Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
9.3.17 15:18

@Lůca V. Jeee, to zní slibně :potlesk: já právě taky tuším, že u mě byl (nevim jestli hlavní ) důvod proč ani po víc jak roce nechráněneho sexu nic, nízká sliznice…i když na gynde jsem s tím nebyla, ale podle té téměř neexistujíci menses mi to říká selský rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.17 15:28

Dotaz

Dobry den, mam takovy blby dotaz, nechce se mi k dr. ještě a chci se zeptat tady, uz vic jak pul roku se snazime s pritelem o dite, kolikkrat uz jsme to prestali i radsi vnimat. ted jsem ale zacala byt strasne divna, na nic nemam naladu, jsem protivna, citliva ze mi kolikkrat spusti slza za blbosti, ted mela jsem treba pocit potreby na velkou a neslo nic pak zas od rana parkrat prujem, jednou nechutna bolest bricha skoro jako u ms, az jsem se zacala z toho potit a nemohla ani chodit, nekdy zas picha v konecniku kdyz sedim, obcas pocit na zvraceni a ted uz par dni se mi pridalo obcas motani hlavy takove zvlastni, obcas duchem jinde a takovy mdivny pocit v břichu nepopsatelne divny nevim jestli jakoby plny nebo tak neco. test jsem zkousela ale nic.. ted i chutte na neco vecne. myslite ze by to mohlo byt k tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
9868
9.3.17 16:25
@Anonymní píše:
Dobry den, mam takovy blby dotaz, nechce se mi k dr. ještě a chci se zeptat tady, uz vic jak pul roku se snazime s pritelem o dite, kolikkrat uz jsme to prestali i radsi vnimat. ted jsem ale zacala byt strasne divna, na nic nemam naladu, jsem protivna, citliva ze mi kolikkrat spusti slza za blbosti, ted mela jsem treba pocit potreby na velkou a neslo nic pak zas od rana parkrat prujem, jednou nechutna bolest bricha skoro jako u ms, az jsem se zacala z toho potit a nemohla ani chodit, nekdy zas picha v konecniku kdyz sedim, obcas pocit na zvraceni a ted uz par dni se mi pridalo obcas motani hlavy takove zvlastni, obcas duchem jinde a takovy mdivny pocit v břichu nepopsatelne divny nevim jestli jakoby plny nebo tak neco. test jsem zkousela ale nic.. ted i chutte na neco vecne. myslite ze by to mohlo byt k tehotenstvi?

Jestli uz to mas vic dni a test nic, tak to nejspis tehotenstvi nebude. Ikdyz test se muze mylit, leda zajit na krev. A mas zpozdenou ms? Muze to delat jen psychika.
@kaculinnka ja kupuju taky Maxe, obcas maj i akci 2 plus 1 zdarma. Nebokupuju levne testy z ciny na aukru ci primo z ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.17 16:33

Ne, mam to tak 4 dny a ms jsem mela 22.2..ted se mi zacina zdat ze chodim i casteji čůrat.. ja ani tablety nejak neberu, mam k nim od doby co jsem kdysi mela zapal plic takovy odpor.. a antinu neuzivam uz tak necely rok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.17 16:44
@Anonymní píše:
Ne, mam to tak 4 dny a ms jsem mela 22.2..ted se mi zacina zdat ze chodim i casteji čůrat.. ja ani tablety nejak neberu, mam k nim od doby co jsem kdysi mela zapal plic takovy odpor.. a antinu neuzivam uz tak necely rok

Dneska jsi 16.DC, to mi připadá na těhotenský příznaky hrozně brzo…spíš bys zrovna mohla mít plodné dny. Ono někdy si tak přejeme už otěhotnět, že si ty příznaky snad už vsugerováváme :-D Já taky momentálně cítím takovou mírnou bolest v prsou a jsem sotva v půlce cyklu, takže nesmysl to přiřazovat k těhotenství :-( My se teď taky snažíme půl roku, tak hodně štěstí, ať to brzy dopadne :) Anonymka2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.17 16:52
@Anonymní píše:
Dneska jsi 16.DC, to mi připadá na těhotenský příznaky hrozně brzo…spíš bys zrovna mohla mít plodné dny. Ono někdy si tak přejeme už otěhotnět, že si ty příznaky snad už vsugerováváme :-D Já taky momentálně cítím takovou mírnou bolest v prsou a jsem sotva v půlce cyklu, takže nesmysl to přiřazovat k těhotenství :-( My se teď taky snažíme půl roku, tak hodně štěstí, ať to brzy dopadne :) Anonymka2

Děkuji moc, je to mozny, ze jsem si to mohla vsugerovat, ale fakt jsem takova jina, coz se mi nikdy nestalo takove věci co jsem uvadela.. taky preji hodně stesti. ???? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
108
9.3.17 18:22

@Mišulka1994 Jj chystáme, kdyby to šlo, tak bysme začali klidně už teď, ale poslední víkend v červenci máme svatbu, takže kdyby se teď zadařilo, byla bych tam s břichem a to nechci. Takže chceme nejdříve v červnu nebo pak až po svatbě - v srpnu. Při porodu jsem si říkala, že druhé už nikdy. Hodně jsem trpěla. Ale příroda to tak hezky zařídila a člověk tu bolest už zapomněl a na druhé se už moc těším :-). A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.3.17 18:27

@Veverka61 S tou sliznicí je to právě blbý. Já navíc chodila k doktorce, která byla jak sto let za opicema a neměla ani ultrazvuk. Poslala mě do porodnice na sono a tam to zjistili, že sliznice je prakticky nulová, takže i kdyby se zadařilo, tak se mimi neudrží. Tři čtvrtě roku do mě doktorka cpala hormony, ale tím, že mě ultrazvukem nekontrolovala a neměla ani tušení, co to se mnou dělá, jsem se zasekla a sama hormony vysadila, Začala jsem s tím kontryhelem a ona pak čučela jak blázen. Sama mi pak řekl, ať ho piju, že je to zázračná bylinka. V roce 2015 jsem byla pak na laparoskopii nechat si zkontrolovat, zda mám vůbec průchozí vejcovody. A vše dopadlo dobře, žádný problém tam nebyl a dokonce mi zjistili, že u mě proběhla ovulace a sliznice 8 mm. No a dva měsíce na to se zadařilo :-) Takže pij dál a uvidíš, ono to nějak dopadne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.3.17 19:58
@Anonymní píše:
Děkuji moc, je to mozny, ze jsem si to mohla vsugerovat, ale fakt jsem takova jina, coz se mi nikdy nestalo takove věci co jsem uvadela.. taky preji hodně stesti. ???? :srdce:

kamarádka měla ze začátku snažení i ranní nevolnosti (těhotná nebyla), je šílené co vše psychika dokáže. Jak už píše anonymní přede mnou, teď nejspíš teprve budou plodné dny. každopádně kdyby ti bylo zle i nadále, tak bych asi zašla doktoru a hledala i jiné příčiny. Ale snad bude brzy lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
9.3.17 20:21

Ahoj, tak přináším zprávy z poradny. Na vaječníku je cysta o průměru cca 5cm, není endiometriální, což je super, vypadá to, že by se mohla vstřebat/prasknout sama a nebyla by potřeba laparoskopie. Za 2 měsíce jdu znovu na kontrolu. Když se nám nepodaří do 6 měsíců otěhotnět, tak už to s lékařem budeme řešit, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.3.17 21:09

@Lůca V. My jsme s přítelem dva roky a pokoušíme se o první mimčo (druhý měsíc). Od Nového roku má přítel novou práci a tím pádem se stěhujeme (za lepším) a já si teď hledám též jinou práci, protože nechci dojíždět spoustu km denně a domů nic nenosit, protože bych vše projezdila :( Držím pěsti, aby vám vše vyšlo tak, jak si přejete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.3.17 21:10

@Lufka19 tak snad cysta zmizí. Tyjo to tomu dáváte ještě dost času, už je to rok ne? Ale tak když to bereš v pohodě tak asi není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.3.17 21:10

Holky, 21 DC ( při cyklech 28 ) a výška děložní sliznice 8,5 mm asi neni dobre znameni pro těhu zě? :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.3.17 21:15

@Miisiinka to zase není nějaká extra nízká, klidně by mohlo k uhnízdění dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
9.3.17 21:21

@Hanka_S_V díky ale moc s tím nepočítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie