Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1528
7.3.17 13:42

Holky, omlouvám se, že to sem vypisuji… ale to jsem snad ještě nezažila… Já mám v moči takové jako sraženiny? Nevíte, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.3.17 14:12

@Kajapeja nemusi to byt nic, zkus to zkontrolovat jeste priste. Pripadne kup testovaci prouzly na moc v lekarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
7.3.17 14:37

@Kajapeja taky to tak mám to je oloupaná sliznice močového měchýře teda aspoň u mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
7.3.17 16:14

@Smíšek10 tak to přesně vím, o čem mluvíš. Po práci bych usnula okamžitě, ale v noci jsem pořád vzhůru cucim do zdi, budím se a kolem půl 5 je se „spaním“ konec… Na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 17:00

Holky me uz to nebavi fat pit ten caj kontrhelovi :roll: piji uz 2 mesice a nic uz si snad myslim ze jsem neplodna po te antikoncepcni injekce uz jsou tomu pres 2 roky co ji nemam totis jen jednou jsem ji mela pichlou a chci se jeste zeptat je mozne ze tento mesic necitim na sobe ze by pisla MS neni to nak ovlivneno tim cajem vzdy uz jsem mela trochu bolave bradavky dostat MS mam 12.3 :) :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.3.17 17:26

@simonakotlarova me to taky nebavilo a neprislo mi ze by pusobil, musela jsem zacit brat primo hormony na srovnani cyklu. Jinak necajova varianta je tinktuta z jerabu ptaciho, to jsou jen kapky a obsahuju stejny fytohormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.3.17 21:33

@Vicky1 i muži mají své dny ;) ;) teď je už všechno v pohodě. Ťuk, ťuk, ťuk :) jo no to já se rozepsat umím :mrgreen: tak se omlouvám za román a za odbočení od tématu. Ale musela jsem to ventilovat a váš tady navštěvují ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.3.17 21:36

@Nadrinka já to mám takhle i ve volnu. :( kolem 5 ty už cumím do zdi a přemýšlím co dělat, abych při tom nikoho nevzbudila. :think: nevim no čím toto může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.3.17 21:38

@simonakotlarova ahojky. Já injekci brala rok :( bude to už asi cca 6 let… nevím jestli dávat za vinu ji, že nám to nejde :nevim: u mě je problém v dozrávání folikulu… tu injekci bych už v životě nechtěla… tak mi rozhodila hormony a ještě jsem pribrala 15kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 23:57

@Mišulka1994 :palec: :palec: super kamoska mi ted rikala, ze na to mam prestat myslet a nechat to nahode a m a uzdve deti :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.3.17 07:46

@Lucinka Luciš Odedneška už na to také nemyslím (i když to nejde) tedy budu se snažit :zed: :zed: Momentálně si musím najít novou práci, tak třeba ty myšlenky přivedu na něco jiného a bude :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 08:13

Nekdy pred rokem tu na emiminu byla i statistika, ze sance otehotnet v jednom cyklu je kolem 15 %, ve dvou pak 30 %… Takze to ze se par mesicu nedari, muze byt jeste uplne normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.17 08:49

Ahoj, holky rádá bych Vám přidala mojí dobrou zkušenost..snažili jsme se o druhé mimi 10měsíců, až jsem narazila na diskuzi tady na emiminu o Nosifolu. Tak jsem jako každá snažilka chtěla vyzkoušet vše, tak jsem si koupila NOSIFOL DUO a každý den rano jsem poctivě pila, pak jsem přidala 1× denně kapky Gynex a na radu kamarádek jsem zakoupila manželovi Selzenik…a ejhle za 3tydny užívání jsem objevila // :srdce:. Chtěla jsem Vám to napsat, třeba by to někomu mohlo pomoci..a všem přeji brzké najiti vytoužených //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.3.17 11:31

@Hanka_S_V ;) Také si myslím :hug:
@HANOUK Děkujeme za radu :* Já ráno neodolala a bohužel našla jen / :( Tak jsem se rozhodla, že to opravdu nechám osudu a snad to pak poznám i bez testování… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.3.17 11:42

@Mišulka1994 a kolikátý jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie