Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky poradíte? Snad nebude vadit, že píšu tak otevrene… jsem 6 DC a teď večer se mi objevil pruhledny spise doběla hlen, který natáhnu mezi prsty i na 10 cm klidně. Nezapacha, nic mi nesvědí… 4ty den mám clostilbegyt… včera s předevčírem mírně popichovalo v okolí pupku
![]()
@Smíšek10 tak to jsme na tom stejně ja jsem snad 6dpo jen bez léků a s 12bolavými zuby
@Renca8 ahojky. Mě bude 30. O mimi se snažíme od listopadu zatím. Piju kontryhel čaj, kyselinu listovou a dobiram clostilbegyt. ![]()
@Smíšek10 taky jsem se na to o dvě stránky ptala zatím bez odpovědi
@lalajdaa me právě překvapilo, že ho mám takhle brzo. Ten 6 DC
tak snad se tu najde někdo kdo ví, nebo ma zkušenosti. ![]()
@Smíšek10 mme to překvapilo protože jsem to ještě nikdy neměla a hlavně dnes jsem seděla 6hodin v zubařeskem křesle a celou dobu jsem nebyla ma WC
@Smíšek10 zrada neumím asi dneska číst ty jsi 6 DC ale ja 6dpo u tebe bych řekla že by to mohl být ovulační ale jistá si nejsem sem tam ho u sebe zachytím ale jen málo kdy
Ahoj! ![]()
My se snazime jiz 7. mesicem..
Stale se nedari. Letos nam bude 25 a 29. Uz me to trochu zacina znervoznovat. ![]()
MS bych mela dostat pristi tyden. To je vzdycky napeti, jestli prijde nebo ne.. ![]()
Jak to mate vy? I slova utechy potesi!
Prima ctrtek!
@Smíšek10 Ahoj, já tento hlen zachytila dva dny před pozitivním ovu testem ![]()
@lalajdaa ja jsem ti odpovidala ![]()
@Smíšek10 no zni to jako ovulacni, zeby clostil ovulku tak uspisil
Nebo to muze byt tim clostilem, nemas ovu testy? Radsi to pojistete ![]()
@Xrybs ja je nezkousela, u me je problem u vajicek, tak by to byly vyhozeny penize. Asi muze trochu pomoct kdyz je problem se spermiema nebo malo ovulacniho hlenu.
@LucienneN
Ahoj. My se snažíme druhý měsíc a vypadá to, že zatím nic
Bude nám 23 a 26. Držím pěsti ![]()