Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2495
11.3.17 22:30

@VeselaHolka :potlesk: parada tak jen tak dal krasna carecka tak at sili a jste v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
11.3.17 22:37
@VeselaHolka píše:
@Renca8 dekuji ;), jeste udelam test pozitri treba, pak mudr,atd.Ano, budu informovat budu, je to sileny :dance:, mozna proto, ze jsem to moc neresila, jen jsem si koupila listovku a ty jsem snedla tricet tabletek, zadny sex v plodne dny, nic, proste jen tak a to byl pritzel jeste 14 dni na sluzebce :nevim:..Az fakt ted jsem chtela to „vzit zodpovedneji“,koupila jsem ovu testy, s tim, ze je zacnu pouzivat tedko a misto toho tohle ;).I vam vsem preji at se co nejdriv radujete :srdce: ja teda jen doufam, ze to nebyla nejaka chyba testu ci neco podobneho :zed: :andel: :kytka:

A uz mas po zpozdene menstruaci nebo teprve na ms cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
12.3.17 06:16

@Renca8 mam prave uz, dnes druhy den

• Citovat
  • Upravit
VeselaHolka
12.3.17 06:17

@Vicky1 dekuji moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
9868
12.3.17 07:49

@Renca8 jo na krvi to bude. Ale pokud bude test silit a nejsou zadne problemy tak mi pride zbytecny litat doktoru a na krev, nekteri doktori ti ji ani bez duvodu nevezmou, takze zbytecna navsteva.
@VeselaHolka muzes zitra na gyndu zavolat a domluvit se kdy te chteji videt ;)
Ja az budu jednou tehotna, tak chci vydrzet tri tydny od spozdeni, aby bylo rovnou srdicko a nemusela jsem na ne cekat do dalsi kontroly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
12.3.17 08:03

@Hanka_S_V tak to jsem zvedava jak vydrzis :andel:..Me jde i o to, ze delam na rizikovem pracovisti, tak nechci nic podcenit, premyslim v tomto smeru.

• Citovat
  • Upravit
1528
12.3.17 08:22

Jam mam otěhotnět, když to ze mě hned vytece :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.17 08:24

@VeselaHolka tak jestli děláš na rizikovém, tak to je jiná. to se klidně za doktorkou vydej, to tě na tu krev určitě pošle.
Já myslím že vydržím, protože začátkem šestého týdne (dva týdny po zpoždění) většinou ještě srdíčko není a pak si doktoři zvou až za dva tři týdny, takže nakonec vlastně při objednání dýl uvidím srdíčko dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.17 08:41

@Kajapeja všechno nevyteče neboj ;) já poprvé taky otěhotněla, když jsem ani po sexu neležela a šla se pak normálně umýt. Je tam tich mršek několik milionů neboj ;) Můžeš pak chvíli ležet, aby toho nevyteklo tolik. Některé dělají i svíčku, ale to by si můj manžel už asi klepal na hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
12.3.17 10:23
@VeselaHolka píše:
@Hanka_S_V tak to jsem zvedava jak vydrzis :andel:..Me jde i o to, ze delam na rizikovem pracovisti, tak nechci nic podcenit, premyslim v tomto smeru.

Ja taky delam na rizikovem pracovisti :) na jakem ty? Ja delam s chemikaliema, i kdyz mame odsavy stejne jsme v tom svinciku :? S mistrovou sem domluvena, ze me da jinam…nejradsi bych odesla jinam hned jak budu mit pozitivni tehu test. Tak prave nevim jak toto mam resit, asi budu muset jit na gyndu pro nejaky potvrzeni o tehotenstvi :) asi nemuzu dojit za mistrovou s tim ze mam jenom pozitivni test, nevim :lol: taky to muze klamat ten test :nevim: jak ty to budes resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
12.3.17 10:28

@VeselaHolka akorat teda co vim ja, je ze te zamestnavatel musi dat na jiny pracoviste a pokud takovy nema, pak jsi doma za 100%platu. Jinak chodis do prace. Nebo pokud je lekar dobrej napise ti nemocenskou..ale si doma za malo penez a jen s vychazkama. Prave nechci vychazky protoze jezdime na vikend k rodicum a pri predstave ze bych byla doma, asi bych pekne nakynula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
12.3.17 10:40

@Renca8 prave, ja taky jeste nevim. Zatim si zitra rano udelam jeste jeden test, protoze tomu stale nemohu uverit, pak v tydnu pujdu na gyndu a pak se uvidi. Zustavat tam nechci, jsem v laboratori, kde je biologicky material a chemikalie. Jinam me dat nejspis nemuzou, je to soukrome a nicemu jinemu tam nerozumim, jako kancel. prace. A vychazk, blby, copak muzes za to kde delas a ze si v jinem stavu a ze nemuzes nic jineho delat a kvuli tomu trpet cely dny doma na par hodin, je ujete :zed:

• Citovat
  • Upravit
853
12.3.17 10:48

Holky, já pracuji jako prodavačka. Stojím 12 hodin na nohách a když příjde zboží (dvakrát do týdne) tak mám co dělat to unosit. To je asi taky špatné, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.3.17 11:00

@Mišulka1994 Já taky dělám prodavačku a občas tahám fakt těžký věci. Ptala jsem se vedoucí a říkala že bych v tom případě musela jít na neschopenku nebo nemocenskou.. :nevim: Je to na palici..taky bych chtěla ještě pracovat a nesedět doma jak šmudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.3.17 11:06

@fergi157 No právě, já taky tahám věci a na zadku mě nebaví sedět. Hlavně být mezi lidma, jenže tohle je stánkový prodej v OC, takže by mě neměli ani kam dát (na jinou pozici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí