Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se také přidávám mezi snažilky, Teda nebudeme tomu nějak šlapat na pilu ale asi to nazveme snížením ???? už půl roku neberu HA, ale až teď se začneme snažit aby to klaplo tak přeji všem hodně štěstí a také na nás myslete ![]()
@Pala8 moc díky ???? doufám že je tu více v mém věku okolo 26 let ????
@Pala8 moc díky
doufám že je vas tu více v mém věku okolo 26 let
a omlouvám se předtím za otazníky vůbec nechápu proč se tam takhle zobrazily
Zdravím. Mám otázku - testuji ovulaci první měsíc, testy dělám každý den odpoledne, poslední je z dneska a ty dva předtím předevčírem. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, že mezitím proběhla ovulace nebo ji mam zatím ještě čekat nebo ovulace nejspíš vůbec neproběhla? Cyklus mám +/- 30 dní. Děkuji za případné odpovědi…
@klp ja měla presne takhle po sobě dva ovu testy (nikdy jsem nemala stejnou carku jak kontrolni) probehlo snazeni
a ted jsem v 5tt
@klp a jaký DC jsou ty nejsilnější testy? Je možné že byla, někomu ta lh vyleze rychle a musí testovat víckrát denně, aby to podchytil. Vypadá to fakt že byla, ale jisté to bohužel není, třeba to k maximu nevyšplhalo. Byly i jiné příznaky - hlen, bolesti? Příští cyklus zkus jakmile to bude sílit testovat víckrát ![]()
Děkuji za reakce. Včera to bylo 16 den od poslední MS. V noci i dnes mě popichuje v podbrisku, jinak ovulacni příznaky jsem nikdy moc ne pociťovala… je to už 10 měsíců co si nedáváme pozor, tak už začínám mít trochu strach jestli je se mnou vše vporadku… ![]()
@klp zkus ten nosifol duo a partner ten selzenik, jak jsem psala…strasne me to prekvapilo, jak to na me zapusobilo.taky nam to neslo 10m a po 3tydenni kure to vyšlo…
@HANOUK já od minulého měsíce piju inofolic manžel už chce jít na vyšetření, už si moc přeje mimi, tak bych byla ráda, kdyby se nám tohle oboum vyhnulo
@klp ja uz taky byla rozhodnuta, ze ho nekam pošlu..je pravda, ze jsem mu zakazala ten mesic bez piva
ne ze by pil hodne, ale mel ocistnou kuru ![]()