Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, tak já jsem měla i naporosto bezproblémové těhotenství - to je nespravedlnost, co?
Akorát jsme byla v prosinci (asi 4. měsíc) nemocná - měla jsem angínu a bylo mi blbě ja psovi. Ale jinak v poho, ani jednou jsme nezvracela ![]()
A jéje, malej má hlad, tak musím ![]()
Tak to vypada, ze se to tu pomalu rozjizsi - to jsem rada. Jsem docela ukacena
a tak rada pokecam s nekym kdo je ve stejne situaci. ![]()
Tak to jsi mela fakt stesti
To se Ti nedivim, ze by jsi hned klidne sla do dalsiho tehu ![]()
To ja jsem zpocatku take mela nejakou virozu - tak jsem se prave bala, abych mimi neublizila. Tak jsem si hned delala test a byl pozitivni… Takze jsem se lecila jen cajem s citronem, nebot jsem se bala cokoliv vzit. Take jsem poslaal manzela, aby mi prinesl neco z lekarny treba nejake bonbony na bolest v krku. Tam take nevedli, ale rikali, ze kdyz tam nic nepisi, ze to ais muzu. Takze jsem porad jedla nejake Halls ci co a musim rici, ze jeste ted kdyz je vidim tak se mi dela divne od zaludku ![]()
No takze jsem to nakonec lecila asi dva tydny. No a kdyz to konecne preslo a myslela jsem si, ze vse ke v porakdu tak jsem zacala hrozne krvacet tak jsem si rikala, ze asi kvuli te vïroze jsem potratila. No nakonec me manzel premluvil, abych jela do nemocnice a tam mi rekli, ze je to jen hematom, ale krvacela jsem cas od casu az do konce tretiho mesice - takze nic moc ![]()
Tak odufam, ze to tentokrat snad bude lepsi.
Verveve
Ahojte,
taky se k vam pridam,pokud muzu ![]()
Pokud mi to zdravi dovoli, taky bysme se chteli zacit snazit v lete ![]()
Evi cau ![]()
Ahoj - urcite se muzes pridat.
Zatim je to tu trochu chciple, tak jen doufam, ze se to casem rozjede.
Ja se chci take snazil v lete - tak to na tom budeme stejne.
Verveve
Nazdarek holky, čím víc Tobík roste, tím víc bych chtěla další mimčo co nejdřív
jenže furt kojím, tak něvím, kdy se nám to povede. Všichni asi uklízíte a pečete na Vánoce, co? ![]()
ZUZOO, supr, další spřízněná těšitelská dušička ![]()
No ja bych dalsi dite take jiz docela chtela, ale jak jsem psala mela jsem v tehu dost problemy a tak radis chci, aby Tomik byl jiz vetsi.
No a take se trochu obavam az se mimi narodi - jestli bude takovy nespavec jako byl Tomik, tak nevim jak to preziji. Do deseti mesicu se v noci budil co dve hodiny (nekdy i casteji) fakt hruza.
No napeceno jiz nastesti mam. Uklizeno jakztakz - no jestli se v byte s malym ditetem uklidit vubec da
Jen co neco uklidim hned tam neco vykramuje ![]()
Ted pecu vanocku, tak snad ji nepripalim.
Doufam, ze se to tu po novem roce rozjede.
Preji vsem radostne Vanoce.
Verveve
Tak tohle téma jsem tu zahlídla a pak se mi nějak ztratilo z dohledu,tak jsem ráda,že jsem ho objevila.My planujem snažení tak zhruba od září příštího roku.Lucinka se nám povedla celkem hned(2 měsíce),tak jsem zvědavá,jak to půjde,tentokrát neberu antikoncepci,tak uvidíme.
Ahoj Lucajdice, tak Te tu vitam.
Nam se Tomik take povedl defacto hned - tak uvidime, ja kto bude tentokrat. No na jednu stranu se na to tesim na druhou mam torchu strach jak to bude zlvadat tehu a male dite - tak snad jo.
Verveve
Ahojky
no já už jsem sem psala, taky bych to u nás viděla asi na léto 2008. já těhu jsem měla relativně v pohodě (až na pálení žáhy sna i po vodě skoro od prvního dne těhu), jen malá byla KP tak jsem měla císaře, což mě docela hodně mrzí a doufám že až bude druhý mimi,tak se mi podaří porodit přirozeně. nám se anička zadařila po 6 měsících,tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
Ahoj holky,
preji vam vsechno nejlepsi v tomto roce a hlavne at se nam to letos podari ![]()
Verveve
Ahoj Luco,
klidne se pripoj.
Alespon nas bude vic na pokec a snad se to tu konecne rozjede.
Takze Te vitam mezi nami ![]()
Verveve
Ahoj Luco,
to mas jedno, ze vsechny jiz jedno dite mame - ono stejne kazde tehotenstvi je tak individualni, ze ani my vlastne nevime do ceho jdeme…
No a zase to budes mit na rozdil do nas jednodussi, ze zadne ditko nemas… Ja jsem treba behem prvniho tehu mela docela dost problemy a ted mam trochu strach, ze kdyby se to opakovalo, tak jak bych to udelala s hlidanim Tomika. Manzel musi chodit do prace a jine hlidani nemam. Puvodne jsme mimi planovali dva roky od sebe, ale kvuli tem problemum jsme to nakonec o pul roku odlozili, aby byl Tomik jiz trochu vice samostatny - tak uvidime.
Tak to Ti budu moc drzet palce, aby vsehcno bylo v poradku a mimi se hned „povedlo“.
Ja jsem se take trochu bala, ze treba budeme mit problemy - ono dneska clovek fakt nevi, ale nakonec se nam to poradilo defacto hned - no tak uvidime na podruhe…
Jéé mohu se zeptat v ktere zemi ted jsi?
Verveve