Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Smíšek10 píše:
@Kamila32 no já mám teď i večer takový bolesti na levo od pupku tak kousek nad ním… nevím zda to priklanet k tomu co teď bylo nebo zda to je něco s clostilem? No ty návaly jsou šílený. Fakt jak kdybych drepela v sauně. Poliva me hrozne horko a vadi mi i rozpuštěné vlasy
Můžu být ráda, že mi nic není. Zítra beru poslední v tomto cyklu. Docela mě vyděsilo, že v příbalovém letáku bylo, že může dojít k poruše vidění. Tak ať ti je líp ![]()
@Smíšek10:
Tak já už říkala dr. Že se snažíme přez rok ona mi jen řekla že po tom potratů to bude trvat
takže doktorka na prd asi
Já jsem zmatená… neustále mě bolí v podbřišku, dnes k ránu to byla bolest šílená (je to ovulka?) Ale ovu test nic… Jen mini slabounká druhá čárka…
@Kajapeja treba patris k tem ktery na ovu testech vzestup nezachyti. Radsi to pojistete ![]()
@Evina008 to je doktorka fakt naprd po roce uz mas narok na zakladni vysetreni. Me spis kazdej furt tvrdil jak je po potratu pohnojeno az mi to stvalo ![]()
@Smíšek10 jeee, tak to je fajn. Prostě chlapy, hlavně že si to srovnal a uznal, že přestřelil. Hezký večer
mě ten můj miláček ujel na noční ![]()
@Nadrinka my máme oba pouze ranní. Tak jsme každý večer spolu. Už chrni a já tu zas čučím do zdi. Nejde mi spát moc b noci a to mohu jit do postele třeba v 7. Zato dopoledne a odpoledne bych spala jak miminko…
Ahoj, nevím jestli to jsem patří ale chtěla jsem se zeptat jestli s tím máte teda někdo zkušenosti
18 února jsem měla ms a teď osm dní cítím ospalost i když spím třeba 10 hodin a ne jen dnes mi je nějak divné od žaludku. Dnes když jsem si kychla mě zabolela v podbřišku a to se mi nikdy nestalo. Nevíte jestli by to mohlo být těhotenství? Děkuji za odpovědi
@sonik8721 dobry.den zajima. me pokem prstikove metody…co to je??
Holky, od večera mám silné škubání v podbříšku (přechází to až k zádům) a bolení prsou. Nevíte někdo? ![]()
@Pala8 Někdy by se hodilo zajít na kafe ( v mém případě na capuchino ) s někým příjemným
Jenže nás teď čeká stěhování a spousta zařizování ![]()
@Mišulka1994 tak sz bude smit vsechno za sebou klidne napis a muzem se domluvit
v mém připadě Latte ![]()
@Smíšek10 to je jak z nejakeho romanu
jsem mela hruzu co si psala, ctu dal a dal a pak toto
no jo oni proste obcas vyboucnou a prehaneji
![]()