Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VeselaHolka
13.3.17 16:56

Dneska jsem teda jeste koupila GS mamatest 10, o kterem zde mluvite a jeste ten Cleablue…

• Citovat
  • Upravit
871
13.3.17 17:02

@VeselaHolka Ten Clearblue by to mohl rozčísnout ;) Ono každému to Hcg stoupá různě rychle a já třeba vůbec neměla na těhu testu klasické „dálnice“ a s jistotou pozitivní byl ten test asi týden po vynechání, ale taky žádná sláva a všechno bylo v pořádku a teď je „čárce“ 25 měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.3.17 17:03

@Resch a neberes nejake bylinky ze se ti to tak zmenilo?
@VeselaHolka hmm nic moc a vedle sebe kdyz je das neni narust vubec? zkus jeste nejakou tu jinou znacku. Taky mohla byt jen vic naredena moc. Verim ze silit bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.3.17 17:09

@Hanka_S_V Beru Gynex a piju 1×denně kontryhel, k tomu střídám listovku a Inofolic, občas pupalku a mateří kašičku.. Mám měsíc bez chlapa, tak jsem se do toho „opřela“.. Kontryhel mi spíš působil silnější MS.. tak čekám, co z toho vzejde :think: Nebo ovu čeká na chlapa až se 19. vrátí :think: První vznikla vlastně náhodou, taky po jeho návratu z dovolené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
13.3.17 17:21

@Resch tak ja ho holt vyzkousim..ted nebo pockam na rano? Pisou ze muzes hned, pokud meskas..ja mam zpozdeni ctyri dny..

• Citovat
  • Upravit
VeselaHolka
13.3.17 17:25

@Hanka_S_V neni narust..zkusim ty nove..co by to ted mohlo byt..ale fur me poboliva podbrisek..

• Citovat
  • Upravit
82
13.3.17 17:38

@Smíšek10 mě je 23 příteli 27. Může se zdát že to řešíme hodně brzy ale rozjíždíme podnikání v hospodářské činnosti (včelí farma) a moc. bychom si miminko přáli co nejdřív protože když vidím jakým tempem se rozrůstáme, nevím jestli by za 4-5let bylo na mimčo vůbec čas :( takže dokud jsem ještě zaměstnaná a včely máme spíš jako takový větší koníček tak to chci řešit.

A ne vůbec semnou neřešila jestli ovuluji nebo ne…jestli mám nějaká vajíčka..jaký mám hormonální hladiny a podobně… uvažuji o změně gynekologa… když vidím co vy všechno s nema řešíte a ona se jen usmívá a říká jak je všechno v pohodě nasadí mi prášky a řekne že se.na to nesmím tolik těšit…že to pak půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.3.17 17:50

@VeselaHolka Počkej na ráno, moč bude koncentrovanější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
13.3.17 17:51

A takhle vypada mama test delany ted..cisty to neni :think:

• Citovat
  • Upravit
871
13.3.17 17:57

@VeselaHolka a Je tam duch a divnostín :nevim: Zkus ještě ráno, klidně až pozítří, ten Clearblue…a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.3.17 17:59

@VeselaHolka tady je pěkná tabulka, která ukazuje že to hcg opravdu může být nízké takže ho test nemusí jasně prokázat :

http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.3.17 18:14

@VeselaHolka nezbývá než pár dní počkat. Může sílit jen trošku a není to vidět, uvidíš ještě další dny. Nebo vyraž té doktorce ať tě pošle na krev.
@Resch oni ty bylinky někomu cyklus i rozhodí, mě kontryhel taky cyklus spíš rozhodil, takže ti to mohl šoupnout i ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
13.3.17 18:18

@Xrybs co jsi brala za prášky? No pokud spojená nejsi, tak nárok mas určitě změnit dr a vybrat si. Já jsem si zas říkala, že třeba ty 3 roky počkáme ale partnerovi by bylo přes 40 už…me 33 a co kdyby to neslo jsem si říkala. A tady to mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
13.3.17 18:20

@Hanka_S_V hani tobě kontryhel tož házel cyklus? Myslíš ze jsem udělala špatně, když jsem ho brala do ted od 1DC? Nějakých 11 dní? Cyklus jsem mívala tech 28, 27 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
13.3.17 18:20

@Hanka_S_V rozhazel.....promiň. si to pise co chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie