Smazat někoho ze života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41525
21.4.20 14:57
@Anonymní píše:
až tu nebudou takové jako ty, které tu tráví dny a noci moralizováním a vyhrožováním, tak si klidně dám skutečné jméno ty přezdívko jedna :P

tak nefňukej a klidně se dál schovávej za anonym a porušuj pravidla fóra, je mi to šumák ;) jen jde vidět, jak málo máš praktických zkušeností s touto tématikou, ale tvá naivita a neznalost je svým způsobem okouzlující :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.20 15:05
@Anonymní píše:
A proč by spolu měli asi oba komunikovat? To je nějaký právní požadavek? Otce zapomenout je často lehčí a ve výsledku i finančně výhodnější.Co má proboha PČR společného s otcem dítěte? 8o Nepřeháněj :poblion:

A co když se i přes původní překvapení (že umí dělat děti) se o něj bude chtít i starat? To se zakladatelka zahrabe 100m pod zem nebo co? A co píšeš tak intimního, že jsi anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.20 15:18
@Russet píše:
A co když se i přes původní překvapení (že umí dělat děti) se o něj bude chtít i starat? To se zakladatelka zahrabe 100m pod zem nebo co? A co píšeš tak intimního, že jsi anonym?

Kdyby byly ryby v pr***… No známe to. Tak tu máme alimenty 3 roky zpětně a podobné věci. Ono si pak „otcové“ ten náhlý zájem rozmyslí. Důležitá je dobrá strategie a sdělení nezájmu tatínka.

Jinak když si tu napíšu přezdívku, tím mi dovolíš tady psát? Snad nechceš dělat cenzorku jen proto, že se ti nezdá můj názor? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.20 15:21
@Anonymní píše:
Kdyby byly ryby v pr***… No známe to. Tak tu máme alimenty 3 roky zpětně a podobné věci. Ono si pak „otcové“ ten náhlý zájem rozmyslí. Důležitá je dobrá strategie a sdělení nezájmu tatínka.Jinak když si tu napíšu přezdívku, tím mi dovolíš tady psát? Snad nechceš dělat cenzorku jen proto, že se ti nezdá můj názor? 8o

Adminka tě stejn odtajní… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.20 15:22
@Russet píše:
Adminka tě stejn odtajní… :jazyk:

Ano, když nemám argument, budu aspoň vyhrožovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.20 15:25
@Anonymní píše:

Na tvoje názory fakt argumenty nemám. Nechci plýtvat energií. A adminky se tu běžně vyskytují, to není výhružka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.20 15:36
@Anonymní píše:
Po čtyřech letech vztahu, zasnoubení, společném bydlení a na začátku těhotenství to vypadá na rozchod. Jsem z toho dost špatná. Máte takovou zkušenost? Dokážete někoho smazat ze života?

Těžko smazes otce dítěte.. Kor až se dítě začne ptát.. Jinak ano, člověka, ke kterému nemáš závazky, vymažeš snadno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.4.20 16:54

Pokud se nezajima, tak pujde. Sice ne hned, ale treba me to trvalo asi 3 roky. Dneska si ani nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.4.20 17:50

Pokud porodis jeho dítě, tak ho až do dospělosti dítěte nevymazes.
Leda že by on sám nechtěl být v rl a nikdy si to nerozmyslel.

• Citovat
  • Upravit
53518
21.4.20 19:55
@káťa píše:
Pokud porodis jeho dítě, tak ho až do dospělosti dítěte nevymazes.
Leda že by on sám nechtěl být v rl a nikdy si to nerozmyslel.

A dítě po něm nezačalo pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.20 20:35

@Chytrak Vy mě sledujete? :D Nechyběli jsme v 6. tř. v přírodopise, dokonce jsme tam chodili spolu tehdy. A jinak jsme se několikrát o dítěti bavili a společně ho i chtěli. Způsob ochrany nám vycházel 4 roky. Začali jsme spolu bydlet a bylo to takové volnější. A teď se celkově zalekl i těch financí a já už přemýšlím, jak to budu zvládat, až se na mě celkově vykašle. Některé věci nenaplánujete a nečekáte. Dítě přijít mělo a já jsem ráda, že teď, když mi je 24 a jsem na to fyziky připravená a ne někdy za 10 let řešit neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.4.20 01:17

@BudouciMama24 ano, nektere veci v zivote clovek nenaplanuje. Podle te 2.diskuze tebou zalozene diskuze jsem vyrozumel, ze jste ho nechteli. Mozna to jeste nevis(ve skole to neuci), ale prerusovani zadna ochrana pred tehotenstvim neni. ;)

Ale jinak pises celkem rozumne, tak pokud jsi za dite rada a chtelas ho, tak je vse v naprostem poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.4.20 01:24
@Jan Exekuovaný píše:

A odtajneni je tady :D Konecne vidis, ze je zbytecne porusovat pravidla a schovavat se za anonymitu bez duvodu. Adminky pri tomhle zneuzivani byvaji spravedlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 07:23

Měla jsem to dost podobně, od počátku těhotenství na dítě sama, a šlo to. Pokud máte peníze na výdaje a někoho, kdo vám pomůže s dítětem, dá se to zvládnout. Ale je to někdy psychicky náročné. Synovi je 3,5 roku a občas mám pochybnosti o sobě jako o matce. Na druhou stranu vím, že dělám maximum. Víc než maximum. Otec syna nikdy neviděl a v kontaktu nejsme, a taková to kdysi byla láska:-) samozřejmě že jde někoho vymazat ze života, pokud chcete. Pokud budete chtít, určitě najdete jiného muže. Já to tedy vzdala, ale to je věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 07:41

Samozřejmě, že to jde. Pokud on dítě nechce, můžeš se klidně odstěhovat daleko (aby ses vyhla náhodnému setkání někde venku a případné změně jeho názoru) a dítě vychovávat sama, či mu najít jiného otce. Osobně, kdybych chtěla chlapa vymazat ze života a byla bych těhotná, prostě bych mu řekla, že jsem potratila a odstěhovala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí