Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VeselaHolka Ten Clearblue by to mohl rozčísnout
Ono každému to Hcg stoupá různě rychle a já třeba vůbec neměla na těhu testu klasické „dálnice“ a s jistotou pozitivní byl ten test asi týden po vynechání, ale taky žádná sláva a všechno bylo v pořádku a teď je „čárce“ 25 měsíců ![]()
@Resch a neberes nejake bylinky ze se ti to tak zmenilo?
@VeselaHolka hmm nic moc a vedle sebe kdyz je das neni narust vubec? zkus jeste nejakou tu jinou znacku. Taky mohla byt jen vic naredena moc. Verim ze silit bude ![]()
@Hanka_S_V Beru Gynex a piju 1×denně kontryhel, k tomu střídám listovku a Inofolic, občas pupalku a mateří kašičku.. Mám měsíc bez chlapa, tak jsem se do toho „opřela“.. Kontryhel mi spíš působil silnější MS.. tak čekám, co z toho vzejde
Nebo ovu čeká na chlapa až se 19. vrátí
První vznikla vlastně náhodou, taky po jeho návratu z dovolené ![]()
@Resch tak ja ho holt vyzkousim..ted nebo pockam na rano? Pisou ze muzes hned, pokud meskas..ja mam zpozdeni ctyri dny..
@Hanka_S_V neni narust..zkusim ty nove..co by to ted mohlo byt..ale fur me poboliva podbrisek..
@Smíšek10 mě je 23 příteli 27. Může se zdát že to řešíme hodně brzy ale rozjíždíme podnikání v hospodářské činnosti (včelí farma) a moc. bychom si miminko přáli co nejdřív protože když vidím jakým tempem se rozrůstáme, nevím jestli by za 4-5let bylo na mimčo vůbec čas
takže dokud jsem ještě zaměstnaná a včely máme spíš jako takový větší koníček tak to chci řešit.
A ne vůbec semnou neřešila jestli ovuluji nebo ne…jestli mám nějaká vajíčka..jaký mám hormonální hladiny a podobně… uvažuji o změně gynekologa… když vidím co vy všechno s nema řešíte a ona se jen usmívá a říká jak je všechno v pohodě nasadí mi prášky a řekne že se.na to nesmím tolik těšit…že to pak půjde…
@VeselaHolka a Je tam duch a divnostín
Zkus ještě ráno, klidně až pozítří, ten Clearblue…a uvidíš ![]()
@VeselaHolka tady je pěkná tabulka, která ukazuje že to hcg opravdu může být nízké takže ho test nemusí jasně prokázat :
@VeselaHolka nezbývá než pár dní počkat. Může sílit jen trošku a není to vidět, uvidíš ještě další dny. Nebo vyraž té doktorce ať tě pošle na krev.
@Resch oni ty bylinky někomu cyklus i rozhodí, mě kontryhel taky cyklus spíš rozhodil, takže ti to mohl šoupnout i ten.
@Xrybs co jsi brala za prášky? No pokud spojená nejsi, tak nárok mas určitě změnit dr a vybrat si. Já jsem si zas říkala, že třeba ty 3 roky počkáme ale partnerovi by bylo přes 40 už…me 33 a co kdyby to neslo jsem si říkala. A tady to mám.
@Hanka_S_V hani tobě kontryhel tož házel cyklus? Myslíš ze jsem udělala špatně, když jsem ho brala do ted od 1DC? Nějakých 11 dní? Cyklus jsem mívala tech 28, 27 dni
Dneska jsem teda jeste koupila GS mamatest 10, o kterem zde mluvite a jeste ten Cleablue…