Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
klp
33
8.3.17 20:19

@Miisiinka já testy zkoušela poprve, teprve teď jsme to začali hrotit, když už to je taková doba… :think: pokud se to ani tento měsíc nepodaří, už půjdeme oba k doktorovi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.3.17 20:25

@klp no my to ted zkousime teprve 3.mesic v tom prvnim to bylo takove onicem, ale kdyz se nedari tak jsem si taky zacala delat ty testy teprve poprve v tomto cyklu ale jelikoz jsem je nemela uplne pozitivni tak me to celkem stresuje tak nevim jestli je mam delat dal ale asi jo at vim na cem jsem. Ale cetla jsem si diskuze a je tu hodne zenskych co jim ovu testy nevysli nikdy uplne pozitivne a stejne otehotnely tak aspon to mi dava nadeji ze snad ovu mam :? Jinak si asi pristi cyklus taky koupim ten Nosifol za zkousku nic nedam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 20:32

@Miisiinka také jsem si říkala, jen těch měsíců už je více… Já si z toho nějak hlavu nedělala, ale manžel už začal, tak jen doufám ze to vyjde… Me byl doporučen ten inofolic už minulý rok od gynekologa, ale neřešila jsem to, ale od minulého měsíce už jsem ho začala brát, tak uvidíme… a budu držet palečky i vam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.3.17 20:39

@klp děkuji taky všem držím palce snad se nam to všem povede co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 20:40

@lalajdaa nemusí to být nic, nebo třeba ovulační hlen.
@Renca8 já už jsem ho brala než jsem otěhotněla poprvé a tenkrát jsem žádné účinky nezaznamenala, resp. jsem brala ještě hormony clostilbegyt, tak jsem předpokládala že těhotenství bylo po nich, ale teď mi clostil nezabral, tak trochu přemýšlím jestli nepomohl i ten gynex, nebo je to prostě teď zamotanější :zed:
@klp jestli doktor nemá přesně přehled, tak mu řekni že se snažíte rok, někteří nechtějí dřív dělat podrobnější vyšetření, ikdyž myslím že ten měsíc u by žádný doktor nehrotil. Většinou si tě stejně pozve pak na hormonální profil, který se dělá na začátku menstruace a muži napíše tu žádanku na spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 20:43

@Hanka_S_V no doktor má přehled, byla jsem u něj a říkala jsem mu, že se snažíme od 4/2016, pokud zase MS dorází, tak budu volat kvůli vyšetření tak mi snad vše povi… moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 20:43

@Miisiinka určitě dělej dál a až začnou sílit, tak je zkus víckrát za den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.3.17 20:48

@Hanka_S_V asi jo treba jsem jen prošvihla ten spravny okamžik ale příští cyklus jsem objednana k dr na 11DC tak mi rekne jak na tom mam folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 20:52

@Miisiinka to je dobře, to budeš mít jistější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.3.17 20:59

@klp @Miisiinka holky myslíte že 4roky je dost měsíců :lol: :lol: :lol: :lol: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.3.17 21:03

Holky nevím jestli jste o tom už mluvily..ale zkoušel někdo z vás ty lubrikační gely které napomáhají k idealnimu prostředí pro spermíky? Já si objednala dva typy na zkoušku:) ale jestli to něčemu pomáhá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 21:05

@lalajdaa to ano… a povedlo se? Doufám pevně že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.3.17 21:18

@klp stále jsem v kategorii snažení :mavam: takže stále mezi vámi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
8.3.17 21:48
@Miisiinka píše:
@klp no my to ted zkousime teprve 3.mesic v tom prvnim to bylo takove onicem, ale kdyz se nedari tak jsem si taky zacala delat ty testy teprve poprve v tomto cyklu ale jelikoz jsem je nemela uplne pozitivni tak me to celkem stresuje tak nevim jestli je mam delat dal ale asi jo at vim na cem jsem. Ale cetla jsem si diskuze a je tu hodne zenskych co jim ovu testy nevysli nikdy uplne pozitivne a stejne otehotnely tak aspon to mi dava nadeji ze snad ovu mam :? Jinak si asi pristi cyklus taky koupim ten Nosifol za zkousku nic nedam

Taky zkousim ovu testy..predchozi dny slaba carka skoro neviditelna…vcera viditelna carka ale mnohem slabsi nez kontrolni-i tak byl sex a dnes zase skoro neviditelna carka :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.3.17 22:04

@klp vždyť máte úplně optimální věk oba…držím pěsti ať to vyjde, trochu mě tady začíná děsit že ti lidem i ve věku 24-27 nejde takovou dobu…my na to teda nespěcháme ale představa že to nepůjde víc než rok je děsivá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí