Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, co to znamená, ale mě jako dítěti se to zdálo často. Vždycky jsem se probudila s brekem…
Nejsem úplně odborník, ale smrt ve snu většinou znamená něčeho konec…ne úmrtí jako takové. Třeba syn něco podvědomě řeší a v nějakých náznacích hledá ve vás oporu, pak by tenhle sen značil, že od vás se jí nedočká a bude to muset řešit sám a bude to pro něj osobně hodně namáhavé
A nemohlo se mu to zdat i proto, ze ja sla vecer driv spat nez on, hral s braskou jeste vecer hry na pc, a kdyz sel spat prisel mi dat dobrou noc, ale ja se neprobudila a nevnimala ho jako obvykle (14 dni me bolel zub az jsem nakonec dostala antibiotika a usnala jako spalek) prestoze me hladil a opakoval nekolikrat dobrou noc???
Možné to je. Ono se totiž hodně špatně určuje proč se to či ono člověku zdá. Někdy je sen jen tříděním událostí jednoho dne, někdy delšího časového období a jindy je to spoj již dříve získaných zkušeností a ty se dají do nějaké souvislosti a mohou kapku "věštit budoucnost " určitě bych v tom nehledala nic závažného a syna uklidnila ![]()
Synkovi se zdalo ze jsem umrela a ze zustal na svoje problemy sam a nezvladal je – vi prosim nekdo co to znamena? Prosim o zachovani anonymu