Snazeni 08 - mimi 09

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
4.1.08 12:47

Ahoj Luco, :srdce: K Tvym narozeninam Ti preji vsechno nejlepsi a hlavne at se vam to mimi brzy povede :-) :srdce:

Tak to si trochu dovedu predstavit, jak to tam asi vypada. Pracovala jsem totiz ve firme, kde bylo hodne kolegu z byvale Jugoslavie - takze i z Bosny.
No ja jiz take nejsem zrovna nejmladsi letos mi bude 31… S manzelem jsme sice svoji jiz temer 4 roky, ale hned po svatbe jsme zacali stavet domek a bydeli jsme v dost hroznem podnajmu - takze jsme si take rekli, ze mimi radsi trochu odlozime. Fakt si nedovedu predstavit, jak bych to behem stavby zvladala a hlavne pak ten konecni uklid a stehovani.
No docela Ti rozumim, ze se moc tesis - ja jsem se take jiz nemohla dockat a ke konci mi to pripadalo jako vecnost - navic se stehovani porad odsouvalo, nebot nebyly dokonceny inzenyrske site. No a pak jsem se take trochu bala, ze to nepujde apod. Ale nastesti se nam zadarilo temer hned - tedy druhy mesic. Tak doufam, ze ted snad take nebudou problemy, ale clovek nikdy nevi.
Jak jiz jsem psala puvodne jsme chteli mit mimi po dvou letech, ale jelikoz jsem mela docela dost problemy (krvaceni a pak predcasne otvirani apod.) takze jsme si rekli, ze to radsi o neco odlozime, preci jen aby Tomik byl jiz samostatnejsi, ale zase to nechceme moc odkladat takze jsme se rozhodli, ze se zacneme snazit v lete a uvidime - snad se to povede a nebudu mit takove problemy.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.1.08 19:47

ahoj holky!

Ahoj holky! Zdravím Vás! Nevím, zda se mohu přidat do Vaší diskuse. A tím se přidat k Vám! Jmenuji se Martina. Bydlím na jihu Čech. Na jaře 2008 mi bude 34 let! A přesto, že mám již dvě dcery - 15 let - Veronika a 11 let - Markéta tak to prostě na mě přišlo! Moje biologické hodiny sice bijí na poplach, ale prostě v hlavě a v celém mém těle bliká velkým tučným písmem CHCI MIMINKO!!! A už dva roky s tím nedokážu nic dělat! :) Jen maličká potíž! Manžel tvrdí, že je starej na mimi (42 let), takže každý měsíc přemlouvám a domlouvám a zatím nic. I když pomalu cítím, že jeho odpor slábne. Antikoncepci nemám žádnou. Tak prostě doufám, že to vyjde… MOC bych si to přála! :D Právě o vánocích trošku ujel… a teď během víkendu to mám dostat! Tak se modlím, aby to prostě nepřišlo! A víc doufám, že mažnel povolí! Je to totiž fakt super táta!!! Všechny zdravím Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
4.1.08 20:26

Ahoj Martino,
klidne se pripoj - ono se to tu stejne teprve rozjizdi - takze jsi zatim ani o nic neprisla :-)
Tak jeslti si myslis, ze jsi stara, tak Te uklidnim - sestre letos bude 40 (svagrovi 50) maji dve deti z toho jedno plnolete a v srpnu ceka mimi (planovane).
Takze Ti moc drzim palce, aby Ti to vyslo - treba tu budes prvni tehulka :-)
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.1.08 22:00

děkuju

Ahj Verveve (doufám, že tvou přezdívku nespletu)! Moc díky za přijetí a za podporu! No asi by bylo všechno fakt jednoduché, kdyby partner prostě chtěl. A co ty? Napiš něco prosím o sobě.. maličko jsem četla.. ale splývá mi to, protože je vás tu docela dost… díky M. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
5.1.08 20:01

Ahoj Martino,
no prezdivku mam trochu slozitejsi, ale ty co jsem chtela (tedy varianty meho jmena byly jiz zabrane) takze jsem zkousela a zkousela… Tak aby to bylo jednodussi, tak se jmenuji Veronika :-)
To chapu, ze je to slozitejsi, kdyz partner moc nechce - tak budu drzet palce, aby se to nejen povedlo, ale aby partner zmenil nazor.
Tak co bych o sobe napsala… Letos mi bude 31 (takze uz take zadna mladice nejsem :-)))) Zatim mame jedno dite - 15ti mesicniho chlapecka a radi bychom jeste jedno. Puvodne jsme planovali, ze ho budeme mit po dvou letech, ale mela jsem problemy behem tehu (zpocatku krvaceni - takze jsem byla do tretiho mesice doma a musela jsem lezet, pak zase tvrdnuti bricha, pak jsem musela jit na odber plodove vody, nebot mi vysly spatne geneticke testy, no a nakonec jsem se zacala drive otvirat takze jsem musela od 33 tt lezet pres tri tydny v nemocnici…) takze jsme se nakonec rozhodli, ze nechame rozdil tak 2,5 roku (aby byl Tomik jiz trochu samostatnejsi), ale zase tak abychom to stihli do tri let Tomika. No to ze jsem se zacala drive otvirat zase melo i sve vyhody - porod trval 2 hodiny a 40 minut pricemz bolesti jsme mela neco pres hodinu a pul. No na to ze jsem byla prvorodicka a take Tomik sel KP tak to bylo super :-)
Jsem temer 4 roky vdana a bydlime v jednom mensim meste kousek od Prahy v rodinnem domku.
Manzel by docela chtel holcicku, ale me je to docela jendo.. A co ty chtela by jsi dalsi holcicku nebo radsi kluka?
No a pokud budes chtit, tak take o sobe neco napis.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
6.1.08 11:18

Ahojky,
můžeme se přidat? O mimi bychom se chtěli začít pokoušet v létě :-)
Na malého jsme čekali 6 měsíců tak když se zadaří tak by to mohlo do konce roku vyjít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.1.08 16:07

Ahoj holky,
koukám, že už se začínají přidávat další skorosnažilky, to je super :)
JIRKO, MARTINO, LUCKO vítejte :-) A vlastně v Bosně děláš? 8O
No my teď poslední dva dny dost s manželem probíráme kdy teda se snažením začnem a vypadá to že asi už :lol: tobík nás rozmlsal, je hodňoučký, tak bysme druhé chtěli fakt co nejdřív. Jen nevím, jak je to u mě s ovulací, když pořád kojím :?

Jo Lucko, já jsem výbaviečku začala nakupovat hned, jak jsem se dozvěděla, že jsem těhotná :wink: Ty malinký věcí jsou totiž kráááásnýýý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
6.1.08 19:59

Ahoj Jitulo,
tak Te mezi nami vitam - tak to se zacneme asi snazit v obdobnou dobu :-)
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.1.08 20:03

Macíku - vítej mezi námi, a jak jsi se do Bosny dostala?

Jitulo - taktéž vítej, a to se taky budeme snažit nastejno a koukám že i se nám napoprvé zadařilo stejně, také po 6 měsících.

holky já minulý měsíc jsem myslela, že jsem těhu, dokonce jsem měla i pozitivní testík, no nakonec z toho nic nebylo,ale jak jsem si myslela, že jsem těhu,tak jsem zjistila, že ještě nějak nejsem připravená na další těhu.ještě si chci tu Aničku užít.no myslím že to léto to bude ideální.doufejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
6.1.08 21:07

Chtěla bych se také přidat

Ahoj holky!
Tak jsem se konečně rozhoupala a zaregistrovala jsem se na eMiminu.
A chtěla bych se holky přidat k Vám!

Macíku74, ty jsi mě teda dostala, úplně mi vhrkly slzy do očí. Jsem na tom skoro stejně jako Ty. Je mi 34, mám děti 14 a 12 let a už nejakou dobu přemýšlím o tom, jaké by to bylo krásné mít ještě miminko :D

Zatím se o tom úplně bojím mluvit nahlas. A to s Váma tady nemusím, s Váma si tady můžu šeptat,že? :wink:

Ještě jsme se s manželem úplně nerozhoupali k tomu, jestli teda stopro jo, a kdy. Ale říkám si, že možná letos v prosinci a miminko podzimňátko 2009. To už tady taky někdo psal… :)

Tak Vám přeji hooooodně moc štěstí a moc ráda si tady s Váma občas popovídám!!

Pa L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
6.1.08 21:52

Ahoj Lenicko,
tak Te tu vitam - to vis, ze si s nami muzes sepat o cekomkoliv budes chtit :-)
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
7.1.08 06:57

Ahojky,

díky za přivítání.

misenka, verveve holky tak snad nám to výjde a nebudeme muset čekat dlouhou dobu :-)
Já byla z toho čekání (přitom dobře vím že 6m nic není) úplně mimo… když si vzpomenu jak jsem obrečela každý měsíc :wink:

já bych brala mimčo hned, ale pak se podívám na malého a říkám si, že si ho napřed užiju, předstva že bych třeba ležela v nemocnici..... člověk nikdy neví co se může stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.1.08 12:20

Misenko: Moc dobre ti rozumim - na jednu stranu bych mimco chtela klidne hned a snad i zarlim na kamaradky co jsou tehotne :lol: , ale na druhou stranu se toho i trochu bojim - jednak toho tehu (a to vubec nechci myslet nad tim, ze bych treba zase musela byt nekolik tydnu v nemocnici - no to si vubec nedovedu predstacit, jednak kdo by Tomika hlidal a pak by se mi po nem moc styskalo :cry: ) A take si moc nedovedu predstavit, jak budu obe deti zvladat - takto mi pripada, ze Tomikovi venuji veskery cas … no ale asi to nejak pujde tolik maminek to prede mnou zvladlo, tak asi to nejak pujde, jen si to proste nedovedu predstavit.
Jitulo: No nam se Tomik vlastne podaril hned, ale take jsem se bala, ze to treba nepujde - kdyz vidim kolik holek v okoli ma problemy… Takze nam se to podarilo hned druhy mesic… Ale rozumim Ti, ze jsi z toho jiz byla nervozni - ja jsem si sice take rikala, ze treba pul roku se to povest nemusi a ze to vlastne nic neznamena, ale presto jsem hned byla zklamana, ze to prvni mesic nevyslo :oops: Zato ten druhy mesic jsem to poznanala hned nekolik dni potom co se to povedlo - i kdyz jsem si zase nechtela delat plane nadeje, nebot jsem si rikala, ze si treba ty priznaky vsugerovavam a rikala jsem si, ze pockam tak tyden po MS, abych neplasila zbytecne brzy… No jo, ale nakonec jsem kolem ocekavane MS dostala nejakou virozu a tak jsem to radis testla drive, abych vedela jestli si neco na tu virozu vzit mehu nebo ne a testik byl pozitivni - takze jsem to nakonec lecila horkym cajem a citronem :lol: . No a jak pise Misenka - na mimi jsem se moc tesila (tim vic, ze jsme cekali az se prestehujeme do vlastniho bydleni coz se stale prodluzovalo), ale pak kdyz to prislo tak jsem z toho byla trochu zaskocena a najednou jsem si nebyla jista jeslti to vlastne zvladnu…
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
7.1.08 18:29

verveve: přesně tak to bylo u nás :-) já tam nějak už pár dní tušila že jsem těhu a do toho mega chřipka… tak jsem došla k Mudrovi s tím že chci nějaké léky ale že jsem asi těhu :-) no čuměl na mě jako na blázna :D

holky já už se na těhu táááááák těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.1.08 19:56

Jitulo:
Ja jsem to take doktorce rekla - ta prekvapena nebyla - docela dobre me zna a tusila, ze se snazime o mimi. No akorat mi potvrdila, ze vlastne nic nesmim krome kousku paralenu a sla jsem domu. Tak jsem pila caj s citronem a pak me porad bolelo v krku a tak jsem nevedela co s tim delat a jedine co mi v lekarne dali byli nejake ty bonbony (Halls ci co) a musim rici, ze jak jsem je porad jedla, tak pak mi stacilo je jen citit a bylo mi spatne. No jeste ted kdyz si na to vzpomenu, tak mi neni dobre :-)
No ja se na jednu stranu na tehu take tesim, ale jelikoz jsem mela dost problemu, tak se toho i dost obavam, ale mimi rozhodne chceme, takze to hold nejak budu muset zvladnout …
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová