Snazeni 08 - mimi 09

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
6.11.07 12:58

Ahojte, tak já jsem měla i naporosto bezproblémové těhotenství - to je nespravedlnost, co? :lol: Akorát jsme byla v prosinci (asi 4. měsíc) nemocná - měla jsem angínu a bylo mi blbě ja psovi. Ale jinak v poho, ani jednou jsme nezvracela :)
A jéje, malej má hlad, tak musím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
6.11.07 20:40

Tak to vypada, ze se to tu pomalu rozjizsi - to jsem rada. Jsem docela ukacena :lol: a tak rada pokecam s nekym kdo je ve stejne situaci. :lol:
Tak to jsi mela fakt stesti :-) To se Ti nedivim, ze by jsi hned klidne sla do dalsiho tehu :-)
To ja jsem zpocatku take mela nejakou virozu - tak jsem se prave bala, abych mimi neublizila. Tak jsem si hned delala test a byl pozitivni… Takze jsem se lecila jen cajem s citronem, nebot jsem se bala cokoliv vzit. Take jsem poslaal manzela, aby mi prinesl neco z lekarny treba nejake bonbony na bolest v krku. Tam take nevedli, ale rikali, ze kdyz tam nic nepisi, ze to ais muzu. Takze jsem porad jedla nejake Halls ci co a musim rici, ze jeste ted kdyz je vidim tak se mi dela divne od zaludku :-)
No takze jsem to nakonec lecila asi dva tydny. No a kdyz to konecne preslo a myslela jsem si, ze vse ke v porakdu tak jsem zacala hrozne krvacet tak jsem si rikala, ze asi kvuli te vïroze jsem potratila. No nakonec me manzel premluvil, abych jela do nemocnice a tam mi rekli, ze je to jen hematom, ale krvacela jsem cas od casu az do konce tretiho mesice - takze nic moc :-(
Tak odufam, ze to tentokrat snad bude lepsi.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
10.11.07 18:58

Ahojte,
taky se k vam pridam,pokud muzu :)
Pokud mi to zdravi dovoli, taky bysme se chteli zacit snazit v lete :)

Evi cau ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
10.11.07 20:07

Ahoj - urcite se muzes pridat.
Zatim je to tu trochu chciple, tak jen doufam, ze se to casem rozjede.
Ja se chci take snazil v lete - tak to na tom budeme stejne.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.12.07 18:36

Nazdarek holky, čím víc Tobík roste, tím víc bych chtěla další mimčo co nejdřív :D jenže furt kojím, tak něvím, kdy se nám to povede. Všichni asi uklízíte a pečete na Vánoce, co? :roll:
ZUZOO, supr, další spřízněná těšitelská dušička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
21.12.07 20:11

No ja bych dalsi dite take jiz docela chtela, ale jak jsem psala mela jsem v tehu dost problemy a tak radis chci, aby Tomik byl jiz vetsi.
No a take se trochu obavam az se mimi narodi - jestli bude takovy nespavec jako byl Tomik, tak nevim jak to preziji. Do deseti mesicu se v noci budil co dve hodiny (nekdy i casteji) fakt hruza.
No napeceno jiz nastesti mam. Uklizeno jakztakz - no jestli se v byte s malym ditetem uklidit vubec da :-) Jen co neco uklidim hned tam neco vykramuje :-)
Ted pecu vanocku, tak snad ji nepripalim.
Doufam, ze se to tu po novem roce rozjede.
Preji vsem radostne Vanoce.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
22.12.07 13:24

Tak tohle téma jsem tu zahlídla a pak se mi nějak ztratilo z dohledu,tak jsem ráda,že jsem ho objevila.My planujem snažení tak zhruba od září příštího roku.Lucinka se nám povedla celkem hned(2 měsíce),tak jsem zvědavá,jak to půjde,tentokrát neberu antikoncepci,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
22.12.07 19:59

Ahoj Lucajdice, tak Te tu vitam.
Nam se Tomik take povedl defacto hned - tak uvidime, ja kto bude tentokrat. No na jednu stranu se na to tesim na druhou mam torchu strach jak to bude zlvadat tehu a male dite - tak snad jo.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
22.12.07 22:13

Ahojky

no já už jsem sem psala, taky bych to u nás viděla asi na léto 2008. já těhu jsem měla relativně v pohodě (až na pálení žáhy sna i po vodě skoro od prvního dne těhu), jen malá byla KP tak jsem měla císaře, což mě docela hodně mrzí a doufám že až bude druhý mimi,tak se mi podaří porodit přirozeně. nám se anička zadařila po 6 měsících,tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
1.1.08 20:40

Ahoj holky,
preji vam vsechno nejlepsi v tomto roce a hlavne at se nam to letos podari :lol:
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
3.1.08 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
3.1.08 13:54

Ahoj Luco,
klidne se pripoj.
Alespon nas bude vic na pokec a snad se to tu konecne rozjede.
Takze Te vitam mezi nami :-)
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
3.1.08 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
3.1.08 20:04

Ahoj Luco,
to mas jedno, ze vsechny jiz jedno dite mame - ono stejne kazde tehotenstvi je tak individualni, ze ani my vlastne nevime do ceho jdeme…
No a zase to budes mit na rozdil do nas jednodussi, ze zadne ditko nemas… Ja jsem treba behem prvniho tehu mela docela dost problemy a ted mam trochu strach, ze kdyby se to opakovalo, tak jak bych to udelala s hlidanim Tomika. Manzel musi chodit do prace a jine hlidani nemam. Puvodne jsme mimi planovali dva roky od sebe, ale kvuli tem problemum jsme to nakonec o pul roku odlozili, aby byl Tomik jiz trochu vice samostatny - tak uvidime.
Tak to Ti budu moc drzet palce, aby vsehcno bylo v poradku a mimi se hned „povedlo“.
Ja jsem se take trochu bala, ze treba budeme mit problemy - ono dneska clovek fakt nevi, ale nakonec se nam to poradilo defacto hned - no tak uvidime na podruhe…
Jéé mohu se zeptat v ktere zemi ted jsi?
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
4.1.08 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová