Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To opravdu musíte přemlouvat chlapy k milování? Začínám přemýšlet, jestli ten můj je v pořádku, protože občas přemlouvá spíš on mě ![]()
@Vanesska12345 V jedné diskuzi se si psali o testu na krev, ten to prý zjistí dřív, než test na moč. Ale vyzkoušené to nemám ![]()
@Hanka_S_V nojo,on už se udobřuje
a myslíš, že by mohla být dřív? Já ji mývám až kolem 18DC, nemám pravidelné cykly, ale jsou cca po 35-38 dnech. Mě jde spíš o to, že mi přijde že co ji beru tak mám plnější prsa ![]()
@Mišulka1994 třeba v pátek byl unavený, ale moc se přemlouvat nenechal
jinak naopak
![]()
@Vanesska12345 pokud se zadařilo, tak příznaky mít eventuálně můžeš Ikdyž jsou 2 dny celkem brzy
z krve to zjistí dřív nežli z moči, ale samozřejmě nejspolehlivější je počkat…2× jsem o to přišla v počátku a kdybych zvědavě netestovala tak to ani nevím ![]()
Tak ovulační testy od dr.Maxe koupeny, jinak děkuju za tip
Teď ještě čekám až se dostaví ms. Od pátku zatím nic ![]()
@Amnezieee Tak to je dobře, už jsem se lehla, že je až nezdravě nadržený ![]()
@Mišulka1994 píše:
To opravdu musíte přemlouvat chlapy k milování? Začínám přemýšlet, jestli ten můj je v pořádku, protože občas přemlouvá spíš on mě
Tak muj dela dvanactky…nekdy se mu ani nedivim
@Vanesska12345 dobry den krasne jmeno mate chceme takove
no ja si, mysli, ze je to jeste brzy zjisti se to pozdeji take me casto boli podbrisek, vajecniky, ale to je spis ovulace tak nevim jeste bych počkala ja treba mam spozdeni kazdy mesic a nekdy to dostanu I o pet dni driv ![]()
@Mišulka1994 no ja treba vubec neprrmlouvam
pritel by mojl kazdy den ale mame I dny kdy je unaveny s prace nebo ja nebo opacne smeny tak to nejde ![]()
Tak jsme se snazili 7,8,9,11
Do ovu jsem pila kontryhel, jim kyselinu listovou…Jestli to nevyjde tak uz na to kaslu
mela jsem ted ovu az 23dc tak uz jsem za ty testy dala dost penez
![]()
@Renca8 Na dvanáctkách jsem já, takže to tak torchu znám, ale nemůžu srovnat chlapskou práci s prodavačkou
Můj dělal na směny a střídali se mu tak pitomně, že jsem nevěděla, kdy je doma a kdy v práci, teď si našel novou a má jen 8 ![]()
@Lucinka Luciš Já taky ne
Tak to jsem ráda, že nejsem jedina, která má tak moc nadrženého chlapa
Ten můj dřív pracoval taky na směny, ale teď má jen ranní ![]()