenty nemám. Nechci plýtvat energií. A adminky se tu běžně vyskytují, to není výhružka ![]()
@Anonymní píše:
Po čtyřech letech vztahu, zasnoubení, společném bydlení a na začátku těhotenství to vypadá na rozchod. Jsem z toho dost špatná. Máte takovou zkušenost? Dokážete někoho smazat ze života?
Těžko smazes otce dítěte.. Kor až se dítě začne ptát.. Jinak ano, člověka, ke kterému nemáš závazky, vymažeš snadno..
Pokud se nezajima, tak pujde. Sice ne hned, ale treba me to trvalo asi 3 roky. Dneska si ani nevzpomenu.
Pokud porodis jeho dítě, tak ho až do dospělosti dítěte nevymazes.
Leda že by on sám nechtěl být v rl a nikdy si to nerozmyslel.
@káťa píše:
Pokud porodis jeho dítě, tak ho až do dospělosti dítěte nevymazes.
Leda že by on sám nechtěl být v rl a nikdy si to nerozmyslel.
A dítě po něm nezačalo pátrat.
@Chytrak Vy mě sledujete?
Nechyběli jsme v 6. tř. v přírodopise, dokonce jsme tam chodili spolu tehdy. A jinak jsme se několikrát o dítěti bavili a společně ho i chtěli. Způsob ochrany nám vycházel 4 roky. Začali jsme spolu bydlet a bylo to takové volnější. A teď se celkově zalekl i těch financí a já už přemýšlím, jak to budu zvládat, až se na mě celkově vykašle. Některé věci nenaplánujete a nečekáte. Dítě přijít mělo a já jsem ráda, že teď, když mi je 24 a jsem na to fyziky připravená a ne někdy za 10 let řešit neplodnost.
@BudouciMama24 ano, nektere veci v zivote clovek nenaplanuje. Podle te 2.diskuze tebou zalozene diskuze jsem vyrozumel, ze jste ho nechteli. Mozna to jeste nevis(ve skole to neuci), ale prerusovani zadna ochrana pred tehotenstvim neni. ![]()
Ale jinak pises celkem rozumne, tak pokud jsi za dite rada a chtelas ho, tak je vse v naprostem poradku ![]()
@Jan Exekuovaný píše:
Ano, když nemám argument, budu aspoň vyhrožovat
A odtajneni je tady
Konecne vidis, ze je zbytecne porusovat pravidla a schovavat se za anonymitu bez duvodu. Adminky pri tomhle zneuzivani byvaji spravedlive.
Měla jsem to dost podobně, od počátku těhotenství na dítě sama, a šlo to. Pokud máte peníze na výdaje a někoho, kdo vám pomůže s dítětem, dá se to zvládnout. Ale je to někdy psychicky náročné. Synovi je 3,5 roku a občas mám pochybnosti o sobě jako o matce. Na druhou stranu vím, že dělám maximum. Víc než maximum. Otec syna nikdy neviděl a v kontaktu nejsme, a taková to kdysi byla láska:-) samozřejmě že jde někoho vymazat ze života, pokud chcete. Pokud budete chtít, určitě najdete jiného muže. Já to tedy vzdala, ale to je věc názoru.
Samozřejmě, že to jde. Pokud on dítě nechce, můžeš se klidně odstěhovat daleko (aby ses vyhla náhodnému setkání někde venku a případné změně jeho názoru) a dítě vychovávat sama, či mu najít jiného otce. Osobně, kdybych chtěla chlapa vymazat ze života a byla bych těhotná, prostě bych mu řekla, že jsem potratila a odstěhovala se.